Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:zatrudnij mnie... szukam pracy
Ojj Anutka jakbym tylko zarabiała tyle żeby utrzymać jakiś pracowników to uwierz dała bym pracę komuś z chęcią..
Jak się rozwinę to dam znaćAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania, fajnie Ci
Juz mi sie nie chce być czyimś pracownikiem
A jaka jest przyjemnośc z tego, gdy szefowa przychodzi i chce cos ode mnie a nie widzi ekranu monitora a tu wykresieki, wykresiki i wykresiki
A przeciez jestem taka zajęta, bo wciąż coś piszę co prawda nie w wordzie, ale zawsze to coścelia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Olgenek wrote:Ania, fajnie Ci
Juz mi sie nie chce być czyimś pracownikiem
A jaka jest przyjemnośc z tego, gdy szefowa przychodzi i chce cos ode mnie a nie widzi ekranu monitora a tu wykresieki, wykresiki i wykresiki
A przeciez jestem taka zajęta, bo wciąż coś piszę co prawda nie w wordzie, ale zawsze to coś
Jak coś to powiedz że to nowy excelAnutka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
Dobra właśnie się dobiłam ..
właśnie doszły mnie słuchy że moja współpraca z lekarzami chyba dobiegnie końca.. a co za tym idzie..jeśli nie znajde innych to firma padne ;/
Na dodatek wycieraja brudy moim nazwiskiem - wszystkim lekarz gadaja ze to ze oni sie opózniaja z pensjami to że niby moja wina...ale sie wk....
10 tego jak pojde im zgrac baze to sobie z nimi pogadam, ze nie zycze sobie takich tekstów.. -
Ania_84 wrote:Dobra właśnie się dobiłam ..
właśnie doszły mnie słuchy że moja współpraca z lekarzami chyba dobiegnie końca.. a co za tym idzie..jeśli nie znajde innych to firma padne ;/
Na dodatek wycieraja brudy moim nazwiskiem - wszystkim lekarz gadaja ze to ze oni sie opózniaja z pensjami to że niby moja wina...ale sie wk....
10 tego jak pojde im zgrac baze to sobie z nimi pogadam, ze nie zycze sobie takich tekstów..
uuu strasznie mi przykro ... nie pozwól sobie na coś takiego !!! cycki do przodu i ochrzaniantus.... -
Anutka wrote:uuu strasznie mi przykro ... nie pozwól sobie na coś takiego !!! cycki do przodu i ochrzaniantus....
Wiele już im uszło na sucho ..ale teraz przesadzili ..I zachodź tu człowieku w ciążę jak ciągle człowiek w nerwach... ;/ -
Ania_84 wrote:Wiele już im uszło na sucho ..ale teraz przesadzili ..I zachodź tu człowieku w ciążę jak ciągle człowiek w nerwach... ;/
czytałam, że w ciążę zachodzi się także w strefach wojny więc nigdy nie jest nic wykluczone...Ania_84, Jus1985, MalutkaEve, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
W sumie co ja się przejmuje..jak nie oni to inni - M ma też starcić prace do końca roku ewentualnie do września 2014 - jak coś to zbierzemy graty i się przeprowadzimy ..;/ albo wyjedziemy za granice
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jak coś to powiedz że to nowy excel
Ze tez na to wczesniej nie wpadlam! U mnie by lykneli, przeciez ja z samymi idiotami pracuje, jak to nie raz podkreslam!
Nie uchybiajac oczywiscie mojej cudownej szefowej, hehe!Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie!
zastanawia mmie moja ostatnia miesiaczka, a konkretnie fakt że byla ona bardzo skąpa, pierwszy dzień delikatne plamienie, drugiego ciut wieksze a 3 i 4 ledwie co ;o i w dodatku brzuch bolal mnie tez juz po jej skonczeniu.
Myslicie ze moze miec to zwiazek z torbiela krwotoczna na prawym jajniku? odkryta przez mojego gina na ostatniej wizycie?? wogole zalamac sie idzie po moich przejsciach z ciazą -
nick nieaktualny
-
gruszeczka wrote:Dziewczyny pomóżcie!
zastanawia mmie moja ostatnia miesiaczka, a konkretnie fakt że byla ona bardzo skąpa, pierwszy dzień delikatne plamienie, drugiego ciut wieksze a 3 i 4 ledwie co ;o i w dodatku brzuch bolal mnie tez juz po jej skonczeniu.
Myslicie ze moze miec to zwiazek z torbiela krwotoczna na prawym jajniku? odkryta przez mojego gina na ostatniej wizycie?? wogole zalamac sie idzie po moich przejsciach z ciazą
A ginekologa nie pytałaś czy mogła ona byc przyczyną takiej @ ??
tak na chłopski mój rozumek to myślę że jakis udział mogła w tym mieć.
Ale chyba lekarz najlepiej powinien na to odp - ewentualnie ktoś kto miał torbiel - ja ososbiście nie miałam więc to tylko moje gdybanie
Na pewno ciąża wynagrodzi wszystkie przejścia
-
To moj gin chyba juz stwierdzi że jestem nawiedzona
Ale ostatnio nawet powiedział że dobrze że tak go nękam.
przedostatnią @ miałam dość dziwna i ogólnie inaczej sie czułam - i jak normalnie chodzilam w miedzy 10-12dc tak wtedy poszłam w 8dc bo coś mi nie grało
po usg powiedział że bardzo dobrze że przyszłam bo albo to bardzo wczesna ciaża albo nie wszytsko sie złuszczyło po @
niestety okazało sie ze nie wszystko się złuszczyło - ale i tak stwierdził że sa plusy przewrażliwienia
A teraz z innej beczki - wczoraj tak sie wnerwiłam na moich współpracowników - i dalej mam na nich focha..ale za to dzis zgłosili się nowi lekarze do współpracy i Juz jutro podpisujemy umowe hurra - firma powoli się rozwija
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny