Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywelonka wrote:M@zii bardzo mi przykro:(tule Cie mocno;*
Igibiarz trzymam kciuki oby nie bylo trzeba robic tych wszystkich badań
a u mnie chyba dzisiaj owulka bo strasznie dokucza mi lewy jajnik ,tylko ciągle brak śluzu płodnego -
PatSim wrote:Który to dzień cyklu? Bo wydaje mi się, że mamy podobnie? I tak się zastanawiam, jak masz później owulacje to kiedy powinien ci się zacząć nowy cykl, bo mi 24 maja. I chyba nie wytrzymam i w czwartek pójdę na bete.
Ty wcześniej zaczęłaś cykl ,u mnie dzisiaj jest 15dc planuje testować 28maja to będzie 30dc. 18maja chcesz robic betę nie za wcześnie? Ja jeszcze we wtorek idę do giną upewnić sie czy pęcherzyki pękły -
nick nieaktualnywelonka wrote:Ty wcześniej zaczęłaś cykl ,u mnie dzisiaj jest 15dc planuje testować 28maja to będzie 30dc. 18maja chcesz robic betę nie za wcześnie? Ja jeszcze we wtorek idę do giną upewnić sie czy pęcherzyki pękły
Właśnie myślę, że nie, bo jeśli była owulacja to około 9-10 maja. Aczkolwiek myślę, że cykl bezowulacyjny więc trochę chcę mieć z głowy, niż mieć wielkie rozczarowanie zaraz przed dniem matki. -
nick nieaktualnywelonka wrote:To bardzo wcześnie miałaś owu to racja powinna wyjść juz beta . Dobrze Cie rozumiem u mnie 28dc wypada właśnie w dzień matki a nie chce wtedy testować bo boje się rozczarowania. Testuje w urodziny w M.
Przy Clo to taki standard 11-15 i to by się zgadzało ze śluzem i szyjką, bo testy owulacyjne cały cykl negatywne, dlatego mówię bardziej żeby mieć z głowy.
-
Patsim nie trać nadziei,testy nie zawsze wychodzą.
Naszła mnie wątpliwość czy w ogóle ta owu byla czy czasem nie zrobiła się torbiel z tego pęcherzyka ,ten lewy jajnik caly czas mnie boli podbrzusze z lewej strony wygląda jak opuchnięte i jajnik jest bardzo widoczny i przy dotyku boli , dzisiaj podczas złapał mnie ból lewgo jajnika promieniujący do całego krocza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 07:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywelonka wrote:Jestem na clo i juz w 10dc mial 19mm pęcherzyk w środę mialam podany zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków wiec juz powinno byc po owulacji ,a jesli jest dopiero teraz to pęcherzyk byl buz przerośnięty:/
Powiem Ci, że nie wiem czy to siła sugestii, ale dzisiaj cały dzień też mnie lewy jajnik boli. I z tego co pamiętam to po pierwszej dawce Clo po owulacji też tak miałam. I znowu mam wrażliwe piersi, a u mnie bez Clo to sie nie zdarzało nigdy. -
Welonka to raczej objawy owulki. Mnie bolał brzuch podczas siusiania, moze spięte mięśnie dusily na cyste, podczas rzadko kiedy ją czułam albo to tez byla kwestia pozycji. Ja jest owulacja to jajniki mogą boleć b. mocno i byc powiększone wiec nic sie martw. Temp wszystko pokaze.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Ja testuję za jakieś 2,3 dni ale czuje, że się nie udało. Więc może się wstrzymam dłużej... wolę chyba zobaczyć @ niż tylko jedna kreskę na tych cholernych testach... Nie mam żadnych objawów, ledwo mnie piersi bolą jak na @...
-
Mania93 wrote:Ja testuję za jakieś 2,3 dni ale czuje, że się nie udało. Więc może się wstrzymam dłużej... wolę chyba zobaczyć @ niż tylko jedna kreskę na tych cholernych testach... Nie mam żadnych objawów, ledwo mnie piersi bolą jak na @...
Mania, ja też nie miałam żadnych objawów i proszę:)Udało się. Trzymam kciuki żeby jednak było nas troszkę więcej:)