Ruszamy ciałem - czyli dbanie o formę przed ciążą
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I jak Ewelinkie trening zaliczony?
ja wlaśnie wyszłam spod prysznica po treningu
no to sporo ćwiczyłaś
to moje 3 podejście do chodakowskiej
pierwsze w zesxlym roku w listopadzie trochę pechowe bo po dwóch treningch dopadła mnie silna angina
później od stycznia do lutego, marca i później fasolka
i teraz kolejne podejście dzięki motywacji Amy -
Witajcie proszę o dopisanie:) ja dzieki Chodakowskiej schudlam z 66kg na 48kg w przeciagu pół roku.Zniknęła oponka:)fakt faktem dużo osób jej nie lubi.Cwicze codziennie 45min ..niedziela wolna.Cwicze z jej książka na 30dni i płytami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 22:21
Czarnula87, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O tak zaczynam 21 choc dzis poswidzylam troche udka i pupke taki mini wstep
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Strażaczka piekny efekt
ja w 2013 roku schudła 8 kg biegając po 5 km dziennie i zmniejszając porcję jedzenia o 1/3
biegałam od kwietnia do sierpnia później do listopada przerwa
przez zimę wróciło 2 kg teraz ważę 63,7 przy 165 cm chętnie bym zrzuciła te 3,7 kg lub nawet 5 ale wiem że będzie trudno
tym bardziej z perspektywą ciąży w najbliższych miesiącach nie chcę się decydować na jakieś drastyczne dietyStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Spoko nie ma za co się obrażać
jak znajdę zdjecia na kompie to mogę wrzucić
ile w kg było to nie pamiętam
więcej zrzuciłam w zeszłym roku biegając po 5 km dziennie
ale wiadomo że biegać nie zawsze się da
dlatego zaczęłam ćwiczyć z Chodakowską na przemian z brzuszkami i przy siadami z aplikacji 100 pompek
efekt to przedewszystkim jedrna skóra bez celulitu
nawet teraz po 3 treningach czuję różnicę Np. W spodniach roboczych na udach czuję jakby luz a dzisiaj założyłam czyste po praniu
naprawdę zachęcam do ćwiczeń czy z Chodakowską czy kimkolwiek innym warto się ruszaćManiuś lubi tę wiadomość
-
ja robie wstep na wyjezdzie
z mezem idziemy na piechote z Gdańska do Sopotu 8km w jenda str plaza
a w drugi dzien idzimey z Gdanska do Gdyi 17 km w jedna str wiec bede miala ruchCzarnula87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiu95 wrote:Również proszę o dopisanie . Ja co prawda na razie robię randomowe treningi na bazie tanecznej (tylko tak się nie nudzę ), ale coś konkretnego też bym poćwiczyła. Jutro przejrzę wnikliwie temat, teraz spaaać
to popatrz sobie hip hop abs :] fajne, daje wycisk i na bazie tanecznejMiu95 lubi tę wiadomość