Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja mam do Was pytanie kompletnie z innej beczki. Jakie macie zdanie na temat robienie paznokci hybrydowych w czasie staran / w czasie ciazy.
Nie jestem z zawodu kosmetyczka, jednak paznokcie to moja pasja od "iks" lat.
Robie je sobie i rodzinie, na wieksze grono nie pozwala praca zawodowa.
Maluje hybrydami i pytanie bardziej o lampe: mam UV i LED. Wiadomo, ze LED jest bezpieczniejsza dla ogolu ale jakie macie zdanie jesli chodzi o wplyw na ciaze kazdej z tych lamp? -
nick nieaktualny
-
NelNel wrote:Dziewczyny ja mam do Was pytanie kompletnie z innej beczki. Jakie macie zdanie na temat robienie paznokci hybrydowych w czasie staran / w czasie ciazy.
Nie jestem z zawodu kosmetyczka, jednak paznokcie to moja pasja od "iks" lat.
Robie je sobie i rodzinie, na wieksze grono nie pozwala praca zawodowa.
Maluje hybrydami i pytanie bardziej o lampe: mam UV i LED. Wiadomo, ze LED jest bezpieczniejsza dla ogolu ale jakie macie zdanie jesli chodzi o wplyw na ciaze kazdej z tych lamp?AJA_S, marciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skorpionek82 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj prawie cały dzień spałam najpierw do 9 potem od 12:30 jak syn miał drzemkę i spałam do 16:30. Powiedzcie mi czy wy też tak macie?
Ja rekord pobiłam w czwartek. spałam 3-4h tylko co jakiś czas wstawałam by się podwinąć...
Landryneczka to nie na moje nerwy... Napsuła mi wystarczająco krwi, a nie chcę bardziej wybuchnąć bo to źle się skończy17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Na czerwcowych staraczkach... 2 razy. w końcu nie wytrzymałam i wybuchłam. Napisałam co myślę i tyle...
Jak nie będę widziała że Panan pisze jakieś swoje "rady" to się będę udzielać w innym przypadku pójdę sobie
No tak Fb ma siłę17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyFB GÓRĄ
jakby laski chciały dołączyć do grupy to pisać
wtedy sami swoi A tak poważnie ...
to jest jednak ogólne forum każdy może pisać więc polecam olać i nie odp po prostu a nie uciekać Aja no co ty
przez jedną osobę zmywać się i olewać wszystkich? eeeee
mi jak ktoś nie odpowiada to olewam i wsio już mam dość kłótni hahaha -
nick nieaktualny