Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflakes o to podziwiam, że rano jeszcze zakupy robisz. Fajnie, że akurat mały zdąży się wyspać za nim po córcię trzeba iść 😉 ma jedną drzemkę czy dwie?
Nie ma za co Kochana.
Pamiętam o Twojej środowej wizycie 😊
Najmłodszy pójdzie dopiero do przedszkola.
Jestem na urlopie wychowawczym ☺👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflakes jestem bardzo szczęśliwa, że mogę cieszyć się tym słodziakiem swoim 24 h na dobę he he 😊
A Ty jesteś na macierzyńskim teraz pewnie?
U nas szkrab ma jedną drzemkę gdzieś 2-3 godziny i 19-20 już śpi 😉
futuremama u nas z kolei ja rano zaprowadzam dzieciaki, a mąż odbiera 😂
Na pewno praca zdalna ma swoje plusy.
Chociaż moja siostra narzeka, bo właśnie mówi, że nie chce jej się ubrać, umalować czy włosów pomalować 😛 nie ma motywacji he he👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Mam dzisiaj owulację... tak mnie napierdziela lewy jajnik, że wytrzymać nie mogę 😛 mam 15 dc.
W tamtym miesiącu miałam okropny ból jajnika w 14 dc, ale też lewego...
A słyszałam, że owulacja jest raz z jednego, raz z drugiego... ale pewnie każda ma inaczej...
Dziewczyny jak to było u Was z wcześniejszymi staraniami? Szybko się udało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2020, 18:34
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Ja sama nie wierzę w nasze szczęście.
Trzy ciąże udało się za pierwszym razem.
Ciekawe ile nam zajmą starania o 4 dzidziusia ☺
Będę miała 36 lat, więc wiek pewnie swoje zrobi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 12:22
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Eve wrote:Cześć dziewczyny,chętnie dołączę do Was. Ja mam 34 lata na pokładzie dwóch chłopaków 10 i 6 latka.
Witam Cię Eve i serdecznie zapraszam do nas ☺
Już się staracie o 3?
Pewnie księżniczka by się Wam teraz przydała? 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2020, 13:45
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
futuremama wrote:Marzycielka a jak trzeci poród?
Ja miałam 3 cc, z czego trzecia cesarka najlepsza.
Nie wiem jak to możliwe, ale praktycznie od razu chodziłam wyprostowana 😊
Kochana jak pojawia się trzecie to wszystko samo się jakoś układa... zobaczysz 😉
A żałowanie później, że jednak nie ma tego trzeciego jest chyba najgorsze ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2020, 13:44
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflake wrote:Marzycielka - a może nie jest powiedziane, że będą problemy? Trzymam kciuki żeby teraz też było przy pierwszym podejściu ❤️
Fajnie by było ☺ Zobaczymy, jestem pełna nadziei. Odliczam miesiące do wakacji 😀
A daj instrukcję jak można wpaść, bo wpadką bym nie pogardziła 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2020, 13:42
futuremama lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:Witam Cię Eve i serdecznie zapraszam do nas ☺
Już się staracie o 3?
Pewnie księżniczka by się Wam teraz przydała? 😉
Zaczynamy od kolejnego cyklu. Księżniczka mile widziana 🙂 ale jak tak myślę o mojej rodzinie to mam wewnętrzne przekonanie, nie wiem skąd ono się bierze, że u mnie to sami chłopcy. A najważniejsze żeby się udało i żeby zdrowe było.futuremama, Snowflake lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
futuremama wrote:Ja tak się nie nastawiałam na córkę bo u mnie starszy brat i dwóch przyrodnich, mąż ma trzech starszych braci i teraz tylko jeden nie ma dzieci a reszta ma córki i tylko u nas jeden chłopak się trafił😂👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️