Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama
Dobrze
Co prawda testu nie robiłam, bo moja córka zarządziła, że chce nocować u babci więc spaliśmy u moich teściów.
Ja sobie wyszukuje na siłę trochę objawy, które przecież mogą też znaczyć, że zbliża się okresKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Snowflaks, mam ten wózek i nie narzekam. Rączka jest wysuwana i można jednym ruchem zmienić jej długość. Idealna opcja dla wysokich ludzi.
Salvie, kurde, no testuj choćby w dzień, bo ja się już stresuje -
Salvie, jeśli chcesz, to zatestuje z tobą. Będzie Ci raźniej
sallvie lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Salvie, jeśli chcesz, to zatestuje z tobą. Będzie Ci raźniej
jak to mówią, razem raźniej
ale spokojnie jutro już będę z rana testować nie będę czekała do 12 tak jak miałam czekać, bo zaczynam latać siku jakby częściej, a to mnie skłoniło w drugiej ciąży żeby zrobić test jeszcze przed okresem.
( ale sobie pewnie wkręcam i się tylko nakręcam )Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Nie no, ja to mogę tylko tak dla towarzystwa zatestowac, bo u mnie wiadomo jaki wynik 😁
-
edka85 wrote:Nie no, ja to mogę tylko tak dla towarzystwa zatestowac, bo u mnie wiadomo jaki wynik 😁
ale byś się zaskoczyła jakbyś przez zupełny przypadek zobaczyła dwie kreski na tym teście co?Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Nic się nie zaskoczę, na pewno biel wizira 😄
Byłam jakieś trzy tygodnie temu na wizycie. Nic specjalnego, jajniki śpią, endo 6mm. No ale wiadomo - w każdej chwili mogą ruszyć hormony i może też ruszyć produkcja jajka. No więc czekam kiedy zbliżę się do tego momentu 🤭 -
siknęłam przed chwilą bo nie wytrzymałam już, ale nie ma nawet cienia drugiej kreski więc tak myślę, że chyba faktycznie pierwszy cykl nieudany..Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Snowflake wrote:Sallvie, takie popołudniowe sikanie przed @ to wiesz 🤪🤞
za bardzo w głowie mam, że z synem na 4 dni przed okresem wieczorem wyszedł mi widoczny bladzioch i odnoszę wrażenie, że teraz, też już powinno coś być widać.
Mam jeszcze jeden test na jutro rano, to zobaczymy czy dalej nic nie będzie.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs