Roślinne staraczki - weganki i wegetarianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to już czekam raczej na @. Tempka dzisiaj definitywnie spadła, plamienie większe, więc niechybnie @ nadciąga.
Przynajmniej widzę, że mam nadal problemy z progesteronem i może jeszcze jakieś dodatkowe badania hormonów przydałyby się...
No i w związku z wcześniejszą @ będę mogła się też szybciej starać w nowym cyklu.
Trzeba widzieć pozytywy (choć koleżanki wokół bez problemu zachodzą i to nieco dołuje...)
A tak z innej beczki, czy wiecie może jaki mają wpływ antybiotyki na nasienie?Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Kreatorka też szukam pozytywów. U mnie temperatura w górę, piersi bolą i są bardzo nabrzmiałe, ale tak jak w piątek miałam nadzieje i przeczucie tak dzisiaj totalnie minęło. Do tego zaczynam się obawiać że mnie jakaś infekcja/grzybica dopadła po antybiotykach często tak mam niestety, ech.
A co dolinnych kobiet - dzisiaj się dowiedziałam że kolejna koleżanka jest w ciąży w maju postanowili że si biorą za drugie dziecko o jest już w 7 tc... ech.
Nikusia jutro i we wtorek zatestuje. Jak będzie biel to raczej już czekam na @, chociaż powinna przyjść w środę/czwartek więc jeszcze kilka dni... ale wydaje mi się że szyjka bardziej otwarta, chociaż bardzo kiepska jestem w ocenie szyjki więc się nie sugeruje tym ... -
Rucola, chyba najłatwiej jest tym, którzy w ogóle się nie starają, taka dziwna zasada...
My sobie z mężem powtarzamy, tak dla podniesienia na duchu, że dzięki temu procesowi przygotujemy się w pełni do bycia rodzicami i będziemy jeszcze bardziej wdzięczni za tę rolęNikusiia lubi tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
-
a tak poza tym, żeby jeszcze trochę ponarzekać, najgorszy na ovufriendzie jest ten moment, kiedy moje wcześniejsze zapiski się anulują i staję z nowym cyklem, na którym jest tylko 1 kropka...
Ech, sorry, wiem, że jestem marudna, zwłaszcza w 1 dzień @, który najbardziej daje popalić...
Niech u Was się pojawią piękne zielone kropeczki, bardzo Wam tego życzę!Nikusiia lubi tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
-
Ja mój zeszyt tak pokresliłam, ze potem nic nie mogłam się doczytać OF jest dla mnie dużo wygodniejszy. Ja jestem 4dpo i kompletnie nie myslę o tym, co będzie za 10 dni. Będzie co ma być. Najwyżej znów poryczę 2 dni... co zrobić...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
U mnie @... Właśnie płakałam idąc do domu... No ale chociaż tyle, że mój cykl wrócił/wraca do normy po anty. Mieć 33 dni cykl a 51 yy jest różnica... No nic może uda się zrobić prezent dla męża na 14 października hihi Może do trzech razy sztuka?
#1 dzień cyklu
#3 cykl starań
#witaminy prenatalneNikusiia