Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka wrote:Oczywiście, że tak mam 🙈
Dlatego boję się, że już jestem za stara 😱 ale wczoraj rozmawiałam z koleżanką, pierwsze wpadka, drugie wpadka 🤣 a trzecie ponad rok starań 🙈
Tak u mnie 10 csMarzycielka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Trochę Was poczytałam i jestem ciekawa dalszych losów:)
Tymczasem mam do Was pytanie.
Dzisiaj mam 10dpo(według aplikacji), do @ jeszcze 4 dni. Wczoraj wieczorem zauważyłam kilka kropli krwi przy sikaniu, potem juz czysto. Od tego czasu czuje ciągle mokro. Dzisiaj rano obudziłam się przeziębiona z lekką gorączka( nigdy nie mam gorączki), kłuje mnie w prawym jajniku. Oprócz tego nie mam żadnych oznak zbliżającej się @, a zawsze strasznie bolą mnie piersi.
Dzisiaj wieczorem znowu lekko różowy sluz. Czy to mogło być plamienie implantacyjne?
Jak ono wyglądało w waszych przypadkach? -
Alexa88 wrote:Hej dziewczyny
Trochę Was poczytałam i jestem ciekawa dalszych losów:)
Tymczasem mam do Was pytanie.
Dzisiaj mam 10dpo(według aplikacji), do @ jeszcze 4 dni. Wczoraj wieczorem zauważyłam kilka kropli krwi przy sikaniu, potem juz czysto. Od tego czasu czuje ciągle mokro. Dzisiaj rano obudziłam się przeziębiona z lekką gorączka( nigdy nie mam gorączki), kłuje mnie w prawym jajniku. Oprócz tego nie mam żadnych oznak zbliżającej się @, a zawsze strasznie bolą mnie piersi.
Dzisiaj wieczorem znowu lekko różowy sluz. Czy to mogło być plamienie implantacyjne?
Jak ono wyglądało w waszych przypadkach?
Moglo. 😊 U mnie bylo raz różowe z nitkami krwi, a drugie bylo takie bardziej brazowe.
Trzymam kciuki, zeby to bylo właśnie to, jesli tego chcesz 🤞Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Moglo. 😊 U mnie bylo raz różowe z nitkami krwi, a drugie bylo takie bardziej brazowe.
Trzymam kciuki, zeby to bylo właśnie to, jesli tego chcesz 🤞
Ja mam 2 dzieci i wczesnie nie miałam albo nawet nie zauważyłam takiego plamienia
Dzisiaj czuję się świetnie, jakby mi nic wczoraj nie dolegało 😅
No nic, chyba jakoś wytrzymam jeszcze te 3 dni do ewentualnego testowania 😁 -
Hej, staramy się z mężem o 3 dzieciątko, stosuję od tego cyklu zioła o.sroki i Fertistim. Owu zwykle mam 14-16dc tym razem już od 9 DC test owu wychodzi mi praktycznie pozytywny...myślicie,że te specyfiki mogły mi przyspieszyć owulację? Miała tak któraś z Was?
-
Hejka 🙂
Z uśmiechem na twarzy przeczytałam Wasze historie. Również zaliczam się do entuzjastek dużych rodzin, więc bardzo Wam kibicuję. Sama mam dwójkę dzieci: 5 i 4 lata. Są dla mnie źródłem nieustającej radości, dumy i wzruszeń. Z każdym miesiącem stają się coraz bardziej samodzielni i od pewnego czasu marzy mi się trzeci maluch. Niestety, do Waszego grona nie dołączę, bo mąż kolejnego dziecka nie chce ☹️ Chętnie natomiast poczytam jak potoczyły się Wasze losy, dajcie znać jeśli jeszcze zaglądacie na ten wątek 🙂 -