Ruszamy ciałem - czyli dbanie o formę przed ciążą
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:No ja tym bardziej brzuchem bym szorowała po ściance
Another lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Kurka zmęczylam się oglądając samą rozgrzewkę
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa oczywiście żartowałam z tym siedzeniem
Ja kiedyś robiłam Fajne do ruszania się dwa treningi - HipHop ABS Shauna T. (tego od Insanity) i Turbo Jam :] ojjj tam to się można było poruszać układałam sobie sama te treningi i czasami nawet 3 godizny mi wychodziły ćwiczeń dniowovanessa lubi tę wiadomość
-
Właśnie jestem po 10 minutowych ćw. z Tiffany troszkę sie zdyszałam ale jakie fajnie samopoczucie nie zawsze udało mi sie złapać rytm i zanim niektóre figury udało mi sie wykonać to juz następne były
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny Czy mogę się dołączyć Może fraktycznie w "kupie" raźniej Ja zaczęłam swoje ćwiczenia od dzisiaj + lekka dietka Ćwiczyłam dzisiaj z Ewą Chodakowską SKALPEL i powiem wam, że się zmachałam. Czuję nogi i ramiona i jutro chyba nie wstanę
vanessa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem na diecie od pół roku (diecie w sensie zdrowego żywienia, zero głodówki) i schudłam 13 kg. W tym okresie też trochę ćwiczyłam, ale dieta to główny powód zrzucenia. W ciąży mam zamiar robić ćwiczenia z dziewczyną z Fitappy. Pokazywała jak ćwiczyć z brzuszkiem
-
nick nieaktualnyAna89 wrote:Hej Dziewczyny Czy mogę się dołączyć Może fraktycznie w "kupie" raźniej Ja zaczęłam swoje ćwiczenia od dzisiaj + lekka dietka Ćwiczyłam dzisiaj z Ewą Chodakowską SKALPEL i powiem wam, że się zmachałam. Czuję nogi i ramiona i jutro chyba nie wstanę
Jasne, że możesz każdy może -
A ja mam depresje do ćwiczeń tak jak pisałaś patrze i już się męczę poza tym nie lubię jak ktos mi się po domku kręci(mąż) a że mamy 1 pokój to nie ma jak zanim wróci z pracy robie wiele rzeczy i nie mogę zdążyć z ćwiczeniami pokutuje powiedzenie: od jutra tylko nie wiem którego.....