Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja zacznę z rana z innej beczki. Zaczęłam ostatnio interesować się swoja temperaturą. Normalnie mierze o 8.00. Czy jest możliwe, że o 7.20 miałam temperaturę 36,62, a o 8 (cały czas będąc w łóżku, dziś przed pracą się wylegiwałam ) 37,1? To jest przecież jakiś ogromny skok!! Teraz myślę, że te skoki tempki w górę to oszustwo i dzidzi nie będzie
-
Olgenek wrote:To ja zacznę z rana z innej beczki. Zaczęłam ostatnio interesować się swoja temperaturą. Normalnie mierze o 8.00. Czy jest możliwe, że o 7.20 miałam temperaturę 36,62, a o 8 (cały czas będąc w łóżku, dziś przed pracą się wylegiwałam ) 37,1? To jest przecież jakiś ogromny skok!! Teraz myślę, że te skoki tempki w górę to oszustwo i dzidzi nie będzie
oczywiście, że możliwe, dlatego ważne jest żeby mierzyć o tej samej porze. Ja tez miałam ogromną różnicę któregoś dnia (patrz -> notatki). Czytałam kiedyś na forum, że co 30 minut jest temp wyższa o (nie pamiętam dokładnie) albo 0,1 albo 0,3Olgenek lubi tę wiadomość
-
Olgenek wrote:To ja zacznę z rana z innej beczki. Zaczęłam ostatnio interesować się swoja temperaturą. Normalnie mierze o 8.00. Czy jest możliwe, że o 7.20 miałam temperaturę 36,62, a o 8 (cały czas będąc w łóżku, dziś przed pracą się wylegiwałam ) 37,1? To jest przecież jakiś ogromny skok!! Teraz myślę, że te skoki tempki w górę to oszustwo i dzidzi nie będzie
Olgenek lubi tę wiadomość
-
Olgenek wrote:O kurde! No patrz, dobrze, że trzymam sie tej ósmej godziny, inaczej to bym ocipiała do reszty! Dzięki za pomoc. Jak tam u ciebie w ogóle się kręci? Bo przyuważyłam, że dość znakomicie
nie zapeszając na dzień dzisiejszy jest dobrze... coś mnie prawy jajnik pobolewa od wczoraj... no ale... jak boli to znaczy, że człowiek żyjeOlgenek lubi tę wiadomość
-
Hahaha, dokładnie, ale czy to nie jest przypadkiem dewiza osób po pięćdziesiątce?
Bardzo się cieszę, że jest u Ciebie okej! Od rana (czyli od 15 minut) siedzę w pracy i już mi się nie chce! Jak myślę, że do 18 muszę tu być, to krew mnie zalewa -
Olgenek wrote:Hahaha, dokładnie, ale czy to nie jest przypadkiem dewiza osób po pięćdziesiątce?
Bardzo się cieszę, że jest u Ciebie okej! Od rana (czyli od 15 minut) siedzę w pracy i już mi się nie chce! Jak myślę, że do 18 muszę tu być, to krew mnie zalewa
ja w domku i chyba czas wyskoczyć już z piżamy -
Jus1985 wrote:Ja mierze zaraz po przebudzeniu bo jak kiedyś obudziłam się wczesniej i czekalam na tą porę do mierzenia z pół godz to temp wyszła mi 37,4 a to było nie możliwe. I jeszcze jak strzachuje termometr bo zapomnialam dzien wczesniej to tez mi taka wyzsza wyszła
Używam elektronicznego termometru, bo kiedys ten zwykły i pękł i w pościeli musiałam rtęci szukać o_O ale to było jeszcze za czasów nastolatek
A jako, że lubię sobie w łóżku poleżeć, to już trzymam się tej 8. Aż przetarłam oczy ze zdziwienia jak zobaczyłam takie skoki tempki -
Olgenek wrote:No to kciuki będą trzymane masz stresa? Bo z jednej strony chcę zrobić juz teraz, z drugiej poczekałabym i dwa tygodnie jeszcze
nie, ja w tym cyklu absolutnie nie nastawiam się na cud, a wolę zobaczyć @ i nie płakać niż zobaczyć I kreskę na teście i wyć -
hehe jakby nasi szefowie zauwazyli co my tu wypisujemy zamiast pracowac to chyba by się poprzewracali ;)ja postanowiłam testować TYLKO wtedy gdyby mi @ miała nie przybyć, bo wolę zobaczyć @ niż jedną okropną kreskę.
Olgenek, celia lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hehe jakby nasi szefowie zauwazyli co my tu wypisujemy zamiast pracowac to chyba by się poprzewracali ;)ja postanowiłam testować TYLKO wtedy gdyby mi @ miała nie przybyć, bo wolę zobaczyć @ niż jedną okropną kreskę.
o i ja się pod tym podpisuję obiema rękami przy cyklach 30 dni, test nieśmiało w 36 dc -
Moj szef na pewno nie byłby zadowolony z faktu ze zajmuje sie czymś innym niż pracą U nas dwie urodzily dziecko ale chyba moge stwierdzić że mam pro rodzinną atmosferę w firmie.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Moj szef na pewno nie byłby zadowolony z faktu ze zajmuje sie czymś innym niż pracą U nas dwie urodzily dziecko ale chyba moge stwierdzić że mam pro rodzinną atmosferę w firmie.
czas najwyższy do nich dołączyćJaponeczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
Anutka i na mnie przyjdzie pora musze dziurologa odwiedzić a to nastąpi po powrocie z urlopu26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Ojj mnie też za bardzo wciąga OF
do 10tego mam rozliczyć lekarzy..a tak mi się nie chce że masakra
Na szczęście pracuję w domku więc szefem jestem dla siebie - chyba marnyAnutka lubi tę wiadomość