Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve wrote:Zaczynamy od kolejnego cyklu. Księżniczka mile widziana 🙂 ale jak tak myślę o mojej rodzinie to mam wewnętrzne przekonanie, nie wiem skąd ono się bierze, że u mnie to sami chłopcy. A najważniejsze żeby się udało i żeby zdrowe było.
O to życzę szybkich 2 kresek 😉
Jak szybko Wam się udało w poprzednich ciążach?
Wpisać Cię na pierwszą stronę jako naszą staraczkę?
Mi marzy się jeszcze córeczka 😊 może akurat się uda.
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflake wrote:Jelloł 🙂
Ja po wizycie - jednak moje kalkulacje były błędne i z szacowanego wg mnie 6+1 zrobiło się 8+2 🙈 wszystko wygląda dobrze, więc uff 😀
Teraz mam zagwozdkę, kiedy to się zadziało 🤪
GRATULACJE 😊
8 tydzień już... wow
Wpiszę na 1 stronę Twój termin porodu ok?
Serduszko słyszałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 18:16
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:O to życzę szybkich 2 kresek 😉
Jak szybko Wam się udało w poprzednich ciążach?
Wpisać Cię na pierwszą stronę jako naszą staraczkę?
Mi marzy się jeszcze córeczka 😊 może akurat się uda.Marzycielka lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Poproszę o dopisanie. Pierwszy syn to taka spontaniczna w sumie wpadka. O drugiego staraliśmy się 4 cykle. Tutaj zobaczymy jak będzie. Może początkowo podejdziemy luźno, choć jak się chce to z tym luzem różnie bywa.
O to szybko Wam poszło ☺ trzymam kciuki, żeby i teraz tak było 😊
Już Cię wpisałam 😉Eve lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Dzięki dziewczyny.
Mnie się marzyły dzieci maj-czerwiec, a mam koniec sierpnia i listopad 🙂 a teraz nie pogardzę żadnym terminem, choć takie majowe idealne. Chyba najbardziej bym się stresowała tak przełom grudnia/stycznia.Marzycielka, futuremama lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Oooo, jaki przyjemny wątek! I jak miło, że nawet 5 dziecko w tytule wątku nawet się znalazło
Będę wam mocno kibicować
Snowflake, super, że po usg wszystko ok, gratulacje!Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Annamaria wrote:Oooo, jaki przyjemny wątek! I jak miło, że nawet 5 dziecko w tytule wątku nawet się znalazło
Będę wam mocno kibicować
Witaj ☺ fajnie, że zawitałaś u nas na wątku i mam nadzieję, że zostaniesz.
Współczuję Twoich strat 😯
Trzymam mocno kciuki za doczekanie się 5 szczęścia 😊
Patrzę, że masz dwóch synów w domu na zdalnym nauczaniu. 5 latek pewnie chodzi do przedszkola, a 2 latek też w domku? 😉👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflake wrote:Prawda, że fajnie tutaj?
Bardzo się cieszę, że wątek się spodobał ☺
Ja nie mogę odnaleźć się na wątkach, gdzie dziewczyny starają się rok czy dwa o pierwsze dziecko... a ja wyskakuję z czwartym... i w dodatku zachodziłam w ciążę w pierwszym cyklu... współczuję tym dziewczynom i nie chcę ich drażnić...
Kochana, a Ty kiedy masz następną wizytę? Wpiszę na 1 stronkę 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 12:18
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Eve wrote:Dzięki dziewczyny.
Mnie się marzyły dzieci maj-czerwiec, a mam koniec sierpnia i listopad 🙂 a teraz nie pogardzę żadnym terminem, choć takie majowe idealne. Chyba najbardziej bym się stresowała tak przełom grudnia/stycznia.
Tak mnie też termin grudzień/styczeń jakoś by stresował...Eve lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflake wrote:To fajne z Twojej strony, że tak podchodzisz do sprawy. Ja mam podobnie. Wśród moich znajomych, którzy nie mogą mieć dzieci zawsze się z początku stresowałam jak przyjmą nasze szczęście.
Właśnie się zapisałam na prenatalne I-go trymestru na 15.01 🙂 i później u mojego gin chyba 26.01.
Dzięki, że tak myślisz o mnie, to miłe ☺
Ale śmiesznie z tą dziewczyną z Twojej pracy...
I już dzieci do innej klasy będą chodzić he he
Mąż mojej przyjaciółki jest z 31 grudnia 😂👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Dziewczyny u Was z wyborem chrzestnych nie było problemu? ☺
Wiem, że to głupie... bo nawet w ciąży nie jestem... ale już teraz wiem, że będziemy mieli problem kogo na chrzestnych wziąć... 😭 takich bliskich już nie mamy w sumie, a nie chcę żeby dzieciak chrzestnych oglądał raz na rok 😩👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat