Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Betti37 wrote:My robiliśmy rodzinne jak dzieciaki miały ok.miesiąca
Niby te noworodkowe robi się do maks.2 tyg ale dla mnie to za wcześnie takie kilkudniowe bobo ciągać po sesjach
A u mnie dzisiaj "awantura" z M i znów myślę- pier...Nie trzeba nam kolejnego dziecka bo rozwód będzie 😜
Wkurza mnie że on owszem, dużo robi ale zawsze z mojej inicjatywy, trzeba powiedzieć, palcem pokazać itd.
Nie przyjdzie sam nie powie - kochanie, trzeba prezrnty dla dzieci ogarnąć tylko jak mu coś pokazuję to rzuci od niechcenia okiem, i albo powie kup co uważasz albo - a po co, a na co.
Chcę tort dla syna na 1 urodziny.
Ale po co? Nikt nie przychodzi, on nie kuma, ja tam tortów nie lubię itd.
Prezent też mu wystarczy jeden (ma ur 25.12) i najlepiej karton bo przecież jeszcze i tak nie rozumie, nie bawi się itd.💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Mam dzisiaj plan minimum 32+0 💪 następny poziom na 34+0 i kolejny na 36+0 a 36+6 to 1 stycznia i pozwalam Klarze wychodzić 🤣
Mąż w szpitalu i nie prędko wyjdzie,ale najważniejsze,że lekarz ocenił że to co zajął covid jest odwracalne.futuremama, Kasik85, Milixx, Betti37 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Mam dzisiaj plan minimum 32+0 💪 następny poziom na 34+0 i kolejny na 36+0 a 36+6 to 1 stycznia i pozwalam Klarze wychodzić 🤣
Mąż w szpitalu i nie prędko wyjdzie,ale najważniejsze,że lekarz ocenił że to co zajął covid jest odwracalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 17:11
Eve lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Kasik85 wrote:Super że dobre wieści odnośnie męża... I pracując w szpitalu na tomografii widzę że zmiany w płucach po covidzie się cofają...u jednych wolniej u innych szybciej ale wraca się do stanu sprzed choroby...
Kasik85 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Witam się z Wami w niedzielę wieczór 🍷
Pozdrawiamy razem z moją kotką 🐈
U mnie owulacja za rogiem. Czuję że jajniki zaczęły pracować i śluzu się więcej zrobiło. Ale na ten cykl nie liczę. Chociaż dzisiaj czytałam swój horoskop i powiem Wam że mnie zaskoczył. Zobaczymy czy się sprawdzi 🎄🎅Eve, karm3lka, Betti37, Kasik85, melisa lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:
A ja naiwna póki co pauzuję z alko bo naiwnie myślę że może...
No i ciągle kp ale po 3 h przerwy niewielkiej ilości alko można karmić.
Czuję jednak że za tydzień wypiję wieczorkiem ukoić smutek w dniu @
-
Betti37 wrote:Wino...
A ja naiwna póki co pauzuję z alko bo naiwnie myślę że może...
No i ciągle kp ale po 3 h przerwy niewielkiej ilości alko można karmić.
Czuję jednak że za tydzień wypiję wieczorkiem ukoić smutek w dniu @
Życzę Ci żebyś jednak nie miała okazji wypić tego winka przez kolejne kilkanaście miesięcy 🤞🍀
Gdyby się inaczej u mnie poukładało to też bym zamiast winka piła herbatkę 😔 Ale jeszcze sobie teraz szaleje a po nowym roku mam nadzieję, że zostanie dla Nas tylko herbata ✊ -
Eve wrote:Pociesza mnie bardzo to co piszesz,bo jak się człowiek naczyta to już glupieje.
Eve lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Kasik85 wrote:To fakt...ja z racji że siedzę w tym od środka...od czasu powstania pandemi nie oglądam wiadomości...🙈👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Laski z okazji cyber monday macie dzisiaj 25% znizki na wszystkie metryki i plakaty, także na rysowanie waszego bobo z dostarczonego zdjęcia
https://www.instagram.com/sketchwithlovepl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2021, 09:57
-
Eve wrote:Ja też bardzo szybko przestałam oglądać wiadomości,czasem coś czytam. Teraz jak M jest w szpitalu to więcej czytałam, ale raczej takich sprawdzonych rzecz,które dawały nadzieję jedynie pokazywały,że to nie jest jakiś szybki proces, ale wiadomo, że najważniejszy jest efekt końcowy odwracalny.
Eve lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Dziewczyny co u Was?
Ja chora😔 Tz. mam okropny katar i w sumie tyle ale...
Naprawdę choruję raz na kilka lat...
Dziś 6/7 dpo a ja nie czuję nic szczególnego...
Zresztą nigdy nie czułam nawet w ciąży więc czego się spodziewam?😉
Trochę kijowo że przeziębienie zbiega się z ewentualnym początkiem implantacji...No ale i tak pewnie nic z tego także tak... -
Kasik85 wrote:Jak się mąż czuje???? Rozumiem że brak wiadomości to dobre wiadomosci🤔🙏
Kasik85, Betti37, futuremama lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Betti37 wrote:Dziewczyny co u Was?
Ja chora😔 Tz. mam okropny katar i w sumie tyle ale...
Naprawdę choruję raz na kilka lat...
Dziś 6/7 dpo a ja nie czuję nic szczególnego...
Zresztą nigdy nie czułam nawet w ciąży więc czego się spodziewam?😉
Trochę kijowo że przeziębienie zbiega się z ewentualnym początkiem implantacji...No ale i tak pewnie nic z tego także tak...👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Lepiej jest,ale nadal na tlenie choć zmniejszona dawka, bez tlenu saturacja jeszcze poniżej 90. Ale już próbował kozaczyc że jest tak dobrze,że by wrócił do domu. Ale lekarz mu przemówił,a drugi dziś pocieszył że saturacja jeszcze trochę do góry i będzie można myśleć o wypisie.
Eve lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Futuremama i dobrze z byłaś wyrodna matka ja też bym się nie zgodziła na takie combo szczepionkowe. Mój chyba też gorączkował,że 3 dni to trwało i spadało po syropie.
Mała jak przybiera w ogóle to najważniejsze, mój średniak w pewnym momencie stanął z wagą ale potem jak ruszył to nadrobił wszystko. Także spokojnie, ewentualnie jak nie ruszy to dokarmicie się lekko.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Córka tydzień po mmr dostała gorączki. Chyba z 3 ddni to trwało. My mieliśmy połączone mmr z ospa.