Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve wrote:2490 g . Wszystko w porządku,szyjka zamknięta, gbs pobrany,pessar trzyma. Najpierw dostałam zjebke że nie przytyłam później jak mała wagowo ok to pochwałę że trzymam wagę 🤣 Kolejna wizyta 7 stycznia i wtedy USG żeby sprawdzić jak waga i wielkość i zdejmujemy pessar💪😱
Ja dzisiaj ide na wazenie malej i przy bardzo dobrych wiatrach to ona bedzie miala maks 2460g 😂😂 czyli mniej niz Twoja Klara ktora jeszcze tyle czasu ma do porodu 😂Eve lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Ja dzisiaj ide na wazenie malej i przy bardzo dobrych wiatrach to ona bedzie miala maks 2460g 😂😂 czyli mniej niz Twoja Klara ktora jeszcze tyle czasu ma do porodu 😂👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
melisa wrote:Ja mojemu synowi z ciekawości (bo wchodzą szczepienia dla 5latkow) zbadalam przeciwciała i okazuje się że ma 😱.
Będziesz dzieciaki szczepiła? Moja córa w maju kończy 5 lat i się zastanawiam. My z mężem jesteśmy zaszczepieni ale nie wiem co z córą robić. Podsunęłaś mi myśl, żeby dzieciakom zrobić przeciwciała. Myślę, że obydwoje chorowali w czasie gdy córka miała kwarantanne 2 tyg temu.
-
melisa wrote:No właśnie niech się odezwa staraczki
Jestem, jestem 🖐🏼 Ale tak jak już pisałam kilka razy, ten cykl odpuszczony, co będzie to będzie. Jednak nic z tego nie będzie, bo nawet nie wiem czy owu była bo nic nie dawało znaków, że się zbliża. Nie nastawiam się na nic, bo boje się rozczarowania.
A gdzie reszta staraczek? Może jakieś ładne II wysikane zostały 😊Eve lubi tę wiadomość
-
melisa wrote:
Gratulacje.
Ciąża bez cienia wątpliwości.
Beta piękna
Ile dpo? -
U mnie 4 dni spóźnienia...Albo i nie
Zależy jak patrzeć
Bo cykle mam zazwyczaj 26/27 a dziś 29 dc
Faza lutealna zazwyczaj u mnie to 12 dni
Owu była prawdopodobnie 13/14 dc więc można by rzec że 3 dni spóźnienia
Ale gdyby liczyć 14 dni na fazę lutealna to jeszcze się nie spóźnia...
O i tak o u mnie... -
Melisa, ale czad!
I nic się wcześniej nie chwaliłaś. Na pewno musiałaś sikać na patyk
melisa lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23)