Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
melisa wrote:Tak miałam, ale w gąszczu przedświątecznej goraczki człowiek nie ma chwili wytchnienia :p
Na USG jest jeden mały ludek 0.61 mm ❤ Termin zgodny z owulacja, była w 16 dc
Na obecną chwilę wszystko ok, serduszko bije. Byłam teraz na wizycie u innego ginekologa, bo do mojej kosmiczne terminy, ale kolejna wizyta już u mojej za 4 tygodnie wtedy pewnie zalozy mi kartę. Ogólnie czuje się dobrze, jakieś minimalne mdłości, zobaczymy jak dalej (raz tylko zwymiotowalam).👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
melisa wrote:Dziękuje dzieciom mówiłam od samego początku i pokazałam im dziś tą 'fasolkę', a syn do mnie mamo to chłopiec czy dziewczynka ? :p dziwili się że to taka mała kropka a potem musiałam pokazywać im jak oni wyglądali po drugiej stronie brzucha :p
melisa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Melisa, gratulacje!
Hehe, mój syn też już czeka na dzidziusia. Wczoraj przyniósł lalkę córki i kazał mi ją karmić swoim mlekiem. No to wyciągnęłam cyca, "nakarmiłam" bobasa i syn położył go spaćNiebieska Gwiazda, melisa, Eve lubią tę wiadomość
-
Mój Średniak dzisiaj mówi mamo mam nadzieję,że wyrobisz się j wrócisz ze szpitala do 3 stycznia bo wtedy zaczynają się lekcje i musisz już być. Pomyślałam tylko że tego 3 stycznia mogłabym tam bardzo chętnie iść dopiero🤣👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Melisa będzie dobrze. Najgorzej to chyba przeskoczyć z jedynaka na dwójkę.
Ja powiem szczerze,że jak już będzie styczeń to odetchnę, 37+0 wypada 2.01 także praktycznie mogę się udać z samym początkiem i tak bardzo bym chciała żeby to nastąpiło jak najszybciej. Planowe zdjęcie pessara,które też o niczym nie świadczy mam 07.01melisa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dziewczyny,
przede wszystkim zdrowych wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia 🎄
Pociechy z dzieciaków i mężów którzy nie będą denerwować 😉
Dla rozpakowanych mam grzeczniutkich maluszków,zdrowych.
Dla mam w dwupaku spokojnej ciąży i lekkiego szybkiego porodu.
Dla mam czekających na II kreski, jak najszybszego spełnienia tego pragnienia!
Trzymajcie się dziewczyny!melisa, Milixx lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Cześć dziewczyny! Jak święta? Co u Was? Jak dzieciaki?
U nas dziś osiągnięty 3 lvl bezpieczeństwa gdzie już jestem całkiem spokojna 36+0💪
Święta miło,rodzinnie,bez jakiś spin. Brzuszek daje pojesc a w nocy pospać , więc jest dobrze.Kasik85, futuremama, melisa lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
To mój bezdzietny szwagier powiedział w czasie świąt, że jest zmęczony w ogóle patrzeniem na takie biegające dzieci, a co dopiero opiekowaniem się nimi. I on nie rozumie jak mogliśmy zdecydować się na trzecie.
melisa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a może ono nie są do końca bezdzietni tak z wyboru tylko o tym nie powiedzieli głośno?
W naszym otoczeniu też są osoby które łapią się za głowę że trzecie dziecko. Są też takie które są po przejściach dlatego nie mają dzieci i tu reakcje różne.
Najważniejsze że nasze rodziny są otwarte na te dzieci my rodzice i rodzeństwo a reszta musi to po prostu zaakceptować.futuremama, polkosia lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️