Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas nie było strzelania w konkretną płeć. Mnie było obojętnie, nawet widziałam się jako mama 3 chłopców, bałam się gdzieś pomyśleć nawet o dziewczynce, nie chciałam się nastawiać. Mój M. do samego USG gdzie się dowiedzieliśmy i 3 dni po nim dopytywał czy na pewno dziewczynka, bo on robił chłopaka 🤣
Tak czy inaczej najważniejsze było żeby dziecko było zdrowe. A teraz czuję,że ona to był taki brakujący puzzel w naszej układance ale pewnie to samo byłoby przy chłopcu.melisa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
wielomama4 wrote:Albo podziałam z chińskim kalendarzem , wiem ze to zabobon No ale 3x mam z niego chłopaków, a teraz od lutego- października pokazuje mi córkę 😂 to będzie ostatnie dziecko, wiec co mi szkodzi 😂
Mi chonski 3 razy pokazuje chlopaka a mam 2x dziewczynke i 1x chlopaka 😅😅
Starsza corka faktycznie przed owu, syn w owu i mlodsza corka tez w owulacje 😅😅Eve lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Przejrzałam swoje szczęśliwe cykle i chłopcy i mała są albo z ovu albo z bardzo blisko przed. Myśle,że nie da się zaplanować płci dziecka,kwestia który plemnik jest najszybszy,a tego nikt nie przewidzi.
Betti37 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dziewczyny udanych Mikołajek. Niech Mikołaj🎅🏼 będzie bogaty w piękne i wymarzone prezenty 🎁🎁
Co do kalendarza chińskiego. Powiem tak, nawet nam się sprawdziło. Zarówno córka jak i syn 😄 myślę, że to zbieg okoliczności. Co do planowania płci. Szansa jest zawsze 50/50. Z tego co pamiętam i kojarzę, to córka mogła być poczęta przed owulacją, a syn w dniu owulacji 😄 Z trzecim dzieckiem - wolałabym i chciałabym córeczkę ale dzieciaki mówią, że chcą brata 😄😊 Zobaczymy jak to się ułoży. -
Ja za to czuje, że brakuje jeszcze nam jednego do kompletu. Myslalam, ze po trzecim bede idealnie spelniona, a teraz tak mysle ze brakuje mi drugiego syna do kompletu.
Ale niestety badz stety na marzeniach sie to wszystko skonczy. Nie chce ryzykowac znowu z ciaza. Z kazda kolejna jest gorzej. Boje sie ze tym razem moglabym urodzic jeszcze szybciej niz Roksane, ze od poczatku znowu by cos bylo nie tak.
Musze sie zadowolic moja trojeczka. I tak szczescie ogromne ze ich mam. Choc mowili ze moge nie miec wcale ❤melisa, Eve lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
MamaChlopcow wrote:Ojej i widze,ze po dwóch chłopcach dziewczynka Ciekawe…a kojarzysz czy było w okolicach owu? Bo ja niestety nie wiem kiedy Chłopców mam z owulacji na pewno
Także tego
zawsze jest 50/50 -
futuremama wrote:Sallvie a coś mówią co może być powodem że ciąże się szybciej kończą? Jeżeli szyjka nie daje rady to np. szew by nie pomógł w razie czego?
U mnie raczej nie szyjka a lozysko jest problemem 🙄 w obecnej ciazy juz w 30 tygodniu byl 3 stopien dojrzalosci.
Za to szyjka na tydzien przed porodem dluga i zamknieta więc ona sie trzyma.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
melisa wrote:Eve powiedz mi jak mąż? Z jaką saturacją trafił do szpitala?
Tak na prawdę jest w szpitalu już trzeci tydzień,ale choroba ciągnie się 4 tydzień, gdzie był odizolowany w pokoju i praktycznie poza domowym życiem. On uważał że nie ma covidu,a ja byłam pełna obaw które się sprawdziły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 17:46
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
futuremama wrote:No to młodego grupa też kwarantanna. Aż 2 dni🤣 dobrze że do pt bo w sb mamy gości🙈
Ja właśnie czekam na wizytę,zobaczymy co w brzuchu słychać i co w kroczu piszczy 😁
Możliwe,że M.jutro wyjdzie że szpitala do domu, ale to takie jeszcze do ostatecznej decyzji.Betti37, Milixx, sallvie, futuremama lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
2490 g . Wszystko w porządku,szyjka zamknięta, gbs pobrany,pessar trzyma. Najpierw dostałam zjebke że nie przytyłam później jak mała wagowo ok to pochwałę że trzymam wagę 🤣 Kolejna wizyta 7 stycznia i wtedy USG żeby sprawdzić jak waga i wielkość i zdejmujemy pessar💪😱
edka85, Milixx, futuremama, melisa, Betti37 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️