Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
U mnie też pochmurno ale nie leje, wczoraj wieczorem przyszła burza i parę godzin grzmiało.
Landryneczko o co chodzi z tym suwaczkiem? Widzę, że dużo dziewczyn sobie tak ustawia Przynosi szczęście czy co ?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Cuda się zdarzają więc może akurat
Ale dzisiaj smętnie przez tą pogodę, tylko bym spała a chcę jeszcze dzisiaj odwiedzić rodziców, później babcię. Auto zepsute więc muszę pieszo iść oby tylko nie lało
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
A u mnie właśnie jakieś cuda. Wczoraj było przytulanie a dziś mam mega dużo śluzu. Ciągnie się na 20cm i znowu zbaraniałam. Nie wiem czy to po przytulaniu, czy nasionka jakieś dziwne efekty sprawiają, czy faktycznie owu tym razem będzie wcześniej. Śluz z podniecenia przecież tak bardzo się nie ciągnie. Czy ciągnie?
-
nick nieaktualny
-
K22 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/169691894325.jpg
Zobaczcie same. Całkiem niezły jeśli wziąć pod uwagę fakt, że owu powinna być 19dc.
Może owu będzie szybciej
co do moich cykli... ostatnie 2 miesiące miałam dłuższe.
Starania będą ale jednak mam dużo stresu w tym miesiącu więc wątpię żeby zaskoczyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 17:26
-
nick nieaktualnypanan ja już wyluzowałam. Przez trzy lata dość stresu, zrobiliśmy co mogliśmy a teraz pozostaje czekać. Zmieniliśmy lekarza na klinikę więc wierzymy, ze pomogą. Na pierwszy cykl nie liczę ale może w kolejnym. Choć nie wykluczam, że się uda bo wszystko możliwe jednak lepiej mi z taką myślą, że w następnym cyklu będzie lepiej
-
Hej, hej.
U mnie poki co nic sie nie dzieje. 20 dzien cyklu, potencjalnie jakis 6 od owulacji, jezeli wogole byla, bo moimi testami nie bardzo moge sie sugerowac. Jak w poprzednim cyklu wszystkie objawy laczylam z mozliwa ciaza, tak w tym objawow nie wynajduje zadnych.
Ze dwa dni temu czulam takie rozciaganie w okolicach jajnikow, wrecz przyjemne, poza tym nic nie widze innego, no moze czasami zaszczypia mnie sutki - bardzo delikatnie i krotko. Taki spokoj pewnie nie niesie ze soba nic pozytywnego, ale chociaz sie nie stresuje