Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Betti jak był sex to jest szansa,plemniki tam trochę żyją więc trzymam kciuki i czekamy na ⏸️.
Jeden brzuszek wolny, mój zwalnia się też najpóźniej w styczniu. Także dziewczyny do boju!💪Betti37 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Przywitam się...w sumie na forum trafiłam przez przypadek...szukałam aplikacji do mierzenia temperatury i przeszukując ową apke trafiłam na forum...patrzę o fajnie forum starających się czyli coś dla mnie...w sumie mam dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa z obecnym nie mamy dzieci wspólnych a jesteśmy że sobą 8lat jakoś wcześniej cały czas mówiłam że nie chce więcej dzieci znaczy uwielbiam je ale jakoś nie było mi to po drodze, praca która lubię i mi szkoda było i takie tam...mój M ma twoje dzieci i wszystkie I moje i jego wychowujemy razem...1,5 roku temu jednak zapragnęło mi się mieć dzidziusia...bardziej z racji wieku bo teraz ma 36 lat i mówię że to taki chyba ostatni dzwonek a że z wcześniejszymi ciążami nie było problemu żeby zajść i donosić to sobie myślałam zawsze a w pierwszym cyklu zajdę...antykoncepcji nie brałam czyli nie musiałam na nic czekać...no i tu się pojawił szok kiedy mijały miesiące a tu nic...no ale przytulanki bylwaly różnie więc sobie myślę że to przez to...od lipca tego roku mówię do M że trzeba się zabrać do tego dzidzi na poważnie...no ale też nic z tego póki co nie wychodzi...więc trafiając na to forum myślałam że trafiłam super byłam na jedyny miesięcznym stranku myślę o fajna atmosfera i wogole...ale ostatnio przeczyłam wpisy na innym wątku tych samych kobiet...że one gratulują ⏸ tylko z grzeczności....że co osoby które mają już dzieci tu szukają...I takie inne bardzo nie ładne a wręcz bolące wpisy...dlaczego ja która mam już dzieci nie mogę mieć problemów z zajściem w kolejna ciążę? Dlaczego nie mogę o tym pisać że chciałabym 3👶?, bo co bo już dwoje mam i 3 mi się ich zdaniem nie należy, ja nie mogę się martwić co jest teraz nie tak, ja nie mogę przeżywać tego że na kolejnym teście nie ma ⏸.??? ..przeglądałam różne tematy i sama nie wiem do którego mogłabym się wpisać 😪...pomyślałam że może tu się odnajdę i nie będę traktowana jak powietrze bo przecież mam już dzieci... Może tu się będę nadawała 🤔 bo nie staram się 10lat o 1 dziecko tylko 1.5 roku o 3...
Przepraszam za wywód ale strasznie mnie zabolały te teksty i jakoś myślałam że te forum nie jest dla mnie...ale nie chce z nikim wokoło rozmawiać ze się staramy tyle czasu i nic z tego nie wychodzi...💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Kasik85 wrote:Przywitam się...w sumie na forum trafiłam przez przypadek...szukałam aplikacji do mierzenia temperatury i przeszukując ową apke trafiłam na forum...patrzę o fajnie forum starających się czyli coś dla mnie...w sumie mam dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa z obecnym nie mamy dzieci wspólnych a jesteśmy że sobą 8lat jakoś wcześniej cały czas mówiłam że nie chce więcej dzieci znaczy uwielbiam je ale jakoś nie było mi to po drodze, praca która lubię i mi szkoda było i takie tam...mój M ma twoje dzieci i wszystkie I moje i jego wychowujemy razem...1,5 roku temu jednak zapragnęło mi się mieć dzidziusia...bardziej z racji wieku bo teraz ma 36 lat i mówię że to taki chyba ostatni dzwonek a że z wcześniejszymi ciążami nie było problemu żeby zajść i donosić to sobie myślałam zawsze a w pierwszym cyklu zajdę...antykoncepcji nie brałam czyli nie musiałam na nic czekać...no i tu się pojawił szok kiedy mijały miesiące a tu nic...no ale przytulanki bylwaly różnie więc sobie myślę że to przez to...od lipca tego roku mówię do M że trzeba się zabrać do tego dzidzi na poważnie...no ale też nic z tego póki co nie wychodzi...więc trafiając na to forum myślałam że trafiłam super byłam na jedyny miesięcznym stranku myślę o fajna atmosfera i wogole...ale ostatnio przeczyłam wpisy na innym wątku tych samych kobiet...że one gratulują ⏸ tylko z grzeczności....że co osoby które mają już dzieci tu szukają...I takie inne bardzo nie ładne a wręcz bolące wpisy...dlaczego ja która mam już dzieci nie mogę mieć problemów z zajściem w kolejna ciążę? Dlaczego nie mogę o tym pisać że chciałabym 3👶?, bo co bo już dwoje mam i 3 mi się ich zdaniem nie należy, ja nie mogę się martwić co jest teraz nie tak, ja nie mogę przeżywać tego że na kolejnym teście nie ma ⏸.??? ..przeglądałam różne tematy i sama nie wiem do którego mogłabym się wpisać 😪...pomyślałam że może tu się odnajdę i nie będę traktowana jak powietrze bo przecież mam już dzieci... Może tu się będę nadawała 🤔 bo nie staram się 10lat o 1 dziecko tylko 1.5 roku o 3...
Przepraszam za wywód ale strasznie mnie zabolały te teksty i jakoś myślałam że te forum nie jest dla mnie...ale nie chce z nikim wokoło rozmawiać ze się staramy tyle czasu i nic z tego nie wychodzi...
Sama wiesz jak to robi się przykro jak te upragnione ⏸️ kreski nie pojawiają się. One myślę,że uważają,że skoro masz dzieci to mimo że marzysz i pragniesz kolejnego to i tak masz lepiej od nich (faktycznie tak jest). Jednak tych pragnień nie da się jednoznacznie ocenić a flustracja narasta.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kasik85 wrote:Przywitam się...w sumie na forum trafiłam przez przypadek...szukałam aplikacji do mierzenia temperatury i przeszukując ową apke trafiłam na forum...patrzę o fajnie forum starających się czyli coś dla mnie...w sumie mam dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa z obecnym nie mamy dzieci wspólnych a jesteśmy że sobą 8lat jakoś wcześniej cały czas mówiłam że nie chce więcej dzieci znaczy uwielbiam je ale jakoś nie było mi to po drodze, praca która lubię i mi szkoda było i takie tam...mój M ma twoje dzieci i wszystkie I moje i jego wychowujemy razem...1,5 roku temu jednak zapragnęło mi się mieć dzidziusia...bardziej z racji wieku bo teraz ma 36 lat i mówię że to taki chyba ostatni dzwonek a że z wcześniejszymi ciążami nie było problemu żeby zajść i donosić to sobie myślałam zawsze a w pierwszym cyklu zajdę...antykoncepcji nie brałam czyli nie musiałam na nic czekać...no i tu się pojawił szok kiedy mijały miesiące a tu nic...no ale przytulanki bylwaly różnie więc sobie myślę że to przez to...od lipca tego roku mówię do M że trzeba się zabrać do tego dzidzi na poważnie...no ale też nic z tego póki co nie wychodzi...więc trafiając na to forum myślałam że trafiłam super byłam na jedyny miesięcznym stranku myślę o fajna atmosfera i wogole...ale ostatnio przeczyłam wpisy na innym wątku tych samych kobiet...że one gratulują ⏸ tylko z grzeczności....że co osoby które mają już dzieci tu szukają...I takie inne bardzo nie ładne a wręcz bolące wpisy...dlaczego ja która mam już dzieci nie mogę mieć problemów z zajściem w kolejna ciążę? Dlaczego nie mogę o tym pisać że chciałabym 3👶?, bo co bo już dwoje mam i 3 mi się ich zdaniem nie należy, ja nie mogę się martwić co jest teraz nie tak, ja nie mogę przeżywać tego że na kolejnym teście nie ma ⏸.??? ..przeglądałam różne tematy i sama nie wiem do którego mogłabym się wpisać 😪...pomyślałam że może tu się odnajdę i nie będę traktowana jak powietrze bo przecież mam już dzieci... Może tu się będę nadawała 🤔 bo nie staram się 10lat o 1 dziecko tylko 1.5 roku o 3...
Przepraszam za wywód ale strasznie mnie zabolały te teksty i jakoś myślałam że te forum nie jest dla mnie...ale nie chce z nikim wokoło rozmawiać ze się staramy tyle czasu i nic z tego nie wychodzi...
Ja na różne fora staraniowe trafiłam podczas starań o drugie. Szczęśliwie szybko znalazłam przyczynę niepowodzeń i się udało. Czasem też czytałam że przecież mam już jedno dziecko to co ja tu robię itd.
Z drugiej strony ja nie potrafię się wrzuć w te "schizy" z testami owu, ciążowymi- szukania na siłę tych kresek, rozbierania testów i prześwietlania itd.
Jak mówią- syty głodnego nie zrozumie...
Tu sama widzisz- staramy się o 3,4 więc raczej nikt nie powie że po co Ci kolejne itd.Eve lubi tę wiadomość
-
Kasik85 hej hej, rozgość się. Kojarzę Cię z wątku listopadowego i fajnie, że tu też trafiłaś. Też jestem zdania, że pewnie na wątpi miesięczne nie pasuje bo mam już dzieciaki i o 3 staramy się krótko, i może to rani inne ale przecież to forum dla wszystkich więc myślę, że warto i tam pisać. Miło że jesteś, rozgość się 🤗🥰
-
Betti37 wrote:sallvie, futuremama- jak tam się macie Mamuśki?
Jak dzieciaczki?
Nasze ciężarówki- Eve, Edka85?
Jak się czujecie?
No i nasze staraczki - kto ze mną walczy na froncie?😉
Ja w tym cyklu pasuje, odpuszczamy. Będę tylko się obserwować - mierzyć temperaturę bo chce zobaczyć jak moje cykle wyglądają po odstawieniu antykoncepcji. Do starań wracamy w nowym roku.
Betti za ciebie trzymam kciuki ✊🏻🍀 -
Jak dzieciaczki?
Jak się czujecie?
No i nasze staraczki - kto ze mną walczy na froncie?😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 23:58
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Jak dzieciaczki?
Jak się czujecie?
No i nasze staraczki - kto ze mną walczy na froncie?😉
W niedzielę osiągamy plan minimum 32+0, zmieniamy cel na 34+0, a potem na 36+0. Pessar trzyma dobrze ale brzuch się napina coraz częściej.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Hej. Pozniej Was spokojnie ponadrabiam.
Dzisiaj wychodzimy z mała do domu. W końcu bedziemy sie mogli cieszyć naszą piątka ☺☺Milixx, Eve, Betti37, futuremama lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Hej. Pozniej Was spokojnie ponadrabiam.
Dzisiaj wychodzimy z mała do domu. W końcu bedziemy sie mogli cieszyć naszą piątka ☺☺sallvie lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
sallvie wrote:Hej. Pozniej Was spokojnie ponadrabiam.
Dzisiaj wychodzimy z mała do domu. W końcu bedziemy sie mogli cieszyć naszą piątka ☺☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2021, 22:15
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Kasik85 wrote:Najlepsze co może być po porodzie to powrót do domu...do swojech czterech kątów...
Ja te 2 dni w klinice gdzie cisza, spokój, jedzenie pod nos, nic nie trzeba robić tylko karmić i przewijać wspominam bardzo dobrze.
-
Betti37 wrote:Z jednej strony tak a z drugiej...
Ja te 2 dni w klinice gdzie cisza, spokój, jedzenie pod nos, nic nie trzeba robić tylko karmić i przewijać wspominam bardzo dobrze.💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Ja tez Was podczytuje, ale muszę podreperować zdrowie, poczatkiem lutego czeka mnie jeszcze zabieg chirurgiczny nie związany z ciaza i będę mogla w razie czego juz zajść bez obaw o odroczenie zabiegu…a przede wszystkim musi mi wrócić cykl bo bez niego nic nie zdziałam. Jestem tez po 3cc, wiec myśle ze zacznę starania we wakacje, żeby od porodu- do porodu było 2 lata.. o ile odzyskam okres do tego czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 13:22
Jestem mamą 3 fajnych dzieciaczków;)
Marzę o 4 maluchu ;)m
Starania od kwietnia /maja, żeby urodzić w 2023 -
futuremama wrote:Z jednej strony nie ma tego domowego chaosu ale dla mnie w szpitalu nigdy nie było ciszy i spokoju🤣
Poczynając od 4-5 rano bo albo dzieci na jakieś badania albo mamy obok na badanie cukru o 20 kończąc bo było ważenie maluchów i czasami też jakieś badania🙈
Jak rodziłam syna byliśmy tylko we dwie na całą klinikę 😉 Świąteczna atmosfera, dobre jedzonko - nawet kawa i ciasto. Badania itd. były praktycznie niezauważalne. Nie to co w szpitalu...Jeb tymi światłami po nocy. Tu regulacja oświetlenia, jak wchodziły to dyskretnie wszystko.futuremama lubi tę wiadomość
-
wielomama4 wrote:Ja tez Was podczytuje, ale muszę podreperować zdrowie, poczatkiem lutego czeka mnie jeszcze zabieg chirurgiczny nie związany z ciaza i będę mogla w razie czego juz zajść bez obaw o odroczenie zabiegu…a przede wszystkim musi mi wrócić cykl bo bez niego nic nie zdziałam. Jestem tez po 3cc, wiec myśle ze zacznę starania we wakacje, żeby od porodu- do porodu było 2 lata.. o ile odzyskam okres do tego czasu.
Dziś byliśmy na sesji świątecznej i roczkowej.
Już nie mogę fotek się doczekać.
futuremama lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Betti no to zupełnie inny klimat😉
A z sesją ja bym chciała jakąś rodzinną zrobić ale to pewnie właśnie bardziej w okolicy Natki roczku.
Niby te noworodkowe robi się do maks.2 tyg ale dla mnie to za wcześnie takie kilkudniowe bobo ciągać po sesjach
A u mnie dzisiaj "awantura" z M i znów myślę- pier...Nie trzeba nam kolejnego dziecka bo rozwód będzie 😜
Wkurza mnie że on owszem, dużo robi ale zawsze z mojej inicjatywy, trzeba powiedzieć, palcem pokazać itd.
Nie przyjdzie sam nie powie - kochanie, trzeba prezrnty dla dzieci ogarnąć tylko jak mu coś pokazuję to rzuci od niechcenia okiem, i albo powie kup co uważasz albo - a po co, a na co.
Chcę tort dla syna na 1 urodziny.
Ale po co? Nikt nie przychodzi, on nie kuma, ja tam tortów nie lubię itd.
Prezent też mu wystarczy jeden (ma ur 25.12) i najlepiej karton bo przecież jeszcze i tak nie rozumie, nie bawi się itd. -
futuremama wrote:Betti no to zupełnie inny klimat😉
A z sesją ja bym chciała jakąś rodzinną zrobić ale to pewnie właśnie bardziej w okolicy Natki roczku.💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%...