Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kara93 wrote:Tak, mam zlecenie i bez problemu wypisała mi babka L4. Bo na zleceniu można dobrowolnie opłacać składki w sumie. Ja mam luteinę 3x1, więc u Ciebie na 100% wszystko będzie w porządku
ObyCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
welonka wrote:hej
Lilly_Ana jak tam lepiej juz, daj znać po wizycie u lekarza .Sept lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
sept nie pomogę
Mam takie pytanie chce powtórzyć w nowym cyklu jeśli teraz nie uda się badanie hormonów LH i FSH czy mogę zrobić w 4dc( 2-3dc może wypaść w weekend) ? Ostatnio miałam robione gdzieś w30którymś dniu cyklu wtedy zmieniłam lekarza i zalecił od razu zrobić badania ,wtedy mi wyszło bardzo wysokie LH w stosunku do FSH po tych wynikach i obrazie usg stwierdził PCOS wtedy mówił że powtórzymy wyniki w odpowiednim dniu cyklu aby mieć pewność a na ostatniej wizycie nic nie mówił na ten temat już -
Milutko tu u was! Dosyć długo to nasz 7 cykl starań o 1 dzidzie, mam ogromną nadzieje, że tym razem zaskoczy :)ogl cykl niezbyt łatwy, borykamy się z torbielami jajnika ale szanse są! Mam nadzieje ze tempka nie spadnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 14:27
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Milutko tu u was! Dosyć długo to nasz 7 cykl starań o 1 dzidzie, mam ogromną nadzieje, że tym razem zaskoczy :)ogl cykl niezbyt łatwy, borykamy się z torbielami jajnika i krwawieniami kontaktowymi ale szanse są
Głowa do góry, podobno niektóre kobiety czują, że sie udało od samego początku. Masz jakieś objawy? -
Paula. wrote:Długo Ci się kochana spóźnia ?
Wkurzyłam się i przeanalizowałam swoje wykresy i teraz mi wyszło że będzie za 7dni... Ale to już 33dc i mam już dość. Z B postanowiliśmy spytać mojego gina o tabletki anty. Brałabym je tak do marca conajmniej tak aby zbyt dużym brzuchem nie być na ślubie idę dziś do kościoła wpisać datę wesela, a w piątek może byśmy dogadali się z salą u nas. Wstępnie rozmawialiśmy i jakieś 40zl w kieszeni od osoby byśmy mieli. I jak dla nas menu bez ograniczeń17.11.17-poronienie całkowite -
Sept - tak chodzę do Invicty. Ale ciąży raczej tam prowadzić nie będę bo to zbyt drogo wychodzi niestety. No i dość daleko.
Wizyta 140zł, za badania początkowe (tam jest jakiś panel początkowy na który wysyłają każdą osobę) zapłaciłam 330zł + 70 za AMH więc 400zł. No i dodatkowo badanie nasienia Tż. Tyle że ja tych badań nie robiłam w klinice. Bo powiem Ci szczerze, tam jest o wiele drożej niż np w Diagnostyce. Kiedyś przeliczałam, to w klinice wychodziło ok 600zł za te badania.
Ogólnie polecam, bo dzięki gince z kliniki jestem w ciążyCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017