Ruszamy ciałem - czyli dbanie o formę przed ciążą
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEhhh dobrze w sumie, że odsunęłam ćwiczenia bo łaskawie w kojcu do mnie @ zawitała :] Tylko szkoda, że kostka boli no ale cóż :]
Another ja też zawsze miałam jakieś wymówki, bo coś
Lililolo - sama często oglądam takie rzeczy :] meeega motywujące!! marzy mi isę gdzieś po cichu, żebym i ja taką motywacją kiedyś dla kogoś była -
hejka Czarnula87 przykro mi z powodu kostki
ja też czekam na @ mam nadzieję że się pojawi do jutra i od poniedziałku do boju
już mam płytki nauczyłam się jak podłączyć kompa do Tv żeby lepszy efekt był hehe
no zobaczymy jak to będzie bo jestem z natury leniwa ale powtarzam sobie że to bedzie dla dobra przyszłej fasolki
pozdrawiam wszystkieCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:I jak dziewczyny cwiczenia?? Odpuscilyscie na starcie czy jednak cos dzialacie?
-
Ja niestety jeden dzien zaczelam mel B pozniej zaczela sie akcja znaszym kajtkiem i wieczory spedzalismy u wet ;/
ale od 21 znowu zaczne wtedy uz spokoj bedzie z kajtusiem i bedziemy po wyjedzie poki co cwicze raz dziennie takich oglnyh cwiczen:) -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja w sumie zaczne (tak zaplanowalam) od 21.07, noga mi sie podleczy, okres sie skonczy, w weekend nastepny mamy gosci itp to i tak nie mialabym kiedy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dopisuję się do Was dziewczynki Ja dziś na stacjonarnym rowerku pojeżdżę z 45 min na początek. Też nie lubię Chodakowskiej. Zwyczajnie po ludzku mnie drażni ona. Za to bardzo lubię ćwiczenia z Jillian Michaels Taka jakaś żywsza jest od Ewki i bardziej moim zdaniem motywuje.
A jak ćwiczycie to zaznaczacie na wykresie ćwiczenia? Czy to nie o takie ćwiczenia chodzi???
Czarnula87 nic tylko zazdrościćCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja zaczelam ćwiczenia w środę, na razie co drugi dzień
niestety ćwiczę z mało lubianą tu Chodakowską
ćwiczyłam z nią w lutym przed ciążą i efekty widać naprawdę szybko
mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego gronaWonderwall lubi tę wiadomość