Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedźma, melisa, futuremama lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Wy będziecie testować a ja mam 6 i 8 wizyty😊 także trzymam kciuki za pozytywy a wy trzymajcie za wizyty😁 Mam nadzieję że z przedszkolem wszystko będzie ok i bez problemu to ogarnę.
Ooo to mamy na pewno razem wizytę 6-tego. No i musze zadzwonić umówić się na te trzecie prenatalne z ocena echa serca u malutkiej. Mój ginekolog je w okolicy 25 tygodnia lubi robic wiec mysle sie wlasnie umowic na 8-10 wrzesnia bedzie to między 24+6 a 25+1
melisa lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
U mnie owu za 4 dni (przewidywana). Ja nie mierze temperatury - zfiksowalabym zupełnie. Jakoś tym razem na luzie. Może dlatego że urlop. Aplikacja pokazuje już dni płodne. Wczoraj udało się dzieciaki upchnąć w jednym pokoju (jesteśmy w nowym miejscu i mamy dwa oddzielne pokoje) i podziałać w nocy
Powiem Wam, że ten wiesiołek cuda działa jeśli chodzi o śluz - mogłabym się dzielić z innymi
Zazdroszczę (tak pozytywnie 😍) zaciążonym. Też już chciałabym mieć w sobie Malucha. Nic chyba nie może się równać z ruchami dziecka w trakcie ciąży. Powiem Wam, że nawet jak już dziecko się urodzi i już trzymasz go w ramionach to mi brakuje tych ruchów
Pozdrawiam Was z Karkonoszy
melisa, futuremama lubią tę wiadomość
Ja 39
Mąż 43
Syn 13
Córcia 10
Synek 6
Starania o czwartego Maluszka -
Miałam dziś dodatkową wizytę w mutimedzie. Jest mały człowiek 4,2mm i bije mu serce 125 ud/min. Sama widziałam na ekranie jak pika 😁 Ale to był taki szybki skan. I tak muszę podejść do swojego prowadzącego w piątek lub w poniedziałek po kartę i zwolnienie.
Eve, futuremama, Snowflake, Wiedźma, sallvie, melisa, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Miałam dziś dodatkową wizytę w mutimedzie. Jest mały człowiek 4,2mm i bije mu serce 125 ud/min. Sama widziałam na ekranie jak pika 😁 Ale to był taki szybki skan. I tak muszę podejść do swojego prowadzącego w piątek lub w poniedziałek po kartę i zwolnienie.
Cudnie. Szybki skan ale dzieciątko rośnie zdrowo...Super! Dużo zdrówka i sił dla Was i rosnijcie jak na tych przysłowiowych drożdżach.
Nadia dziś bilansuje między podgorączkowym A gorączką 37.6 do 38.3 ..od rana pobolewała ją głowa i była jakaś niewyraźna. Gardło czyste. A wczoraj miała jakiś emocjonalny zjazd. Mam nadzieję że to jakaś pierdoła która nikogo więcej nie dotknie.
edka85 lubi tę wiadomość
-
Snowflake wrote:Wiedźma nie wiedziałam, że brzozy symbolizują płodność 😀 ale jaja! Ja uwielbiam osobiście te drzewa, w ogrodzie też jedną brzózkę posadziliśmy.
Zawsze mi się marzyła taka brzozowa aleja prowadząca do naszego domu 🙈
I też czekam na jakieś patyki 😀 Edka swoim pozytywem rozbudziła apetyt na więcej 😀
Melisa padłam 😂 dzieci są cudne!
Futuremama, ale akcja 😳 masakra! I najlepszego dla Starszaka!
Ty uważaj z tą brzozową aleją bo kto wie jaka będzie siła magii płodności 🤣🙈każde drzewo dostanie imię dziecka. -
A i nie ma żadnego krwiaka. Tamto plamienie to były jakieś pozostałości po implantacji.
Generalnie nie mam praktycznie żadnych objawów.
Syn już zdrowy, jutro idzie do klubu malucha. Córka jeszcze trochę ma czerwone ucho i dalej kontynuuje antybiotyk. Ten ostatni tydzień to był jakiś koszmar... Teraz drżę na myśl, że młody znowu jakiś syf z tego klubu przyniesie.Wiedźma, futuremama lubią tę wiadomość
-
melisa wrote:A Pokaż swój wykres
Wiedźma Twój wykres to bardzo obiecujący. Ja Już widze II za kilka dni u Ciebie 😊
Mój wykres zmienia daty owulacji więc wiesz. Wg Twoich tabelek szanse są między 13.5 A 22 % 🙈🤣😂 serio pasowało by mi w maju... -
futuremama wrote:Z tymi szansami na poczęcie to wiecie... statystyka statystyką a natura swoje. Już tyle dzieci się urodziło z tych "niemożliwych" dni że nawet nie ma co gadać😁 oczywiście dla statystyki są nieistotne przypadki ale nawet jakby na tym forum pozbierać te historie to trochę by tego było😉
Ja mam w domu jedno niepokalane poczęcie... z jednego stosunku przerywanego poza owulacja 😂🤣😂 także potwierdzam szanse są większemelisa lubi tę wiadomość