Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ochotę często w pracy albo ok 19, a nie o 23 jak już ledwie patrze na oczy ale wtedy zawsze jest coś i sie nie składa. Ostatnio tez się nie staram, kieryś robiłam kolacje ubierałam się sexownie puszczałam muzykę która mnie nastrajała i ochota rosła.
A co do trybu życia-praca siedząca, studia-więc nauka też na siedząco. Jedyny mój ruch to sprzątanie mieszkania.szatynkowato lubi tę wiadomość
-
Sept wrote:Ja mam ochotę często w pracy albo ok 19, a nie o 23 jak już ledwie patrze na oczy ale wtedy zawsze jest coś i sie nie składa. Ostatnio tez się nie staram, kieryś robiłam kolacje ubierałam się sexownie puszczałam muzykę która mnie nastrajała i ochota rosła.
A co do trybu życia-praca siedząca, studia-więc nauka też na siedząco. Jedyny mój ruch to sprzątanie mieszkania.
Przybijam piątkę. Też jeszcze się uczę... W ogóle to co napisałaś to jakbym o sobie czytała.
Starania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
szatynkowato wrote:Przybijam piątkę. Też jeszcze się uczę... W ogóle to co napisałaś to jakbym o sobie czytała.
Cieszę się, że nie jestem jedyna ale to mnie nie usprawiedliwia:( Muszę sie zmobilizować te zioła o których pisałam poprawiaja libido podobno-bardzo na to liczęszatynkowato lubi tę wiadomość
-
Sept wrote:Cieszę się, że nie jestem jedyna ale to mnie nie usprawiedliwia:( Muszę sie zmobilizować te zioła o których pisałam poprawiaja libido podobno-bardzo na to liczę
Prawda jest taka, że z czasem (jak to brzmi) spada na nas coraz więcej obowiązków, które wysysa z nas siłę i chęci. Ponadto ten siedzący tryb życia też nie poprawia sprawy. Spróbuj się też trochę poruszać
I wiadomo, jakiś wspólny urlop by się przydał.Starania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2018 laparoskopia
Transfer 23.02.22 4BB
Na libido też pomagają orzechy zwłaszcza brazylijskie. Mi bardzo pomogły a chciało mi się raz na cały cykl A po orzechach nawet po 2razy dziennie mogłam:) jadłam 3orzechy dziennie (nie można więcej niż 5dziennie... nie wiem dlaczego) po 2tyg była duża poprawa ^^
Sept, szatynkowato lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Na libido też pomagają orzechy zwłaszcza brazylijskie. Mi bardzo pomogły a chciało mi się raz na cały cykl A po orzechach nawet po 2razy dziennie mogłam:) jadłam 3orzechy dziennie (nie można więcej niż 5dziennie... nie wiem dlaczego) po 2tyg była duża poprawa ^^
O widzisz, nie słyszałam o tych orzechach. Jejku żebym nie przesadziła:D:D -
AJA_S wrote:Na libido też pomagają orzechy zwłaszcza brazylijskie.
Jestem taka zacofana, nie znam takich orzechów a włoskie coś dają? Bo mam cały worek, może bym poskubała trochę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 12:12
2018 laparoskopia
Transfer 23.02.22 4BB
Witam nowe koleżanki
Pochwale Wam się co mi się dziś przytrafiło. Rano się budzę i widzę sms'a od nieznanego nr, czytam a tu wiadomość od dziewczyny z którą miałam pracować jakiś czas temu. Pyta się czy nie szukam pracy bo by mnie chętnie przyjęli u niej w firmie Dziś OF wyznaczył mi owulację na niedzielę, a myślałam już że bezowulacyjny się trafił Ostatnie dni chyba były bardzo płodne bo mój luby baaardzo mi się podobał aż się nie mogłam na niego napatrzeć tzn zawsze mi się podobał ale ostatnio jakoś tak bardziej
Z libido u mnie też kiepsko i to już od dłuższego czasu, odkąd biorę leki na tarczycę czyli jakieś 2 lata, coś z tym trzeba zrobić bo tak być nie może. Ale wydaje mi się że to też wina tego że mieszkamy z "teściami" i nie czuję się tu zbyt dobrze.
A z tym ananasem też spróbuje nie będzie już za późno w tym cyklu? -
M@ziii wrote:Witam nowe koleżanki
Pochwale Wam się co mi się dziś przytrafiło. Rano się budzę i widzę sms'a od nieznanego nr, czytam a tu wiadomość od dziewczyny z którą miałam pracować jakiś czas temu. Pyta się czy nie szukam pracy bo by mnie chętnie przyjęli u niej w firmie Dziś OF wyznaczył mi owulację na niedzielę, a myślałam już że bezowulacyjny się trafił Ostatnie dni chyba były bardzo płodne bo mój luby baaardzo mi się podobał aż się nie mogłam na niego napatrzeć tzn zawsze mi się podobał ale ostatnio jakoś tak bardziej
Z libido u mnie też kiepsko i to już od dłuższego czasu, odkąd biorę leki na tarczycę czyli jakieś 2 lata, coś z tym trzeba zrobić bo tak być nie może. Ale wydaje mi się że to też wina tego że mieszkamy z "teściami" i nie czuję się tu zbyt dobrze.
A z tym ananasem też spróbuje nie będzie już za późno w tym cyklu?
hej:)
Trzymam kciuki żeby się udało, co z pracą? Przyjmiesz propozycje?
-
M@ziii wrote:Ostatnie dni chyba były bardzo płodne bo mój luby baaardzo mi się podobał aż się nie mogłam na niego napatrzeć tzn zawsze mi się podobał ale ostatnio jakoś tak bardziej
A z tym ananasem też spróbuje nie będzie już za późno w tym cyklu?
dobreeee
Myślę, że nie za późno, zagnieżdżenie jest w 7-10dpo
2018 laparoskopia
Transfer 23.02.22 4BB
szatynkowato wrote:dobreeee
Myślę, że nie za późno, zagnieżdżenie jest w 7-10dpo
Sept wrote:hej:)
Trzymam kciuki żeby się udało, co z pracą? Przyjmiesz propozycje?szatynkowato lubi tę wiadomość
-
M@zii powodzenia oby praca była początkiem dobrych zmian
Sept u mnie w pracy to samo dorośli ludzie a zrobią wszystko żeby drugiemu zaszkodzić do tego szefostwo jeszcze gorsze.
muszę wychodzić zaraz po młodą do szkoły a tu na złość zaczęło lać
Sept lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:M@zii powodzenia oby praca była początkiem dobrych zmian
muszę wychodzić zaraz po młodą do szkoły a tu na złość zaczęło lać
U nas od rana leje, pogoda paskudna ;(
Sept wrote:M@ziii ti super, powodzenia w nowej pracy. Ja bardzo lubię to co robię, ale atmosfera jest fatalna:(
Ciężko się pracuje w takich warunkach. -
u mnie też leje okropna pogoda, poza tym w weekend sporo wina wypiłam i niedobrze mi do dziś Strasznie się przytrułam. Siedzę tu bo muszę
Atmosfera jest okropnie ważna, pracuję w tej firmie już ponad 4 lata i zawsze było Ok a teraz w moim dziale duże zmiany kadrowe i nie do wytrzymania...
Mam nadzieje, że niedługo zajdę w ciążę a stres nie będzie mi w tym przeszkadzał -
Moja obecna praca miała być przejściowa2-3miesiące a siedzę już tu prawie rok , po ostatniej wymianie zdań z szefem chciałam odejść czego jednak nie zrobiłam bo mój gin od razu zaproponował stymulacje i mam nadzieję że uda się szybko, a jak bym zrezygnowała z pracy to musielibyśmy odłożyć starania.
Sept lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Moja obecna praca miała być przejściowa2-3miesiące a siedzę już tu prawie rok , po ostatniej wymianie zdań z szefem chciałam odejść czego jednak nie zrobiłam bo mój gin od razu zaproponował stymulacje i mam nadzieję że uda się szybko, a jak bym zrezygnowała z pracy to musielibyśmy odłożyć starania.
Rozumiem Cię doskonale. Mój szef ehhh szkoda nawet mówić, zero ludzkich odruchów. Doprowadza mnie do łez przy każdej rozmwowie, dlatego ograniczam z nim bardzo kontakt. -
Sept wrote:Rozumiem Cię doskonale. Mój szef ehhh szkoda nawet mówić, zero ludzkich odruchów. Doprowadza mnie do łez przy każdej rozmwowie, dlatego ograniczam z nim bardzo kontakt.
chyba mamy tych samych szefów, może to podłe ale marzy mi się ich zostawić w sezonie gdzie pracowników brakuje.