Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję :* w rzeczywistości druga kreska jest wyraźniejsza muszę popatrzeć jak laboratorium jest u mnie czynne i jak się uda to w poniedziałek przed pracą skoczę na bętę, a jak nie to dopiero w czwartek
szatynkowato lubi tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥
-
Kara93 wrote:Dziękuję :* w rzeczywistości druga kreska jest wyraźniejsza
Widać ją, widaćStarania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
Kara widać drugą kreskę gratulacje :*:*
Ja dzisiaj dowiedziałam się że mojego chłopaka siostra jest w ciąży , cieszę się ale w środku zrobiło się smutno Tylko nie rozumiem czemu każdy to przede mną ukrywał każdy wiedział od grudnia nawet moja mama od miesiąca wie od razu teściowa jej powiedziała a ja dowiedziałam się całkiem przypadkiem ale przynajmniej dadzą nam spokój -
nick nieaktualnyAaaaaa ale się cieszę Obserwowałam twoje tempki i coś tak czułam. Jak w tym miesiącu się nie udało to w przyszłym zaczynam mierzyć
Kara93 wrote:Dziękuję :* w rzeczywistości druga kreska jest wyraźniejsza muszę popatrzeć jak laboratorium jest u mnie czynne i jak się uda to w poniedziałek przed pracą skoczę na bętę, a jak nie to dopiero w czwartek -
nick nieaktualnyJa pamiętam jak rok temu o tej porze mniej więcej dowiedziałam się o ciąży szwagierki czułam to samo. Teraz ma córkę prawie 6 miesięcy. Żeby było śmieszniej moja siostra, która pierwsze dwie ciąże poroniła, później urodziła córkę, i od naszego ślubu starała się o drugie, ma teraz syna 9 miesięcy. A my dalej w lesie...
welonka wrote:Kara widać drugą kreskę gratulacje :*:*
Ja dzisiaj dowiedziałam się że mojego chłopaka siostra jest w ciąży , cieszę się ale w środku zrobiło się smutno Tylko nie rozumiem czemu każdy to przede mną ukrywał każdy wiedział od grudnia nawet moja mama od miesiąca wie od razu teściowa jej powiedziała a ja dowiedziałam się całkiem przypadkiem ale przynajmniej dadzą nam spokój -
Kara93 wrote:Dziewczyny, narzeczony nie wytrzymał, kazał i dzisiaj zrobić test
https://zapodaj.net/806dcf77118ef.jpg.html
Zdjęcie trochę nie oddaje rzeczywistości, było robione telefonem -
PatSim wrote:Ja pamiętam jak rok temu o tej porze mniej więcej dowiedziałam się o ciąży szwagierki czułam to samo. Teraz ma córkę prawie 6 miesięcy. Żeby było śmieszniej moja siostra, która pierwsze dwie ciąże poroniła, później urodziła córkę, i od naszego ślubu starała się o drugie, ma teraz syna 9 miesięcy. A my dalej w lesie...
My jak za pierwszym razem podjęliśmy decyzje i przestaliśmy się zabezpieczać w ciągu pół roku dowiedziałam o ciąży u dwóch najlepszych koleżanek ,u kuzynki dwóch sąsiadek i znajomej ,nie wytrzymałam tego i zaczęliśmy sie zabezpieczać teraz wracamy do starań wiedziałam o kuzynce że jest w ciąży ale kibicowałam im bo poroniła w 3 miesiącu i kuzyna dziewczyna jest w ciąży -
Kara93 wrote:Dziewczyny, narzeczony nie wytrzymał, kazał i dzisiaj zrobić test
https://zapodaj.net/806dcf77118ef.jpg.html
Zdjęcie trochę nie oddaje rzeczywistości, było robione telefonemCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
welonka wrote:Kara widać drugą kreskę gratulacje :*:*
Ja dzisiaj dowiedziałam się że mojego chłopaka siostra jest w ciąży , cieszę się ale w środku zrobiło się smutno Tylko nie rozumiem czemu każdy to przede mną ukrywał każdy wiedział od grudnia nawet moja mama od miesiąca wie od razu teściowa jej powiedziała a ja dowiedziałam się całkiem przypadkiem ale przynajmniej dadzą nam spokójCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Dzisiaj powinnam mieć owulkę. Ale ani temperatura jakoś nie skoczyła ani śluzu zbytnio nie widać. Wodnisty jest jedynie. Przynajmniej dobrze że trochę czuje ten jajnik, jest nadzieja.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Dziękuję Wam :*
Lilly_Ana wrote:Dzisiaj powinnam mieć owulkę. Ale ani temperatura jakoś nie skoczyła ani śluzu zbytnio nie widać. Wodnisty jest jedynie. Przynajmniej dobrze że trochę czuje ten jajnik, jest nadzieja.
Ja miałam baaaaardzo mało śluzu, planowałam gdyby ze starań nic nie wyszło zacząć brać olej z wiesiołka. Może temperatura jutro skoczy dopiero? PowodzeniaLilly_Ana lubi tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥
-
Kara93 wrote:Dziękuję Wam :*
Ja miałam baaaaardzo mało śluzu, planowałam gdyby ze starań nic nie wyszło zacząć brać olej z wiesiołka. Może temperatura jutro skoczy dopiero? Powodzenia
Nie dziękujęCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
M@ziii wrote:Kara93 Gratulacje cieszę się Twoim szczęściem
Sept ja bym jeszcze jeden test zrobiła, nie wytrzymałabym do poniedziałku, może coś się pokaże -
Kara93 wrote:14 sierpnia mamy, ale nie przeszkadza mi to, muszę tylko do salonu zadzwonić (ale to po wizycie u lekarza) żeby w mojej sukni uwzględnili drobne zmianyCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Sept wrote:Zrobie jutro rano, bo mąż mnie przekonuje że musiało się udać i nie słucha co mówie,że wszystko daje sygnały że niestety nie tym razem
Ja się czuje jak w ciąży po tych zastrzykachCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Sept wrote:Zrobie jutro rano, bo mąż mnie przekonuje że musiało się udać i nie słucha co mówie,że wszystko daje sygnały że niestety nie tym razem
Moja siostra też nie miała żadnych objawów po za brakiem okresu, a teraz jest w 8 miesiącu Trzymam kciuki, jestem dobrej myśli