Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:Milixx 🤩❤️ tam widać naprawdę nieśmiałą kreseczkę... Idealnie brzuszek Futuremamy przejęłaś 😀
Moja Wiercipięta obchodzi dzisiaj 5te urodzinki!
Byłam właśnie na becie. Zobaczymy co wyjdzie 🤞🍀 Jeżeli moja ciąża się potwierdzi, to fakt, idealnie przejmę brzuszek 😊
Najlepsze życzenia dla Wiercipiety 🎂🎈🎁
Snowflake lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Urodziłam😊 Od 8 Natala jest z nami. 57cm i 3750g bodajże. Teraz ja na położniczym a małą na noworodki zabrali.
Moje gratulacje 🥰🥰💗💗💗 Odpoczywajcie i cieszcie się sobą 🤱🏻🤱🏻 -
futuremama wrote:Urodziłam😊 Od 8 Natala jest z nami. 57cm i 3750g bodajże. Teraz ja na położniczym a małą na noworodki zabrali.
Gratulacje dziewczyny ❤ tulcie sie tam i odpoczywajcie ☺Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Mam wynik!!
Beta 21,8 mIU/ml 🤩🤩🤗
Szok i niedowierzanie 😲😲 Powiem Wam, że teraz dopadł mnie strach. Chciałam 3 maluszka jednak myślałam, że nie uda się tak szybko i, że trochę odciągnie się to w czasie
Idealnie przejęłam brzuszek po Futuremama 🤰🏻🤰🏻👶🏻Snowflake, futuremama, Betti37, sallvie, Eve, edka85 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Mam wynik!!
Beta 21,8 mIU/ml 🤩🤩🤗
Szok i niedowierzanie 😲😲 Powiem Wam, że teraz dopadł mnie strach. Chciałam 3 maluszka jednak myślałam, że nie uda się tak szybko i, że trochę odciągnie się to w czasie
Idealnie przejęłam brzuszek po Futuremama 🤰🏻🤰🏻👶🏻Milixx lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, czy któraś jest jeszcze w fazie starań? 🙂
Mam 32 i staramy się z mężem o 3ciego maluszka . Od zawsze chcieliśmy mieć trojeczkę 🙂 w pierwszą ciążę zaszłam w wieku 22lat niestety poroniłam, w wieku 23 urodziłam córeczkę ma obecnie 9lat, później synka ma 5lat No i za każdym razem starania zajmuja nam sporo czasu 😅 tym razem tez tak jest ,chcieliśmy małe przerwy między dziećmi takie około 2latenie ale nie wyszło 😉 Postanowiliśmy ten rok za ostateczny w staraniach ,mam juz dosyć monitoringu lekarzy i tabletek wiec zostały mi juz tylko 2 cykle, mam nadzieję że się uda a jak nie to mamy wspaniałą dwójkę 🙂 jestem 3 dni przed okresem, postanowiłam sobie nie wkręcać ale wiecie jak to jest 😅 jedyny objaw jaki mi się przesunął dzis przez myśl to taki ból w pachwinach jakby ciągnięcie, gdy szlam do pracy nie mogłam przyspieszyć kroku bo od razu takie dziwne uczucie jakby zakwasy w pachwinach nie wiem czy wiecie co mam na myśli 🙂 w każdym bądź razie miałam to w obu ciążach ale dopiero na późniejszym etapie jak juz brzuch bylo widać i teraz siedzę i się zastanawiam czy sobie nie uroilam, test oczywiście zrobiony wczoraj negatywny 😒
P.s
Futuremama serdecznie gratuluję 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2021, 16:44