Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve wrote:2490 g . Wszystko w porządku,szyjka zamknięta, gbs pobrany,pessar trzyma. Najpierw dostałam zjebke że nie przytyłam później jak mała wagowo ok to pochwałę że trzymam wagę 🤣 Kolejna wizyta 7 stycznia i wtedy USG żeby sprawdzić jak waga i wielkość i zdejmujemy pessar💪😱
Ja dzisiaj ide na wazenie malej i przy bardzo dobrych wiatrach to ona bedzie miala maks 2460g 😂😂 czyli mniej niz Twoja Klara ktora jeszcze tyle czasu ma do porodu 😂Eve lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Ja dzisiaj ide na wazenie malej i przy bardzo dobrych wiatrach to ona bedzie miala maks 2460g 😂😂 czyli mniej niz Twoja Klara ktora jeszcze tyle czasu ma do porodu 😂👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
melisa wrote:Ja mojemu synowi z ciekawości (bo wchodzą szczepienia dla 5latkow) zbadalam przeciwciała i okazuje się że ma 😱.
Będziesz dzieciaki szczepiła? Moja córa w maju kończy 5 lat i się zastanawiam. My z mężem jesteśmy zaszczepieni ale nie wiem co z córą robić. Podsunęłaś mi myśl, żeby dzieciakom zrobić przeciwciała. Myślę, że obydwoje chorowali w czasie gdy córka miała kwarantanne 2 tyg temu.
-
melisa wrote:No właśnie niech się odezwa staraczki
Jestem, jestem 🖐🏼 Ale tak jak już pisałam kilka razy, ten cykl odpuszczony, co będzie to będzie. Jednak nic z tego nie będzie, bo nawet nie wiem czy owu była bo nic nie dawało znaków, że się zbliża. Nie nastawiam się na nic, bo boje się rozczarowania.
A gdzie reszta staraczek? Może jakieś ładne II wysikane zostały 😊Eve lubi tę wiadomość
-
melisa wrote:
Gratulacje.
Ciąża bez cienia wątpliwości.
Beta piękna
Ile dpo? -
U mnie 4 dni spóźnienia...Albo i nie
Zależy jak patrzeć
Bo cykle mam zazwyczaj 26/27 a dziś 29 dc
Faza lutealna zazwyczaj u mnie to 12 dni
Owu była prawdopodobnie 13/14 dc więc można by rzec że 3 dni spóźnienia
Ale gdyby liczyć 14 dni na fazę lutealna to jeszcze się nie spóźnia...
O i tak o u mnie... -
Melisa, ale czad! I nic się wcześniej nie chwaliłaś. Na pewno musiałaś sikać na patyk
melisa lubi tę wiadomość