Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak tam się daty mają, bo kursy są prowadzone dwa dni w tygodniu i to od 15.45 do 18 z hakiem i na spokojnie pewnie taki kurs zrobimy z lipcem. Bo ja nie mam jak się z pracy zwalniać, mąż może u mnie nie da rady. Ale tak optymistycznie może będzie już ktoś z nami do końca roku
-
Cieszymy się
Mąż się śmieje, że i sen się spełnia bo kościelny musi być
Powiem Wam, że mam takie dobre przeczucia, że będzie dobrze i to na wakacje
nie wiem czemu mam w głowie zakodowany sierpień, może wtedy skończymy same procedury albo będzie jakoś przełomowy
terka lubi tę wiadomość
-
Seli to super w końcu słońce zaświeciło i do Ciebie
wszytko pomału się układa i tak trzymać !
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Coz, pogodzilam sie z tym, ze nie dane mi poznac ciazowe dolegliwosci, bol porodu, karmienie piersia, te pierwsze usmiechy... szkoda ale nie bede rozgoryczona. Moja kolezanka z pracy od rana mi narzekala jak to zle sie czuje, ja czuje sie zle codziennie ;p ona chociaz bedzie miala dziecko
ja bede mama
nie mam ochoty obwiniac za to swiata. Kolezanka mnie namawiala tez bym poszla z wynikami do Invimedu ale nie chce. Ten lekarz jest obeznany. I mowi mi to juz drugi lekarz to cos znaczy. Nie ma co sie szamotac, lepiej pogodzic sie z losem.
-
Seli wrote:No to mamy podobnie :p moi mnie juz nie odwiedza. Maja mnie gdzies bo moj braciszek jest lepszy ;p
U mnie lenistwo jest lepsze
bo to nawet nie o rodzeństwo chodzi bo podobnie widzę nas traktują. Tylko z ta różnica ze wszystkie mieszkają daleko a ja blisko-no przynajmniej jeszcze blisko
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Miałam napisać bardziej szczegółowo - to jak kogoś to jeszcze interesuje to piszę

Koleżanka rozmawiała z kobietką zajmującą się adopcją, pracuje ona w jednym z ośrodków we Wrocławiu i choć ciężko to przyznać to tylko Archidiecezjalny Ośrodek Adopcyjny jest dobry. Inne mają tak, że przychodzisz, wybierasz dziecko i wszystko po łepkach jest załatwiane... Tutaj jest ważna wiara, bo chcą by dzieci były wychowane w wierzę katolickiej ale ma się opiekę psychologa przed, po i w trakcie. Są szkolenia, spotkania i wszystko rusza od razu, badają profil rodziny - czyli styl życia, zainteresowania, nawet kto jak się odżywia
jakie ma problemy zdrowotne itp. Pod to jest dobierane dziecko i dzięki temu nie kończy się tym, że zaraz się je oddaje... Patrzę na ich stronę to naprawdę dają dużo wsparcia, spotkań już nawet po. Nie powinniśmy mieć problemów z adopcją. Podobno też jest masa maluszków do adopcji.
Jak zorganizujemy się z księdzem co do kościelnego to zaraz się tam zapiszemy
Nie czeka się podobno długo.
Widać ze dbają o to żeby to nie bylo tylko wypchniecie dziecka byle gdzie tylko żeby wszyscy byli zadowoleni
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Coz, pogodzilam sie z tym, ze nie dane mi poznac ciazowe dolegliwosci, bol porodu, karmienie piersia, te pierwsze usmiechy... szkoda ale nie bede rozgoryczona. Moja kolezanka z pracy od rana mi narzekala jak to zle sie czuje, ja czuje sie zle codziennie ;p ona chociaz bedzie miala dziecko
ja bede mama
nie mam ochoty obwiniac za to swiata. Kolezanka mnie namawiala tez bym poszla z wynikami do Invimedu ale nie chce. Ten lekarz jest obeznany. I mowi mi to juz drugi lekarz to cos znaczy. Nie ma co sie szamotac, lepiej pogodzic sie z losem.
Czuje ze Ty temu dziecku dasz więcej miłości niż niejedna "matka" biologiczna...
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą

Wiec seli głowa do góry cyc w przód i przed siebie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Pierożek gratulacje
Trzymamy kciuki za tę ciążę 
Seli, świetna wiadomość
Za waszą adopcję też trzymamy 
Ja po pracy, zjedliśmy obiad to teraz odpoczynek
W środę idę do gina, zobaczymy czy coś się zmieniło, czy jednak na taką dawkę CLO nie reaguję. Mam dzisiaj jakiś taki zjazd emocjonalny, bo się zastanawiam, czy kiedykolwiek się uda...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex jesli nie CLO to sa inne

Napisalam smsa lekarzowi a on do tej pory nic ;p nie wiem... ale dziewczyny od niego pisza, ze mam ok wyniki jednak... Dziwne bo on powiedzial, ze na sto procent beda zle tylko nie wiadomo jak bardzo zle ;p ja to w ogole chyba fenomen medyczny jestem
ahaha
-
Seli wrote:Alex jesli nie CLO to sa inne

Napisalam smsa lekarzowi a on do tej pory nic ;p nie wiem... ale dziewczyny od niego pisza, ze mam ok wyniki jednak... Dziwne bo on powiedzial, ze na sto procent beda zle tylko nie wiadomo jak bardzo zle ;p ja to w ogole chyba fenomen medyczny jestem
ahaha
O jakich wynikach mówisz? Cos ominęłam co pisałaś?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Pierożek gratulacje
Trzymamy kciuki za tę ciążę 
Seli, świetna wiadomość
Za waszą adopcję też trzymamy 
Ja po pracy, zjedliśmy obiad to teraz odpoczynek
W środę idę do gina, zobaczymy czy coś się zmieniło, czy jednak na taką dawkę CLO nie reaguję. Mam dzisiaj jakiś taki zjazd emocjonalny, bo się zastanawiam, czy kiedykolwiek się uda...
Alex glowa do góry! Moze akurat wtedy jeszcze za szybko bylo a teraz ładnie rośnie i nie blokujesz tego progiem!