Roślinne staraczki - weganki i wegetarianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od paru dni jak wstaje po nocy to mam lekki katar. Śmieje się, że sezon na frotowe skarpetki uważam za otwarty Dzisiaj 7dpo i wzrost temperatury, powiedziałabym skok
#31 dzień cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 18:39
Nikusiia -
Magda - mbc wrote:Hej dziewczyny, u mnie 12dc więc czekam na owu
będę robić testy, żeby nie przegapić. Chociaż w planach jest regularne serduszkowanie. No ale wiadomo, jak to z planami bywa. Trochę się przeziębiliśmy więc zobaczymy
Hej Magda!
Powodzenia!Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
A ja dzisiaj znowu miałam rano plamienie. Teraz znowu już nic nie ma... Ewentualnie tylko leciutkie skurcze w podbrzuszu.
Ale jakieś takie obawy mam, że to jednak przez progesteron, nie implantacje... W tym cyklu, pierwszy raz po 4 miesiącach nie biorę Luteiny.
W ogóle taki zimny, pochmurny dzień, że kubek kakao (na mleku roślinnym;)) i pod kołdrę.Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
-
Obudzilam się ze strasznym metalicznym posmakiem w ustach. Kilka godzin mnie męczył. Do tego dziwny ból piersi. Bardzo mocny i jakby z boków. I suszy mnie jak nie wiem. Do tego mam uczucie jakbym popuściła co jakiś czas a sucho... i głowa mi pęka kolejny dzień. Rano jest dobrze i po południu zaczyna
Nikusiia, Kreatorka lubią tę wiadomość
-
Ja od dwóch dni jem jak szalona. Zjadlam już wszystko z lodówki dzisiaj zrobiłam obiad i od razu kolację... od paru dni mnie mdli, pytanie tylko od czego Trzymam za nas kciuki hihi
#31 dzień cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 20:36
pilik lubi tę wiadomość
Nikusiia -
Pozytywne nastawienie to podstawa Ale z własnego doświadczenia wiem, ze nie wystarczy. Rok staraliśmy się "na darmo" ze względu na moje ASA silnie dodatnie, dlatego Dziewczyny jesli czujecie intuicyjnie, ze coś nie gra, to diagnozujcie się same, bo na lekarzy nie ma co liczyć.....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola dokładnie! Ja tarczyce, leidena, prolaktyne wszystko sama zdiagnozowałam... dopiero o endo mi gin powiedział. Trzeba brac wszystko w swoje ręce...
Nikusia a kiedy test robisz? Dzielna jesteś że jeszcze nie zrobiłaś :p ja dzisiaj dwa tanie w kauflandzie dokupiłam. Niby o czułości 10 na jutro i po widziałeś będą. Hehe -
pilik wrote:Rucola ja się strasznie nakręcam, ale zaczęłam do siebie dopuszczać że może to tylko psychika płata figle i nic z tego...
Pilik, ja też już za dużo razy się nakręcałam, także teraz już odpuściłam całkowicie. Objawy na @ mogą być takie same, jak na ciążę...
Ja raczej przygotowuje się na @. Piersi w ogóle mnie nie bolą, dzisiaj rano znowu plamiłam, ale jeszcze skąpiej. Z ovu też była niepewna sprawa, chociaż temperatura wysoka wskazuje, że była.
Rucola, ja bym najchętniej wszystkie badania naraz zrobiła, ale gin je tak powoli zleca, jedno po drugim... Idę na początku nowego cyklu na HSG, to już ustaliłyśmy, żę mi zrobi. Ciekawa jestem, co mi wyjdzie, może w tym tkwi też problem.
Rucola, widzę, że Ty miałaś, bolesny jest ten zabieg?Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!