Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:K22,
Mogę spytać co to za wyniki masz na wykresie w notatkach?
Wagę piszę
Wstyd się przyznać, ale jestem przytyłam
Skorpionek82 - ja też widzę coś mega bladego. A robisz zdjęcia z lampą błyskową?skorpionek82 lubi tę wiadomość
-
skorpionek82 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj prawie cały dzień spałam najpierw do 9 potem od 12:30 jak syn miał drzemkę i spałam do 16:30. Powiedzcie mi czy wy też tak macie?
Mam wrażenie jakbym miała gorączkę ale jej nie mam bo co 2-3 godz mierzyłam dzis temp mam 36,9 cycki nadal bolą jestem rozdrazniona zmęczona senna bola mnie plecy ale do testowania jeszcze daje sobie czas a co do Twoich fotek to na tej na dole widze cień -
Skorpionku jakbym nie powiększyła to ja nic nie Widzę niestety ale może mi się juz na wieczór rzuca na oczy i wolalabym się mylic
-
nick nieaktualny
-
Ktoś pytał o spanie ja wstałam o 8 potem ód 12 do 14 pospalam i spala bym dalej ale pojechaliśmy do mamy, spotkaliśmy się z kolegą i w domu już szwagierka była więc zrobiliśmy grilla teraz pije zioło i idę spać :
-
marciaa wrote:ale widzę, wagę spadkową
marciaa lubi tę wiadomość
-
skorpionek82 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a7406560b55.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c555109a9f20.jpg
Powiedzcie mi czy coś widać na zdjęciach? -
Shantelle wrote:Ja miałam takie testy owu jak Skorpionek ciążowe, śmieszne nie wiedziałam że takie są.
K22 a masz jakąś specjalną dietę?
Tylko zdrowiej i 5 posiłków dziennie. Jogurty, maślanki, jajka, mięsko gotowane, surówki, owoce, warzywka, zamiast cukru miód, rybki, otręby owsiane, nasze nasionka Nie jem chleba i prawie wogóle ziemniaków.
Na obiad robię sobie np. pierś z kurczaka na parze a żeby ją przełknąć to przed gotowaniem wkładam do przyprawy gyros. Do tego jakąś suroweczka i już. Albo robie roladki z piersi ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, posypuje ziołami i do piekarnika Jem tez dużo jajek (mam swojskie od mamy), bo babcia zawsze mowila, że jajka to życie i trzeba jeść -
K22 a to fajnie, najgorsze są słodkie napoje gazowane, słodycze... Itd
Anka, dziękuję, ogólnie dobrze, ale jak są upały to jednak ciężko, jakaś słabsza moja wydolność. W Kościele ciężko mi stać dłużej. Musiałam dziś siedzieć na części jak się stoi
Ale jest fajne, energia jest w większości dni także fajnie