Roślinne staraczki - weganki i wegetarianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, Ojej, super że chociaż bladzioch jest, ja u siebie nigdy bladziocha nie widziałam prze prawie półtora roku starń mam nadzieję, że jutro będzie mocniejszy :* wrzuć zdjęcie najlepiej#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola - dziękuje. Chociaż u mnie bladzioch wywołuje fale obaw bo raz już poroniłam, a drugi raz dwa dni po bladziochu przyszła @ - ciaza biochemiczna a w tym cyklu endometrium też nie było super wg ogólnych norm dlatego się boję że nawet jeśli to znowu na krótko ...
-
pilik wrote:Rucola - dziękuje. Chociaż u mnie bladzioch wywołuje fale obaw bo raz już poroniłam, a drugi raz dwa dni po bladziochu przyszła @ - ciaza biochemiczna a w tym cyklu endometrium też nie było super wg ogólnych norm dlatego się boję że nawet jeśli to znowu na krótko ...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, ja nie uzależniam żadnych innych planów od ciąży i dziecka, tylko ta praca etatowa...
W sumie ciut bardziej się oszczędzam, ale wciąż dużo pracuję i dużo podróżuję.
Tak bym chciała, żeby akurat to HSG mi pomogło w nowym cyklu...Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Nie idę na betę bo nie na moje nerwy to... jutro zrobię jeszcze test. Jestem 13dpo, ale na dobrą sprawę do zapłodnienia mogło dojść dwa dni pózniej. Wczoraj miałam brudny śluz. Dzisiaj troszeczkę też więc znowu musi być biochemiczna albo błąd testu. Płakać mi się chce i strasznie ciężki psychicznie mam dzień...
-
pilik wrote:Nie idę na betę bo nie na moje nerwy to... jutro zrobię jeszcze test. Jestem 13dpo, ale na dobrą sprawę do zapłodnienia mogło dojść dwa dni pózniej. Wczoraj miałam brudny śluz. Dzisiaj troszeczkę też więc znowu musi być biochemiczna albo błąd testu. Płakać mi się chce i strasznie ciężki psychicznie mam dzień...
Pilik trzymaj się! Jesteśmy z Tobą!
Wiem, że takie ponure dni też działają depresyjnie, ale znajdź coś dzisiaj, co sprawi Ci przyjemność.
Ja wczoraj obejrzałam sobie film "Captain Fantastic" i gorąco polecam
Choć trochę pogłębił moją chęć rzucenia pracy i oderwania się choć na jakiś czas od cywilizacji, to jednak warto było go zobaczyć.
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Kreatorka - dziękuje! Ja nie wiem co się dzieje. Mam plamienia ale jakby żywą krwią, takie jasno różowe. Nigdy takich nie mam... ciekawe czy do jutra z tego normalnie się @ rozkręci. Szyjka dalej wysoko, twarda i raczej zamknięta (mistrzem oceny nie jestem...) i bóli @ brak...
-
Rucola nie biorę. Mam dhupaston ale jak wezmę a ma być normalna @ to powstrzyma... nie wiem kurczę, betę najwcześniej jutro po południu a wynik w poniedziałek, wiec nie bede raczej jechała robić... jutro z rana test będę robiła. Jak @ nie przyjdzie, a wyjdzie coś na teście to zadzwonię do gin...
-
Dzięki dziewczyny. Poszłam na betę, żeby już na 100% wiedzieć. Mam dosyć tej niepewności. Jak wyjdzie negatywna to boję się że jakaś torbiel czy coś... ale nie ważne, czekam. Głowa mi pęka, choroba łapie, chce już wiedzieć żeby wiedzieć jak się leczyć i czy migę się przeciwbólowymi nafaszerować ...