Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Młodszy ma dwa lata.Przyplątał się stan zapalny dziąseł.Wszystko bierze do bużi,no wszybstko.Pediatra przepisała antybiotyk,bo była gorączka i inna choroba też.Wybronił się i antybiotyku nie dałam.Czy znacie jakiś sposób na wyleczenie dziąseł?Wolałabym antybiotyku nie podawać,bo nigdy jeszcze nie brał i szkoda mi go tak po całości wyjaławiać.Jelita długo potem wracają do siebie.
-
Niebieska Gwiazda wrote:Młodszy ma dwa lata.Przyplątał się stan zapalny dziąseł.Wszystko bierze do bużi,no wszybstko.Pediatra przepisała antybiotyk,bo była gorączka i inna choroba też.Wybronił się i antybiotyku nie dałam.Czy znacie jakiś sposób na wyleczenie dziąseł?Wolałabym antybiotyku nie podawać,bo nigdy jeszcze nie brał i szkoda mi go tak po całości wyjaławiać.Jelita długo potem wracają do siebie.
Przebywanie azulanem rozpuszczonym w wodzie albo psikanie jak.masz jak. Smarowanie miodem. -
Zrobiłam test ciążowy dziś mam 38 dc i wyszła bardzo bardzo blada kreska ta kreska pojawiła się od razu i tak się teraz męczę psychicznie sama z sobą bo dziewczyny piszą że testy z rosmanna często oszukują. Za dwie godziny idę na badanie krwi zobaczymy co wyjdzie.
Wiedźma, melisa, futuremama, edka85, Niebieska Gwiazda, Eve lubią tę wiadomość
-
3 ciążą wrote:Zrobiłam test ciążowy dziś mam 38 dc i wyszła bardzo bardzo blada kreska ta kreska pojawiła się od razu i tak się teraz męczę psychicznie sama z sobą bo dziewczyny piszą że testy z rosmanna często oszukują. Za dwie godziny idę na badanie krwi zobaczymy co wyjdzie.
Dawaj nam tu testa . Kup drugiego sikańca innej firmy i trzymamy kciuki z całego serducha kochana. Czekam na dobre wieści... -
Melisa serio coś widzisz?
Zaraz go nie na betę.
No właśnie nie wiem ile dni po byłam na monitoringu 16 dc i lekarz mówił o pęcherzyku 12 mm później poszłam w 22 dc to stwierdził że już po owulacji. Więc nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja.
Dziękuję za kciuki i za wsparcie 😀
Człowiek niby taki dorosły a w takich momentach zachowuje się jak dziecko. Wkręcam sobie różne cuda 🤨Wiedźma, melisa lubią tę wiadomość
-
3 ciążą wrote:Melisa serio coś widzisz?
Zaraz go nie na betę.
No właśnie nie wiem ile dni po byłam na monitoringu 16 dc i lekarz mówił o pęcherzyku 12 mm później poszłam w 22 dc to stwierdził że już po owulacji. Więc nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja.
Dziękuję za kciuki i za wsparcie 😀
Człowiek niby taki dorosły a w takich momentach zachowuje się jak dziecko. Wkręcam sobie różne cuda 🤨
No ja też coś tam widzę kochana. Emocje są... trzymam kciuki za betę. -
Już sama nie wiem co robić.
Na betę jeszcze nie dotarłam byłam w toalecie i przy podcieraniu miałam trochę jasnej krwi więc pewnie okres się zaczyna 🤨 -
Ja też miałam plamienie na początku, jasna krew. To był skrzep po implantacji. 3ciaza, ewidentnie widzę kreskę na tym teście!
-
No nie zrobiłam bety nie miałam odwagi 😞bylam w laboratorium posiedziałam w kolejce i wyszłam 😞jak zobaczyłam krew to uznałam że to na pewno okres po co się zadręczać 😔ale jak do wieczora nie będzie więcej tego okresu to jutro zrobię.
-
3 ciążą wrote:No nie zrobiłam bety nie miałam odwagi 😞bylam w laboratorium posiedziałam w kolejce i wyszłam 😞jak zobaczyłam krew to uznałam że to na pewno okres po co się zadręczać 😔ale jak do wieczora nie będzie więcej tego okresu to jutro zrobię.
O rety podziwiam. Nie wytrzymałabym nocy chyba . Mimo wszystko trzymam.mocno kciuki żeby to było tylko lekkie plamienie na początku.