Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex a masz jak sprawdzic? Tych ja nadal "nie mam", napisane "w trakcie" a plik jest niby od 04.04 :p
Nie wiem jak to jest z tymi wynikami. Wszystkie mam tak idealnie po srodku do tej pory... oprocz krzywych ;p a tak to po prostu cud malina... nie rozumiem. -
ja miałam na maila dostać wyniki i hasłem miał być pesel. A tak to nic nie mam, żadnej strony ani nic

Zmienili laboratorium z Medicovera i teraz chyba będą z tym takie cyrki
tak to sprawdzałam sobie na internecie i było bez problemu, a teraz cuda wianki.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
To słabo ;/ musisz tam zadzwonić w takim razie...
-
Muszę sobie w końcu załatwić Medicover Online, będę wtedy mogła wyniki sprawdzać i wizyty umawiać przez neta. Zaraz to drukuję i wyślę. Bo wcześniej wszystko miałam w jednym miejscu, w jednej placówce laboratorium i lekarzy. A teraz kombinują

Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja nawet z diagnostyki jestem zadowolona, choć ogólnie wolę u nas Dolmed, a lekarzy to tak różnie, muszę zmienić przychodnię.
Mam mieszane uczucia co do tych swoich wyników. Bo Wszystkie wydają się idealne a on powiedział, że te na pewno będą skopane... Chyba go w fotel wgięło bo od 14 nie odpowiada
Nie wiem o co chodzi już ze mną.
-
No skok jest niewielki, ale może jutro będzie kolejny?
ja na owulacje miewam takie depresje i w ogóle dziwne akcje
więc możliwe
-
alex0806 wrote:No zobaczymy. Okaże się w ciągu kilku najbliższych dni. Chodzę w szerokiej koszulce bo sutki mi zaraz odpadną chyba...
ja mam tak po owulce
ale nie zawsze
trzymam kciuki
-
Zapisałam się do gina na piątek na 17 50 choć przyjmuje niby do 17
mam nadzieję że to będzie dla mnie szczęśliwy piątek trzynastego
terka lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Zapisałam się do gina na piątek na 17 50 choć przyjmuje niby do 17
mam nadzieję że to będzie dla mnie szczęśliwy piątek trzynastego 
Nie to ze fajny dzień to jeszcze godzina widmo
musi być dobrze w takim razie
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Miss, oby ten piątek 13-go był szczęśliwy

Na razie się nie nakręcam. Ale chciałabym chociaż zauważyć owulację... Na razie o tym marzę.
Godzina widmo? Nie słyszałam o tym
A ja jestem cały czas głodna. Pochłonęłam Reesy, a teraz nastawiłam jajka i będę robić pastę rybną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 19:03
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Miss, oby ten piątek 13-go był szczęśliwy

Na razie się nie nakręcam. Ale chciałabym chociaż zauważyć owulację... Na razie o tym marzę.
Godzina widmo? Nie słyszałam o tym
A ja jestem cały czas głodna. Pochłonęłam Reesy, a teraz nastawiłam jajka i będę robić pastę rybną...
Wbijam na pastę!

Godzina widmo bo skoro przyjmuje do 17 a Miss ma 17.50 to jak to nazwać?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH