X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
Odpowiedz

Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀

Oceń ten wątek:
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 28 lipca, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka wrote:
    Oczywiście, że tak mam 🙈
    Dlatego boję się, że już jestem za stara 😱 ale wczoraj rozmawiałam z koleżanką, pierwsze wpadka, drugie wpadka 🤣 a trzecie ponad rok starań 🙈
    Tak u mnie 10 cs
    Uda się, zobaczysz. Może nawet razem pójdziemy na ten sam fioletowy wątek 😁

Marzycielka lubi tę wiadomość

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 28 lipca, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Uda się, zobaczysz. Może nawet razem pójdziemy na ten sam fioletowy wątek 😁

Super by było 🥰🥰🥰

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Marzycielka Autorytet

Wysłany: 29 lipca, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety kolejny cykl się nie udało 😭

👧 PEREŁKA.. 9 lat
    👦 ŁOBUZIAK 7 lat
    👦 SŁODZIAK 5 lat
  • Alexa88 Nowa

Wysłany: 27 października, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Trochę Was poczytałam i jestem ciekawa dalszych losów:)

Tymczasem mam do Was pytanie.
    Dzisiaj mam 10dpo(według aplikacji), do @ jeszcze 4 dni. Wczoraj wieczorem zauważyłam kilka kropli krwi przy sikaniu, potem juz czysto. Od tego czasu czuje ciągle mokro. Dzisiaj rano obudziłam się przeziębiona z lekką gorączka( nigdy nie mam gorączki), kłuje mnie w prawym jajniku. Oprócz tego nie mam żadnych oznak zbliżającej się @, a zawsze strasznie bolą mnie piersi.
    Dzisiaj wieczorem znowu lekko różowy sluz. Czy to mogło być plamienie implantacyjne?

Jak ono wyglądało w waszych przypadkach?

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 27 października, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexa88 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Trochę Was poczytałam i jestem ciekawa dalszych losów:)

Tymczasem mam do Was pytanie.
    Dzisiaj mam 10dpo(według aplikacji), do @ jeszcze 4 dni. Wczoraj wieczorem zauważyłam kilka kropli krwi przy sikaniu, potem juz czysto. Od tego czasu czuje ciągle mokro. Dzisiaj rano obudziłam się przeziębiona z lekką gorączka( nigdy nie mam gorączki), kłuje mnie w prawym jajniku. Oprócz tego nie mam żadnych oznak zbliżającej się @, a zawsze strasznie bolą mnie piersi.
    Dzisiaj wieczorem znowu lekko różowy sluz. Czy to mogło być plamienie implantacyjne?

Jak ono wyglądało w waszych przypadkach?

Moglo. 😊 U mnie bylo raz różowe z nitkami krwi, a drugie bylo takie bardziej brazowe.

Trzymam kciuki, zeby to bylo właśnie to, jesli tego chcesz 🤞

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Alexa88 Nowa

Wysłany: 28 października, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Moglo. 😊 U mnie bylo raz różowe z nitkami krwi, a drugie bylo takie bardziej brazowe.

Trzymam kciuki, zeby to bylo właśnie to, jesli tego chcesz 🤞

Ja mam 2 dzieci i wczesnie nie miałam albo nawet nie zauważyłam takiego plamienia :)
    Dzisiaj czuję się świetnie, jakby mi nic wczoraj nie dolegało 😅
    No nic, chyba jakoś wytrzymam jeszcze te 3 dni do ewentualnego testowania 😁

• aswalda Autorytet

Wysłany: 29 października, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, staramy się z mężem o 3 dzieciątko, stosuję od tego cyklu zioła o.sroki i Fertistim. Owu zwykle mam 14-16dc tym razem już od 9 DC test owu wychodzi mi praktycznie pozytywny...myślicie,że te specyfiki mogły mi przyspieszyć owulację? Miała tak któraś z Was?

Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Izabetka Nowa

Wysłany: 19 listopada, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka 🙂
    Z uśmiechem na twarzy przeczytałam Wasze historie. Również zaliczam się do entuzjastek dużych rodzin, więc bardzo Wam kibicuję. Sama mam dwójkę dzieci: 5 i 4 lata. Są dla mnie źródłem nieustającej radości, dumy i wzruszeń. Z każdym miesiącem stają się coraz bardziej samodzielni i od pewnego czasu marzy mi się trzeci maluch. Niestety, do Waszego grona nie dołączę, bo mąż kolejnego dziecka nie chce ☹️ Chętnie natomiast poczytam jak potoczyły się Wasze losy, dajcie znać jeśli jeszcze zaglądacie na ten wątek 🙂

• edka85 Autorytet

Wysłany: 21 listopada, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, a jest szansa, że mąż zmieni zdanie?

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
  • Izabetka Nowa

Wysłany: 21 listopada, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka, nie sądzę ☹️ Przed ślubem zostawiliśmy otwartą kwestię czy będzie dwójka czy trójka. Początki z maluchami były trudne, ale odkąd poszli do przedszkola, na zajęcia dodatkowe i przestali chorować co chwilę to poczułam nowy przypływ energii i sił na kolejnego członka rodziny. Mąż natomiast zadowolony z wygody, którą ma po tych cięższych latach: ma czas spotkania towarzyskie, sport, wolne weekendy jak dzieci są z dziadkami i nie chce tego zmieniać…

‹‹ 171 172 173 174 175
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ