Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
Odpowiedz

Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀

Oceń ten wątek:
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 28 lipca, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka wrote:
    Oczywiście, że tak mam 🙈
    Dlatego boję się, że już jestem za stara 😱 ale wczoraj rozmawiałam z koleżanką, pierwsze wpadka, drugie wpadka 🤣 a trzecie ponad rok starań 🙈
    Tak u mnie 10 cs
    Uda się, zobaczysz. Może nawet razem pójdziemy na ten sam fioletowy wątek 😁

Marzycielka lubi tę wiadomość

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 28 lipca, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Uda się, zobaczysz. Może nawet razem pójdziemy na ten sam fioletowy wątek 😁

Super by było 🥰🥰🥰

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 29 lipca, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety kolejny cykl się nie udało 😭

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Alexa88 Nowa

Wysłany: 27 października, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Trochę Was poczytałam i jestem ciekawa dalszych losów:)

Tymczasem mam do Was pytanie.
    Dzisiaj mam 10dpo(według aplikacji), do @ jeszcze 4 dni. Wczoraj wieczorem zauważyłam kilka kropli krwi przy sikaniu, potem juz czysto. Od tego czasu czuje ciągle mokro. Dzisiaj rano obudziłam się przeziębiona z lekką gorączka( nigdy nie mam gorączki), kłuje mnie w prawym jajniku. Oprócz tego nie mam żadnych oznak zbliżającej się @, a zawsze strasznie bolą mnie piersi.
    Dzisiaj wieczorem znowu lekko różowy sluz. Czy to mogło być plamienie implantacyjne?

Jak ono wyglądało w waszych przypadkach?

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 27 października, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexa88 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Trochę Was poczytałam i jestem ciekawa dalszych losów:)

Tymczasem mam do Was pytanie.
    Dzisiaj mam 10dpo(według aplikacji), do @ jeszcze 4 dni. Wczoraj wieczorem zauważyłam kilka kropli krwi przy sikaniu, potem juz czysto. Od tego czasu czuje ciągle mokro. Dzisiaj rano obudziłam się przeziębiona z lekką gorączka( nigdy nie mam gorączki), kłuje mnie w prawym jajniku. Oprócz tego nie mam żadnych oznak zbliżającej się @, a zawsze strasznie bolą mnie piersi.
    Dzisiaj wieczorem znowu lekko różowy sluz. Czy to mogło być plamienie implantacyjne?

Jak ono wyglądało w waszych przypadkach?

Moglo. 😊 U mnie bylo raz różowe z nitkami krwi, a drugie bylo takie bardziej brazowe.

Trzymam kciuki, zeby to bylo właśnie to, jesli tego chcesz 🤞

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Alexa88 Nowa

Wysłany: 28 października, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Moglo. 😊 U mnie bylo raz różowe z nitkami krwi, a drugie bylo takie bardziej brazowe.

Trzymam kciuki, zeby to bylo właśnie to, jesli tego chcesz 🤞

Ja mam 2 dzieci i wczesnie nie miałam albo nawet nie zauważyłam takiego plamienia :)
    Dzisiaj czuję się świetnie, jakby mi nic wczoraj nie dolegało 😅
    No nic, chyba jakoś wytrzymam jeszcze te 3 dni do ewentualnego testowania 😁

• aswalda Autorytet

Wysłany: 29 października, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, staramy się z mężem o 3 dzieciątko, stosuję od tego cyklu zioła o.sroki i Fertistim. Owu zwykle mam 14-16dc tym razem już od 9 DC test owu wychodzi mi praktycznie pozytywny...myślicie,że te specyfiki mogły mi przyspieszyć owulację? Miała tak któraś z Was?

Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Izabetka Nowa

Wysłany: 19 listopada, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka 🙂
    Z uśmiechem na twarzy przeczytałam Wasze historie. Również zaliczam się do entuzjastek dużych rodzin, więc bardzo Wam kibicuję. Sama mam dwójkę dzieci: 5 i 4 lata. Są dla mnie źródłem nieustającej radości, dumy i wzruszeń. Z każdym miesiącem stają się coraz bardziej samodzielni i od pewnego czasu marzy mi się trzeci maluch. Niestety, do Waszego grona nie dołączę, bo mąż kolejnego dziecka nie chce ☹️ Chętnie natomiast poczytam jak potoczyły się Wasze losy, dajcie znać jeśli jeszcze zaglądacie na ten wątek 🙂

‹‹ 171 172 173 174 175
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ