Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też cisza. Poprzednio @ przyszła po 11ms,także ten tego... Zabawne, że najpierw człowiek liczy na to, że nie będzie @ i wysika pozytyw, a po porodzie wrecz czeka z utęsknieniem na nią.
Myślałam, że jestem jakąś wariatką, która chce mieć troje dzieci jedno po drugim. Ale widzę, że nie tak źle że mną, skoro jest nas więcej 😁 -
melisa wrote:i bym już piątego nie ryzykowała bo mi znów by marudzili że jest więcej chłopców/dziewczynek 🤣
melisko, hahaha... a ja właśnie piąte w drodze z pełną świadomością, że to znów na 200% chłopiec będzie!!Na bank
w tej ciąży, o ile dotrwam, nawet chyba nie mam zamiaru pytać o płeć, bo to jest dla mnie tak oczywiste...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2021, 14:53
Snowflake, melisa lubią tę wiadomość
-
Ja za to, że mam zarówno córkę jak i syna sama nie wiem co bym wolała tym razem 🙈
Trzeba będzie czwarte zrobić to może będzie po równo chłopaków i dziewczyn hahaSnowflake, melisa lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Snowflake wrote:Sallvie widzę, że nasze pociechy są w podobnym wieku 😄 Wiercipięta jest z końca 2016, a Piernik z końca 2019 więc nawet rocznik ten sam, ale niemal rok różnicy 😀
Jak Wam się teraz uda (🤞🤞🤞) to kolejne też będziemy mieć z tego samego rocznika 🤩
Ooo, super.
No nie ukrywam , że fajnie by było się załapać jeszcze na 2021 a już w ogóle na październik. Z om wychodzi mi na wszystkich kalkulatorach 22.10 w moje urodziny ( mogę zapomnieć że w nie urodzę, ale mimo wszystko - październik to fajny miesiąc)
Snowflake lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
futuremama wrote:Zawsze tym razem mogą być bliźniaki 😂
A o tym w sumie to człowiek nie pomyslal 😂😂Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja przeczuwam, że u mnie następny będzie chłop🤭
Ale tymczasem test owu negatywny kolejny dzień. I znowu zadaję sobie pytanie, po co je robię, skoro @ może mi wrócić np za pół roku.
Chyba się uzależniłam od tych testów. 😂Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do mam po kilku porodach. Czy @ wracała wam za każdym razem po porodzie w tym samym czasie, czy różnie? Zastanawiam się, czy jeśli poprzednio nie miałam @ 11ms , to czy nie jest to taka moja "natura", że po kolejnym dziecku też tak będzie.