Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj wygrałam podwójną 6 w totka, eurojackpot i te wszystkie inne loterie 🙈 dostałam wynik Nifty i dzieć jest ZDROWY jak ryba!!! Mój lekarz skomentował wyniki - wszystko jest jak być powinno 😀💪
Z kolei mało co by musieli mi męża reanimować, bo zadzwoniłam do niego uryczana ze szczęścia, ale zanim się wygęgałam z czym dzwonię to biedny już miał stan przedzawałowy 🙈
Trzęsę się jak osika... Nie sądziłam, że aż taki stres we mnie siedział.
Odetchnęłam 🙂
Super wiadomości 👍 -
Snowflake wrote:
I pytanie o nasze testujące 😀
W których dniach cyklu jesteście Dziewczyny? 🙂🤞🤞🤞
Dzisiaj 20dc
owulacja jakoś tak między 12 a 15 dc była także jeszcze chwila, jeszcze moment i będę testować. Korci mnie iść w sobotę na betęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 21:22
futuremama lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Hej. To mamy dzieci w tym samym wieku
i ja też młodszego synka jeszcze kp
Mam 11 dzien cyklu wiec myślę że niedługo będzie owulavje. Może w ten weekend uda się coś zdziałać.
sallvie lubi tę wiadomość
👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Snowflake wrote:Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj wygrałam podwójną 6 w totka, eurojackpot i te wszystkie inne loterie 🙈 dostałam wynik Nifty i dzieć jest ZDROWY jak ryba!!! Mój lekarz skomentował wyniki - wszystko jest jak być powinno 😀💪
Z kolei mało co by musieli mi męża reanimować, bo zadzwoniłam do niego uryczana ze szczęścia, ale zanim się wygęgałam z czym dzwonię to biedny już miał stan przedzawałowy 🙈
Trzęsę się jak osika... Nie sądziłam, że aż taki stres we mnie siedział.
Odetchnęłam 🙂Snowflake lubi tę wiadomość
👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Snowflake wrote:To czekanie od owulki zawsze dostarcza tyle emocji 🙈 a jak długie masz cykle? Kiedy teoretycznie powinna być @?
Zdecydowanie, faza lutealna to najdłużej trwającą faza cyklu. Ciągnie się jakby przynajmniej miesiąc trwała 😅
Cykle między 26-28 dni czasem jakiś 29 dni wpadnie. Faza lutealna zawsze 13-14 dni więc wszystko teoretycznie idealnie jak w zegarku.
No i tak łudzę się że może by coś w sobotę było widać.
Przy synu miałam cykle 26 dniowe, nasze szczęśliwe seksy były 13dc a test robiłam 9 dni później wieczorem i wyszla krecha. Na następny dzień byłam na becie i wyszła 21.8
futuremama lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
melisa wrote:Mi dzis jeszcze pociemniala, zatem cos czuje ze naprawde pierwsza owu się zbliza :p wkoncu 8 msc minęło i tak z opóźnieniem, bo wczensiej na 8 msc dostawalam @
U mnie dalej nic. Ale też liczę się z tym, że można dostać pierwszą @ bez owu. No zobaczymy ile poczekam na powrót płodności. Będę tutaj chyba dinozaurem. Bo wy wszystkie testujecie, a ja nie mogę 😄
Melisa, robisz testy zawsze o tej samej porze? Masz jakieś objawy na zbliżającą owu? -
Witam wszystkie panie.
Mam pytanie czy któraś z was stosowała synfolic taki suplement na wspomaganie zajścia w ciążę stworzony specjalnie dla kobiet z pcos.
Byłam u lekarza i zalecił mi to kupić tylko jest mały problem nigdzie nie mogę do dostać w żadnej aptece i internetowej też.monia