Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Tylko pierwsza zakladka? Moze w tym szalenstwie jest metoda? Nie bedzie objawow, nie bedzie nakrecania!
Lubie to!
I jeszcze miałam tak że jeszcze 10 % na detektorze skoczy i robie test - negatywny - no ale jeszcze 10% skoczyło to robie następny i się tak nakręcałam głupiobiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A takie techniczne pytanie: ktora z Was korzysta z abonamentu podstawowego? Premium konczy mi sie za tydzien i nie mam zamiaru nic doplacac do zabawy. Da sie funkcjonowac na podstawowym? Wykres da sie prowadzic?
ja mam podstawowy i daję rady, nie ma koloru na Twoim wykresie, ale innych są kolorowe i detektory nieaktywne, reszta raczej bez zmian i nie jest tak, że jest tylko 1 zakładka, ja mam wszystkie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 08:15
-
Anutka wrote:ja mam podstawowy i daję rady, nie ma koloru na Twoim wykresie, ale innych są kolorowe i detektory nieaktywne, reszta raczej bez zmian i nie jest tak, że jest tylko 1 zakładka, ja mam wszystkie...
-
biedronka1982 wrote:Detektor tez mnie wkurza, bo mi wmawia ciaze! Zlicza objawy, ktore mam co miesiac i daje za to punkty. Do tego namawia do testu juz 9 dpo. Glupek!
że on pokazuje jakie jest w danym dniu prawdopodobieństwo pozytywnego testu jeśli byłabym już w ciąży - i dzięki temu nie nakręcam się tylko czekam aż się pojawi 100% (chociaż do tej pory nigdy jeszcze się nie pojawiło, co nie przeszkodziło mi oczywiście w robieniu testów) -
ulek wrote:A ja sobie ten detektor tak tłumaczę:
że on pokazuje jakie jest w danym dniu prawdopodobieństwo pozytywnego testu jeśli byłabym już w ciąży - i dzięki temu nie nakręcam się tylko czekam aż się pojawi 100% (chociaż do tej pory nigdy jeszcze się nie pojawiło, co nie przeszkodziło mi oczywiście w robieniu testów)
ja miałam raz 98 % ... czad, bo tego dnia @ się zjawiłaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja miałam raz 98 % ... czad, bo tego dnia @ się zjawiła
wiele osob mówi, ze objawy na @ i na ciaze sa podobne.. moze w tym tkwi sekMalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:wiele osob mówi, ze objawy na @ i na ciaze sa podobne.. moze w tym tkwi sek
dokładnie, dlatego przestałam wmawiać sobie, że tym razem się udało... czekam oj takie starania wyrabiają charakter i silna wolęulek lubi tę wiadomość
-
Anutka, kiedys bedziesz miala takie objawy ze nie bedziesz musiala nic wmawiac sobie zreszta kazda z nas to czeka.. pytanie tylko kiedy to nastapi
Anutka lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka wrote:odsyłam do wątku "zostańmy mamami 2014" wtedy zostaniemy mamami
Anulka a to tak fajnie dziala zapisujesz sie i dziala.. czaaad )Anutka lubi tę wiadomość
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiB wrote:Ja osobiście omijam zakładke Objawy szerokim łukiem, bo wiem, że to wszystko jest głównie wytworem mojej wyobraźni,,,
a ja wpisuje i potem mi detektor mówi,że w ciąży jestem
a tu po nocach i tak mi sie tampony śniaOlgenek lubi tę wiadomość