Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam ten spór na czerwcowych staraczkach i dla mnie Panan jest nie szkodliwa, pyta po sto razy i tyle, nikogo nie obraża a Ty Aja ciągle ją o coś cisniesz, do tego nie ładnie pisać komuś :że ktoś taki jak Panan nie powinien mieć dzieci. Jeżeli ktoś Cie drażni to nie zwracaj uwagi na czyjeś posty.
Nie wiem w życiu nie spotkałam się z takimi tekstami na forum, ani pierwsze objawy ani tu, dopóki Was obu nie było, bo normalnie chyba lubicie się drażnić.
Wyjaśnijcie sobie prywatne wszystko, bo tu nikt nie ma zamiaru tego czytać.
Sorry. Ten wątek nie po to tu jest.marciaa, Milka88, Iśka79 lubią tę wiadomość
-
.......Ale zrozumcie mnie ze to nie ja zaczynam. Ja ją poprostu Dreźnie tym że chyba wogole żyje . Ja nic jej nie zrobiłam cały czas mnie obraża ciśnie zle mi życzy nie znając mnie. Ja pytam czasem 100 razy bo tak mam przeżywam bo bardzo chcemy z mężem dzidziusia i po to tu przyszłam aby ktoś wsparł a tu wyzwiska. Ja kogoś nawet jak nie lubię nie życzę mu źle. Mam sąsiadkę fałszywą o coś tam poszło i poprostu nie witam się z nią ale źle jej nie życzę. Kiedyś na którejś Mszy ksiądz mówił że nie życzy się źle nawet wrogowi. Sory ale jakbyś chodziła do kościoła to byś tak nigdy nie powiedziała i oczywiście wierzyła nie wnikam w twoją wiarę Twoją sprawą ale bez Boga ani do proga i trzeba się dużo modlić bo jesteśmy małżeństwem i dziecko nie musi być bo jest małżeństwo to jest cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 21:21
-
Shantelle wrote:Czytam ten spór na czerwcowych staraczkach i dla mnie Panan jest nie szkodliwa, pyta po sto razy i tyle, nikogo nie obraża a Ty Aja ciągle ją o coś cisniesz, do tego nie ładnie pisać komuś :że ktoś taki jak Panan nie powinien mieć dzieci. Jeżeli ktoś Cie drażni to nie zwracaj uwagi na czyjeś posty.
Nie wiem w życiu nie spotkałam się z takimi tekstami na forum, ani pierwsze objawy ani tu, dopóki Was obu nie było, bo normalnie chyba lubicie się drażnić.
Wyjaśnijcie sobie prywatne wszystko, bo tu nikt nie ma zamiaru tego czytać.
Sorry. Ten wątek nie po to tu jest.
Popieram -
Moim zdaniem jak mi się podoba wpis i niewiem chce pogratulować czy coś doradzić to pisze a jak mnie ktoś wkurza to olewam i tyle. Jesteśmy dorośli a ona się zachowuje jak duże dziecko . Był też czas ze ona była wkurzona na kobiety które są w ciąży bo one mają dziecko a ona nie. Powtarzam i możecie mnie skrytykować ale dziecko to cud dar od Boga a nie ze musimy mieć
-
nick nieaktualnyUważam, że lepiej zakończyć ten temat.
Tutaj są dziewczyny, które starają się po kilka lat i nie sądzę by chciały czytać takie rzeczy. Panan ty się starasz 4msc dopiero więc w sumie wszystko przed tobą. Po co drążycie ten temat ciągle? Dajcie sobie spokój już i tyle.
Aja ty też spokój już! Bo wiesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 21:31
-
Wiecie co czytam ta Wasza wymiane zdan i stwierdzam, ze niepotrzebnie szukacie problemu. Kazda z Nas bedzie pytala raz, dwa, a jak bedzie trzeba to zapyta i 100 razy. To jest forum, a nie prywatny watek. Kazda moze pytac, bo nikt nie jest chodzaca alfa i omega.
Zasada prosta, draznia mnie czyjes wpisy? Czytam, przewijam, nie odpisuje i zyje dalej Po co Wam te spiny? Wzajemne ponizanie?
Kurcze...dajcie sobie na wstrzymanie i nie rozkrecajcie kolejnej gownoburzy bez powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 21:41
marciaa, Milka88 lubią tę wiadomość
-
Oj babki babki Mnie też pewne wypowiedzi pewnych osób wkurzyły i też się spięłam ale tak naprawdę czy to warto? Dziś się nawet uśmiecham jak sobie pomyślę i piszemy sobie z tą osobą dalej. Trzeba nauczyć się, że każda z nas jest inna, inaczej to wszystko przeżywa a jak naprawdę nie chcemy z kimś gadać to taka strzałeczka na klawiaturze i jedziemy dalej
Bądźcie już grzeczne :* -
skorpionek82 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a7406560b55.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c555109a9f20.jpg
Powiedzcie mi czy coś widać na zdjęciach?
ja coś bardzo bladego ale widzę - na dolnym zdjęciuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 22:02
skorpionek82 lubi tę wiadomość