Ruszamy ciałem - czyli dbanie o formę przed ciążą
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagic wrote:ja 6 kg przytyłam, ale teraz lepiej wyglądam
mnie nawet nie zależy na zgubieniu wagi, ale ten celulit, widoczny już bez ściskania nierówności na udach widać gołym okiem
a próbowałaś balsamy ujędrniające z serii maXSlim firmy Eveline jak dla mnie nr1 i nie drogi, poprawia kondycje skóry w połączeniu z ćwiczeniami. -
Prosze i mnie w takim raziedopisac do listy moj cel to min 5 kg do pazdziernika no chyba ze uda sie wiecej to bedzie super...ogolnie tak moze z 10 kg chcialabym zrzucic...
2 dni cwiczylam z Ewka,a dzis nie mialam niestety mozliwosci,ale bylam na 3 godzinnym spacerze z moja najukochansza 2-letnia kuzynka...i zmeczylam sie prawie jak przy cwiczeniach...z wozkiem na 35 stopniowym upale
Zawzielam sie ostro i musze sie trzymac przy tym postanowieniu...a wiadomo w "kupie razniej" Tak ze walczymy dziewczyny!!!gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zrobilam trening całego ciała ewki i cześć dodatku na brzuch
jutro chyba nie dam rady usiedzieć na dupie bo już czuję zakwasy
ale co tam przeżyję
jutro może zwykly skalpel
strażaczka dla mnie kilet jest zbyt intensywny póki co, najbardziej odpowiada mi skalpel lub skalpel II
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Wczoraj znowu byłam na rolkach ale chyba muszę sobie kupić ochraniacze bo bez nich mnie strach normalnie paraliżuje wyglądam na nich jak pokraka ale jestem w szoku jacy ludzie są życzliwi dla takich nowicjuszy jak ja. Byłam na takim szlaku rowerowo-rolkowym i normalnie wszyscy się do mnie uśmiechali, życzyli powodzenia, dodawali otuchy Czad
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra dziewczyny, wczoraj odpuściłam, ale dziś nie zamierzam. Właśnie "szamię" posiłek przed treningiem i za jakąś godzinkę kieruję się w stronę mojej "domowej siłowni".
shimmer_lip ja jako nastolatka szalałam na rolkach... miałam swoją ekipę rolkarzy i jeździliśmy po kilka godzin dziennie... no ale moje rolki teraz już się rozpadły (kółeczka kałczukowe zbutwiały). Życzę powodzenia na rolkach, fajna sprawa. :)Nogi będziesz mieć silne. Ja po kilku latach jeżdżenia na rolkach bardzo dobrze pływałam - kolega (instruktor) dziwił się, że mam tyle siły w nogach.
gosia86 ja też chyba będę z Ewką ćwiczyć, ale chciałabym też czegoś innego spróbować... macie jakieś propozycje?gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zasysam wszystkie treningi stad: www.chomikuj.pl/evitavianne bo moge je w avu sciagnac i na dvd na telewizorze odpalic
Ja cwiczylam kiedys tak jak pisalam hip hop abs z shaunem t. Fajne czekoladowe.ciacho, przyjemny trening aale rez dajacy wycisk. Cwiczylam turbo jam tez mi sie podobalo jm tez jest swietna -
Nie powiem ile co i jak bo zapeszę i pójdzie w odwrotną stronę jak dojdę do upragnionego celu to ogłoszę to wszem i wobec albo chociaż jak będę na półmetku
-
nick nieaktualnyTo i ja dołącze Ćwicze z Ewka juz prawie 2 miesiące, prawie 6 kg w dól i juz coraz fajniej wygladajace ciało i co najwazniejsze o wiele mniejsze boczki i brzuch do mojego celu jeszcze troszke zostało ale juz jestem mega zadowolona i do tego dołączyłam zdrowe odzywianie
-
gosia_9020 wrote:To i ja dołącze Ćwicze z Ewka juz prawie 2 miesiące, prawie 6 kg w dól i juz coraz fajniej wygladajace ciało i co najwazniejsze o wiele mniejsze boczki i brzuch do mojego celu jeszcze troszke zostało ale juz jestem mega zadowolona i do tego dołączyłam zdrowe odzywianie