Roślinne staraczki - weganki i wegetarianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na Twoim miejscu poszlabym do gina. Co prawda cykl Ci się skrócił ale chyba kosztem fl z tego co pisałaś. Niestety nie masz udostępnionego wykresu i tylko gdybam sobie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej Nikusia. Chodzi ni fazę lutealną bo z tego co liczyłam dziś miałabyś 11 dpo a tak to miałaś tylko 10 i @ przylazła. Pod wykresem Ci pisałam że dalej nie można na niego wejść#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
A ja dzisiaj umówiłam się już na HSG z moją lekarką, zrobi mi go w przyszłą środę w szpitalu. Nie wiedziałam, że to zajmie aż cały dzień i na następny dzień też pewnie dostanę zwolnienie lekarskie...Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Kreatorka wrote:A ja dzisiaj umówiłam się już na HSG z moją lekarką, zrobi mi go w przyszłą środę w szpitalu. Nie wiedziałam, że to zajmie aż cały dzień i na następny dzień też pewnie dostanę zwolnienie lekarskie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Moi przeciwskazaniem będzie to, że już mam dość mojej obecnej pracy (albo bardziej ludzi, z którymi pracuję), a mam mnóstwo dodatkowej pracy, którą mogę na spokojnie w domu robić .
I to jest zresztą ten problem, który mnie od dawna uwiera... Już dawno rzuciłabym pracę, bo myślę, że jestem w stanie utrzymać się z freelancerki i innych źródeł, ale nie zrobię tego, bo bez sensu jest to robić przed zajściem w ciążę...
Ot dylemat, który się ciągnie już od początku starań. Ech...Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
-
Rucola wrote::)wiem o co chodzi, ale życie nauczyło mnie żeby niczego od ciąży nie uzależniać...
Ech, jedyne co uzależniam obecnie właśnie od ciąży to ta cholerna praca... Rucola, czy Ty też byłaś w podobnej sytuacji? Zmieniłaś pracę w trakcie starań?Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
-
Kreatorka wrote:Ech, jedyne co uzależniam obecnie właśnie od ciąży to ta cholerna praca... Rucola, czy Ty też byłaś w podobnej sytuacji? Zmieniłaś pracę w trakcie starań?
Kreatorka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
eh, ja gdybym się dobrze czuła to pewnie zwolniłabym tempo pracy, ale na l4 póki nie będe musiseć, to na pewno nie pójde. Kiepski ze mnie domator Jak ide do pracy to siedziałabym w domu, ale jak czasem jestem zmuszona siedzieć w domu 3 dni to szla* mnie jasny trafia z Dzidziusiem to oczywiście rok macierzyńskiego jak nic#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Nikusia sama nie wiem. Dzisiaj niby bladzioch (bardzo blady), więc się zastanawiam czy nie zwidy z chęci zobaczenia . No ale temperatura nadal wysoko, piersi obrzmiałe i z dużą ilością żyłek... ale dzisiaj wieczorem troszkę brudnego śluzu więc już sama bie wiem co myśleć i raczej w kierunku czekania na @ obawiam się ...