Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie kiedys zastanawialam ale slyszalam slabe opinie i zrezygnowalam ;p
-
Seli wrote:Slyszalam, ze wlasnie nawet po pelnym to rok tylko ;p albo ktos zle to robi

Wiaterek jest spory...
Nie no kurde jakby to bylo na rok to byłoby to bez sensu przecież... Chyba ze faktycznie ktoś to źle robi to może
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja to jakoś nigdy lasera nie rozwazalam. Zbyt duży koszt

My jednak siedzimy na działce. Znajomi pojechali do rodziców na obiad i po południu sie zgadalismy na działce wlasnie
a pies już dzisiaj jednak lepiej to poszliśmy na działkę żeby sie wybiegal. Mo ze sie uderzył albo coś naciagnal, dziś już nie kuleje
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Dziewczyny!
Życzę Wam miłego dnia 
My zaraz jedziemy do szwagierki na grilla, a wieczorem na koncert
Ja mam taki ładny wykres, że wygląda jakby było coś na rzeczy ;p Dzisiaj tempka skoczyła do 37,06
tylko, że my w tym cyklu mamy zakaz starań, więc wiem, że nic z tego :p Ale jakbyśmy się normalnie starali to bym się głowiła czy się udało ;p

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
panipuchatkowa wrote:Ooooo super.☺ nie chyba nie pisalas. Albo ja nie doczytalam. My idziemy na kult ! Ale to dopiero za 2 tygodnie!
Oj to zazdroszczę
ja jestem ciekawa kto na juwenaliach i innych imprezach będzie bo mam chec sie wybrac

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
1,5 rokuSeli wrote:Puchatkowa idealnie wpasowalas sie w sytuacje
fajnie jest tak wyjsc.
Magda ile mieszkasz we Wroclawiu? Ja 3 lata, maz od zawsze ;p
ale mieszkam na obrzeżach. Dużo czasu ucieka bo co drugi weekend albo do jednych albo drugich rodziców. Teraz zaczęły się też polmaratony no to jeden weekend w miesiącu gdzieś na bieg jedziemy (teraz Poznań). I tak leci życie :p to nie tak ze nigdzie nie wychodzimy I cały czas siedzimy w domu, co to to nie
ale na rynek wrocławski i szeroko pojęte miasto wychodzimy rzadko
-
My roznie, ostatnio i w tygodniu wychodzimy, nie koniecznie do centrum
-
My juz w drodze do domu. Pies został bo znowu dziad zaczął kuleć. Chyba przeforsowal łapy, lepiej to u wetki sprawdzić.
A ja sie właśnie dowiedziałam że moja przyjaciółka dzisiaj i 11.55 urodziła córeczkę, Łucja będzie: ) muszę jakoś jakiś prezent wymyślić bo pewnie pojedziemy na początku maja do nich
a to pod Nysa więc musimy w weekend, bo po pracy to za mało czasu na podróż.
Ciesze się niezmiernie
mała zdrowa, ponad 3 kg ma i 50 cm. Śmiałyśmy się w piątek wieczorem jeszcze, że sie brzuchami zamienimy
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, fajnie

A ja totalnie zmienilam swoja prace mgr ;p
terka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH