Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka test z apteki dr max. Kurcze no 3 lata temu ich test byl mega szczezliwy dla mnie, myslalam, ze teraz tez bedzie. 🙄🙄
Snowflake może dla mnie nie jest jeszcze nic straco ne 25dc okres powinien przyjsc za 4 dni a moja szyjka dalej wysoko, twarda, zamknieta i sporo sluzu, nie wiem daje sobie glupie nadzieje ze bylo jeszcze za wcześnie na tą bete. Jak okres nie przyjdzie do przyszlej niedzieli to zatestuje jeszcze raz. A jak jednak przyjdzie to bede sikac ale na owulaki za około 2 tygodnie😅😅Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Snowflake, jestem, po cichu podczytuję Was i ogromnie się cieszę ze wszystkich dobrych wiadomości, ale sama swoją głowę muszę wyłączyć na jakiś czas. Nie staramy się na razie, choć jestem w samym środku dni płodnych. Będzie co ma być, skupiam się teraz na mojej trójce, zwłaszcza, że mój synek znów chory, kolejna trzydniówka...już raz miał, myślałam, że nie można ponownie zachorować...córka starsza idzie do Komunii w maju i na tym teraz skupione są moje myśli. Jak to będzie, czy dobrze robimy, cała ta pandemia mnie już dobija. Chciałbym odpocząć od tego wszystkiego, ale wiadomo jak jest.
-
Codziennie boli mnie podbrzusze jak na @, ale nic się nie dzieje. No niech ta małpa w końcu przyjdzie, bo chcę zacząć nowy cykl.
Zamówiłam z Gemini witaminki dla M, a dla siebie inozotyl i nowy termometr. Już nie mogę się doczekać, kiedy ruszę z kopyta 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 10:22
-
Przed chwilą pojawiło się plamienie, więc może wreszcie @ się rozkręci 😁
Ale powiem wam ciekawostkę. Jakieś trzy godziny temu zrobiłam dla formalności test i wyszła jasna kreska. Żeby nie było, że to jakiś ślad po kresce, czy coś w tym stylu, to zrobiłam drugi (innej firmy) i to samo. Zresztą same zobaczcie
Nie ukrywam, że nie skakałam ze szczęścia, bo wiedząc jaki był słaby prog, kiepska faza lutealna i owu, to wiadomo, że taka ciąża się nie utrzyma. No i rzeczywiście wygląda to na biochem. Mam nadzieję, że to tylko biochem, a nie jakąś pozamaciczna. I że się oczyści przy @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 21:24
-
A było cierpliwie czekać do planowanego dnia testowania
Gosiaczek, futuremama, Annamaria, edka85, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
MeiMei wrote:Super 🥰 no tu chyba nie ma żadnych wątpliwości
oj nie ma, pięknie widać obie kreseczki i szybko pojawiła się druga, nie trzeba się na siłę doszukiwać
Sallvie, to Ci niespodzianka
A czy nie było tak, że jeszcze dwa dni temu na teście biel wizira? Czyli będziesz rodzic w 2021 😁
A ja dalej w zawieszeniu 🤦♀️ Byłam pewna, że przyjdzie dzisiaj @, ale nie przyszła. Plamienie było nadal w dzień, ale od wieczora cisza. Zrobiłam po 24h znowu te same testy i nie wiem, czy jest jakaś różnica?
Na razie odpuszczam sobie robienie bet. Poczekam i zobaczę, jak się sytuacja potoczy. Prawda jest taka, że jak ciąża zdrowa to się utrzyma, a jak jest słaba, to nic jej nie uzdrowi. Amen.sallvie lubi tę wiadomość
-
edka85, oczywiście, że ciemnieją testy
wygląda na to, że jesteś w ciąży 🥰 po cichu już gratuluję 👍 wow, dziewczyny ale macie tempo
edka85 dobrze pamiętam, że Ty dopiero miałaś czekać na pierwszą @ po drugim porodzie? No to chyba już się nie doczekasz
jak ja bym chciała ujrzeć znów ten widok...ale na razie chyba nie będzie mi dane. Eh...Chyba zostałam sama na placu boju z aktywnych dziewczyn.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 23:58
-
Edka zdecydowanie ciemnieją. Trzymam kciuki i nie puszczam ✊✊
Ps tak u mnie 12dpo była biel vizira a wczoraj 14dpo taka ładna kreska. Jeszcze czegoś takiego nie widziałam 🙈
Edka tez mialam dzisiaj iść robić bete ale ogarnęłam że nawet przydostu po 48h nie sprawdze bo nas w sobote w domu nie ma. Wiec co ma byc to będzie.
Umowie sie na wizyte i trzeba cierpliwie czekac
Ps poza tym po ostatniej negatywnej becie mam taki uraz ze chociaz teraz chce sie nacieszyc ciążą 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 06:54
MeiMei wrote:edka85 dobrze pamiętam, że Ty dopiero miałaś czekać na pierwszą @ po drugim porodzie?
Salvie, wystarczy, że zrobisz sobie dziś i jutro sikacza i już będzie widać, czy beta rośnie.
-
edka85 wrote:Salvie, wystarczy, że zrobisz sobie dziś i jutro sikacza i już będzie widać, czy beta rośnie.
jutro siknę zobaczę czy kreska pociemniała, chociaż gdzieś czytałam, że to, że kreska ciemnieje nie znaczy też, że beta rośnie.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:jutro siknę zobaczę czy kreska pociemniała, chociaż gdzieś czytałam, że to, że kreska ciemnieje nie znaczy też, że beta rośnie.
-
Nie dotrzymałam słowa i pojechałam do labu. Bo znowu po południu brzuch mnie bolał i takie mikro plamienie zauważyłam. No jasny gwint by to strzelił. Nie wiem już na co czekam. Jeszcze dwa dni temu spodziewałam się @. Wczoraj pomyślałam, że może jednak będzie inaczej. A dziś znowu coś. Upuściłam zatem krew na proga (przy okazji też beta) i w zasadzie nie wiem, jakiego wyniku się spodziewam. Chyba w okolicach 3ng,skoro mam takie objawy na @ 🤦♀️
-
Prog 8,91, czyli nic z tego nie będzie. Za niski na prawidłową ciążę. Zawsze miałam pow 20ng. Mam tylko nadzieję, że to nie znowu cp. Bo przy pozamacicznej miałam prog w granicach 9. Wtedy skończyło się samoistnym poronieniem,bez zabiegu. Kurła, niech to będzie biochem.
A beta 46.