Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '94 stara się o maluszka :)!
Odpowiedz

Rocznik '94 stara się o maluszka :)!

Oceń ten wątek:
  • MeggiGirl Autorytet

Wysłany: 20 maja 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja starałam się od grudnia. Ogólnie nie zabezpieczaliśmy się długi czas i nic się nie działo. Potem okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, zaczęłam się leczyć, ale niewiele to dało. Ostatnio mieliśm gorszy czas i przestalismy się starać. W czwartek test pokazał dwie kreski. W piątek już znowu miałam okres. Pewnie biochemiczna. Na razie odpusczam sobie. Zmieniam pracę, chociaż nie ukrywam, że gdybyśmy jednak zaszli, to byłabym szczęsliwa.

010is65gtxk93h3j.png

Beta HCG:
    23.02. - 32,8 mIU/ml
    25.02 - 121.1 mIU/ml

starania wspomagane od 08.2020.

👩 27 l.
    👨 28 l.

Nasze pierwsze dziecko
  • Marlena94 Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My staramy się od października i nic

Starania od październik 2017
  • Marlena94 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszło mi tsh 8,121 przy normie 4

Starania od październik 2017
  • Olciak Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej też rocznik 94. Staram się dwa lata.. znaczy w sumie od kwietnia już nie.. Bo wiem że nic z tego w najbliższym czasie nie będzie. Byłam w szpiatlu na oddziale endokrynologicznym na badaniach i wyszło mi cukrzyca dokładnie hiperinsulinemia A do tego zespół policystycznych jajnikow... dopóki nie zalecze cukrzycy nie zaczniemy leczyć zespołu policystycznuch jajnikow. Więc ogólnie lipa..

🎈Ciąża donoszona🤰🏻

Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
    03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
  • Olciak Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dla Was

🎈Ciąża donoszona🤰🏻

Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
    03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ