Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:jak to mówią, zawsze po burzy przychodzi słońce
teraz czekam że po burzy zawieszonych starań przyjdzie zielone słoneczko w następnym cyklu hehehMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanko
Od jakis 3 dni odczuwam uporczywe ..hmm bulgotanie .. w podbrzuszu ... czy wy tez tak macie po owulacji ?? -
nick nieaktualny
-
właśnie nie wiem czy to związane z owulka czy z jelitkami bo dodatkowo męcza mnie..hmm.. gaziorki ;/
-
No od 7 dni przyjmuję antybiotyk ...więc może to faktycznie po tym .. ;/
Ciężkie potrawy raczej omijam szerokim łukiem -
Nie brałam - ale to dlatego że już mam dość wszystkich tabl ..
ale jeszcze tylko 2 dni wiec luzik później tylko mam brać dopochwowe jakieś -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Nie brałam - ale to dlatego że już mam dość wszystkich tabl ..
ale jeszcze tylko 2 dni wiec luzik później tylko mam brać dopochwowe jakieś
Ale to trzebaaa zażywać, kurka bo się wybiły wszystkie potrzebne stworzonka w twoim przewodzie pokarmowym. Biegunka może dopaść -
Czesc Dziewczyny,witam Was serdecznie jestem tutaj nowa i nie bardzo wiem jeszcze jak sie tutaj poruszac...a mam pytanie.Tyle naczytalam sie juz o zajsciu w ciaze ze czasami mysle ze juz nic nie wiem...hahaha...wiec mam male pytanie czy w 15 dniu cyklu mozna zajsc w ciaze?cykl 26-28dni.Z mezem staramy sie o malenstwo hmm i moze teraz sie udalo ah nadzieja matka glupich,ale kazda matka kocha swoje dzieci...dzieki z gory za odpowiedzi
Anutka lubi tę wiadomość
betii38 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetii38 wrote:Czesc Dziewczyny,witam Was serdecznie jestem tutaj nowa i nie bardzo wiem jeszcze jak sie tutaj poruszac...a mam pytanie.Tyle naczytalam sie juz o zajsciu w ciaze ze czasami mysle ze juz nic nie wiem...hahaha...wiec mam male pytanie czy w 15 dniu cyklu mozna zajsc w ciaze?cykl 26-28dni.Z mezem staramy sie o malenstwo hmm i moze teraz sie udalo ah nadzieja matka glupich,ale kazda matka kocha swoje dzieci...dzieki z gory za odpowiedzi
Mozna. Ja mam owulacje w 15 dniu 27-dniowego cyklu.
Gdyby bylo wszystko ok juz bylabym w ciazy. Zycze wiec Tobie powodzenia!&