Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve wrote:Ale ja nie sądzę,żeby to była spokojna i grzeczna dziewczynka przy tych dwóch starszych szogunach 😁
Kochana gratuluję córci 💖💗 płeć ma średni wpływ na temperament ... moje dziewczyny jednakowoż na pewno były bardziej histeryczne i rządzące niż synek. Synuś bywa decybelem ale jest kochaniutki o taki dobry .... baby jednak "gorsze"Eve lubi tę wiadomość
-
Ostatnio u mnie ciszej tutaj, ale czytam Was ❤️
Moje dzisiaj też do szkoły 🍾💃❤️😋🤗 7 i 4 klasa, więc jazda bez trzymanki. Starszy Zginie w tej chemii i fizyce, a ja razem z nim, a młodszy to artystyczna dusza, więc to w ogóle... 😂😂
Z rzeczy przyziemnych test dziś negatywny... 13dpo, 27 dc. Ale to pierwszy cykl po poronieniu i mimo że się nie nastawiałam, to jednak tak... Przykro bardzo. Wyjdę na tą, co liczy, ale zawód mam taki, że największy zapieprz mam od maja do października i liczyłam, że jak do mają urodzę, to może ogarnę 😋 a tu dupa zbita i zabita deskami na dodatek. Odstawiłam lutkę, czekam na 🐒
Jak Wasze powroty dzisiaj?melisa lubi tę wiadomość
-
Marti1984 wrote:Ostatnio u mnie ciszej tutaj, ale czytam Was ❤️
Moje dzisiaj też do szkoły 🍾💃❤️😋🤗 7 i 4 klasa, więc jazda bez trzymanki. Starszy Zginie w tej chemii i fizyce, a ja razem z nim, a młodszy to artystyczna dusza, więc to w ogóle... 😂😂
Z rzeczy przyziemnych test dziś negatywny... 13dpo, 27 dc. Ale to pierwszy cykl po poronieniu i mimo że się nie nastawiałam, to jednak tak... Przykro bardzo. Wyjdę na tą, co liczy, ale zawód mam taki, że największy zapieprz mam od maja do października i liczyłam, że jak do mają urodzę, to może ogarnę 😋 a tu dupa zbita i zabita deskami na dodatek. Odstawiłam lutkę, czekam na 🐒
Jak Wasze powroty dzisiaj?
Właśnie czekalam na Twój post. Kochana przykro mi. Nie chce robić zbędnych nadziei ale może jeszcze jest jakaś maleńka szansa... doskonale wiem o czym mówisz bo sama niby si3 nie nastawiam ...A jednak...marzę bardzo o tym maju. Może jednak małpa nie przyjdzie A test wyjdzie za parę dni...ech wiem.nadzieje bywają złudne ale bez n ich jak żyć? Ściskam mocno i tule 💗 -
Wywaliłam najstarszego do szkoły, cudownie😁 na 12 pójdę z moim pierwszakiem 😁 A cóż to będzie za radość jak jutro wypije kawe w ciszy i spokoju jak obaj pójdą na lekcje 😍
Wiedźma, Snowflake lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Melisa wykres masz obiecujący 💗😘
Trzymam kciuki za Ciebie.
U mnie 7 dpo A ja już się nie mogę doczekać testowania. I marzę o trafiony choć w środku chyba czuje że jest inaczej ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2021, 14:50
melisa lubi tę wiadomość
-
melisa wrote:Dziękuję, a ja za Ciebie
Pięknie Ci temp poszybowala do 37.00, i serducho w owulacje...no to musi być zielono
Mi po porannym lekkim stresie, emocje opadły i jestem przekonana ze nic z tego nie będzie, bo ja nie wierzę w takie odstępy
Moje emocje właśnie dziś opadły nie wiem czemu. Ale dziwny ból zębów ustąpił. Jakieś lekkie ćmienie w brzuchu jakby na @ . -
melisa wrote:No to może byc wczesny objaw ciąży miałam tak w 2 i 3 ciąży, ćmienie brzucha jak na @ kilka dni przed przewidywaną miesiączką
Ja przy dwóch pierwszych miałam silne kłucia jajników i gazy jakbym nie wiem co jadła no i totalne wzdęcia. W trzeciej ciąży czułam się normalnie . W dniu miesiączki wyszedł test pozytywny i tyle. -
Barbaritka84 wrote:Cześć dziewczyny
U mnie 2cs po odstawieniu tabletek i mam nadzieję że będzie szczęśliwy 😊
Staramy się o 4 pociechę .
Na pokładzie:
Syn 18 lat
Córka 13 lat
Córka 6 lat
Cześć! Ale mnie cieszy kolejna dziewczyna w naszej grupie wielodzietnych szalonych 😉🥰😍 że tak zapytam 84... rocznik Twój czy tak się wpisało? Pytam ciekawa albowiem 84 to mój rocznik i też starania o 4te. Witam Cię i rozgosc się. -
Wiedźma wrote:Cześć! Ale mnie cieszy kolejna dziewczyna w naszej grupie wielodzietnych szalonych 😉🥰😍 że tak zapytam 84... rocznik Twój czy tak się wpisało? Pytam ciekawa albowiem 84 to mój rocznik i też starania o 4te. Witam Cię i rozgosc się.
' 84 to mój rocznik 😊 także piąteczka 🖐
Dziękuję za miłe przyjęcie do grupy 🥰Snowflake, Wiedźma, Eve lubią tę wiadomość