Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Seli-a słyszałaś o czymś takim jak telefony i poczta?

W takim przypadku możliwe że udałoby Ci się to na odległość załatwić
fakt, akt chrztu jest ważny max pół roku 
W zyciu... Musisz pieniadze zaplacic i osobiscie... Juz raz to latwilam ;p -
Seli wrote:W zyciu... Musisz pieniadze zaplacic i osobiscie... Juz raz to latwilam ;p
No tak-przypomina mi sie co mieliśmy za batalie z mężową parafia...
Ja pewnych rzeczy po prostu nie rozumiem bo u mnie wszystko zawsze szlo zrobić, załatwić... No problem
ale faktycznie zapomniałam ze talie miejsca istnieją...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc75167c56f6.jpg
Jest dziewczyny ! ❤️serduszko pięknie , brzuszek mały , prawidłowy , główka bez obrzęku prawidłowa , mózg widać przedziały Polkol mózgu ,nosek obecny , raczki prawidłowe i nóżki tez , wszytko na miejscu dzidzia się tak bardzie ruszała ze Pani nie mogła jej dokładnie zmierzyć wiec powiedziała żeby całkiem na serio jej pomiaru nie brać ale wychodzi prawidłowo 11i1 4,2cm ;p ❤️w czwartek pewnie zrobią mi prenatalne bo dziecko już wielkością się nadaje ;p i za tydzień we wtorek kolejna wizyta , Pani widziała ze ka się bardzo teraz stresuje boje i w ogóle i sama zaproponowała mi częste wizyty
panipuchatkowa, MissKathy92, Plamka_92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
No jeszcze się mieści w całości ;p bo za niedługo będę go widzieć w kawałkach hehe ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:No jeszcze się mieści w całości ;p bo za niedługo będę go widzieć w kawałkach hehe ;p
Tak dokładnie, bedzie "to nóżka, to główka i wszystko na wielkość głowicy
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Fajnie jest wiedzieć że nie jestem sama w swoim wariactwieMała_Mii wrote:Jeju dziewczyny jajo zniosę i zesram się zaraz z nerwów

Boziu tak się stresuje ta wizyta , trzymajcie kciuki !❤️
ALex ale jaja .. jacyś nie poważni normalnie ...
miss wiesz ja jak dostałam okres pierwszy w styczniu odrazu powiedziałam do męża ze teraz wiesz co będzie , w ciąże muszę zajść sex ci chwile
wiesz mój mąż był na każde zawołanie moje
ale musiała mnje tez temperować .. bo za bardzo się nakręciłam , pogadałam w desperację , z nałogu w nałóg jak to się mówi .. dlatego myśle ze to zdrowe podejście męża bo jak oboje się nakręcacie to nic z tego nie będzie .. a aty weź z niego przykład ja jestem tego dowodem
a jak najbardziej sex co 2 dni jest wręcz książkowym , poczytaj bo plemniki niby maja czas żeby dojrzeć , Tz niby potrzebują go dużo więcej ale mąż na raz wszystkich plemników nie wytryskuje wiec uzupełnia co 2 dni małe braki a co chyba 3 może się mylę miesiące cała liczne dlatego mówi się Np żeby kokorycz kobiety i mężczyzna zmienił dietę no 3 miesiące przed planowaniem ciąży 
na szczęście Ty już masz to za sobą, mam nadzieję że będzie mi dane też to poczuć- jak to się się nie stresować staraniami tylko być szczęśliwie w ciąży
swoją drogą śliczne maleństwo Ci rośnie w brzuszku ❤ najważniejsze że zdrowo się rozwija
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Ja to miałam w pakiecie medicover na skierowanie. Normalnie muszą mi to teraz na darmo zrobić! Nie mam zamiaru za to płacić. Laboratorium niestety nie zmienię jeżeli chce robić badania na medicover. Bo oni przypisane laby mają.panipuchatkowa wrote:Alex ale jaja z tymi wynikami... Dramat jakis. Niech Ci za to zaplaca chociaz pewnie to i tak nierealne. Miss moim zdaniem na pewno jest szansa.☺
Ja kisnę w pracy. Byle do 15.30 jeszcze. Jedno dziecko nie śpi i rozrobę robi. A dzisiaj mam na nich taki wnerw ze masakra. Jeszcze niecałe 2 h. Później idę z mężem po rybki nowe i na lody
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja nie wiem jak dotre do domu... Tak kreci mi sie we lbie, ze masakra... a nudnosci sa masakryczne. Przechodzi to wszelakie pojecie ;( ja ledwo zyje... tak nie mozna funkcjonowac ;/
-
Nie wiem... ;/ zjadlam jak trzeba... pilnuje sie z lekami... uhhh
tragedia.
-
Kochane test pokazał dwie kreski, byłam u ginekologa i powiedział że nie widzi pęcherzyka ciążowego tylko małą "kulkę" i nie chce mi robić nadziei, żeto na pewno ciąża, przepisał mi duphaston (dwie tabletki dziennie), na przetrzymanie.
dziś znów testowałam i też 2kreseczki, jutro mam bete.
Lecz możecie coś powiedzieć o tym leku? jakieś są skutki "uboczne" czy on pomaga w przetrzymaniu??M.Ż.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH