Rozne pytanka
-
WIADOMOŚĆ
-
BiB wrote:Ja osobiście omijam zakładke Objawy szerokim łukiem, bo wiem, że to wszystko jest głównie wytworem mojej wyobraźni,,,
zawsze to jakaś metoda, za zapisuje wszystko skrupulanie dla swojego lekarza żeby wiedział co i jak kiedy mi się dzieje -
MalutkaEve wrote:a ja wpisuje i potem mi detektor mówi,że w ciąży jestem
a tu po nocach i tak mi sie tampony śniaMalutkaEve, Anutka, Atra81 lubią tę wiadomość
-
ulek wrote:Mi dzisiaj w nocy śniło się że niemowlaka wąchałam - to przez Was Dziewczyny, bo gdzieś tutaj na forum naczytałam się że zapach niemowlaka cośtam wyzwala czy odblokowuje w kobiecie A że małego dziecka w pobliżu brak, to się w śnie pojawiło ale mówię Wam jaki to był realistyczny, cudny sen, szkoda że tylko sen.
ulek lubi tę wiadomość
-
Z tym zapisywaniem, to zauwązyłam, że większość rzeczy są takie same dla fazy po owulacji, oraz dla fazy wczesnej ciąży, więc w sumie to odliczanie jest dosyć dziwne, w tamtym miesiącu miałam 7 dni plamień i dodało mi 14!! punktów za każdy dzień 2 punkty, wszystko co by się nie wpisało to daje punkty do ciąży, i dodam, że wcale nie jest tak trudno mieć objawy
Jus1985, Anutka lubią tę wiadomość
-
ulek wrote:Mi dzisiaj w nocy śniło się że niemowlaka wąchałam - to przez Was Dziewczyny, bo gdzieś tutaj na forum naczytałam się że zapach niemowlaka cośtam wyzwala czy odblokowuje w kobiecie A że małego dziecka w pobliżu brak, to się w śnie pojawiło ale mówię Wam jaki to był realistyczny, cudny sen, szkoda że tylko sen.
Ola Boga! A mi się śni, że albo w ciąży jestem zaawansowanej, albo niemowlaczka w ramionach usypiam!
Gdyby to się spełniało..Jus1985, Anutka, ulek lubią tę wiadomość
-
mi się dzisiaj śniły dwie kreski na teście chyba już głupieję...masakra jakaś a to dopiero pierwszy cykl starań hmm co będzie jak nie będzie wychodzić parę cykli???? do wariatkowa mnie wezmą :p
Olgenek, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Olgenek wrote:izabelka04, też staram się w miarę krótko, bo trzy cykle, a świruję jak nienormalna.. no i dłuży mi się jakby to już rok minął! Chyba trzeba jogę uprawiać, albo jakieś techniki oddychania relaksacyjnego
Olgenek masz rację...a może oddechy jak w szkole rodzenia głęboki wdech i wydech...to już nas wtedy przygotuje na to, na co tak czekamy....... -
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:mi się dzisiaj śniły dwie kreski na teście chyba już głupieję...masakra jakaś a to dopiero pierwszy cykl starań hmm co będzie jak nie będzie wychodzić parę cykli???? do wariatkowa mnie wezmą :p
tak sobie nas czytam i wydaje mi się, że strasznie jakoś zafiksowane jesteśmy
o tym co tu piszemy to mógłby się jakis psycholog wypowiedzieć -
MalutkaEve wrote:tak sobie nas czytam i wydaje mi się, że strasznie jakoś zafiksowane jesteśmy
o tym co tu piszemy to mógłby się jakis psycholog wypowiedzieć
lepiej nie,lepiej żeby żaden tego nie zobaczył...bo dojdzie do nas po mailach i do wariatkowa nas wszystkie zagarnieAnutka lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:lepiej nie,lepiej żeby żaden tego nie zobaczył...bo dojdzie do nas po mailach i do wariatkowa nas wszystkie zagarnie
Anutka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Atra81 wrote:ależ tu są super dziewczyny na tym portalu! uśmiech sam się pojawia na twarzy i w kupie siła za przeproszeniem
p.s. pamiętałyście dzisiaj o swoich mężczyznach?
Pozdrawiam26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
mojego do Niemiec wywiało.Jak cholera miałam ovu to też w Niemczech był,ale było przed i po za to, oby owocnie (jeździ tirem)
i jak tu się wstrzelić,hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 21:46
Anutka lubi tę wiadomość
-
To jest jakaś masakra, zamiast się cieszyć ze starań, życiem itp. to siedzimy i czytamy patrzymy na owulację, i inne fazy. Sama myślałam, że w tym miesiącu trochę odpuszczę bo w następnym mam badania, no ale cóż jest jakiś 5 dpo (ovu mi źle wyznaczyło) i już się zastanawiam, może by w sobotę albo niedzielę potestować (kupiłam, testy owulacyjne i mam 3 ciążowe, to nie szkoda by było...).
Może my mamy po prostu za mało do roboty?
Ja jak już ze sobą nie wytrzymuje, to idę z mężem pracować...Anutka, celia lubią tę wiadomość
-
Atra81 wrote:ależ tu są super dziewczyny na tym portalu! uśmiech sam się pojawia na twarzy i w kupie siła za przeproszeniem
p.s. pamiętałyście dzisiaj o swoich mężczyznach?
Pozdrawiam
ja zapomniałam i mój mi przypomniał ale wtopaAnia_84, Atra81 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja zapomniałam i mój mi przypomniał ale wtopa
Ja mojemu przypomniałam dostał czekoladkę z orzeszkami i nakaz napalenia w piecu...Anutka, Atra81 lubią tę wiadomość