Ruszamy ciałem - czyli dbanie o formę przed ciążą
-
WIADOMOŚĆ
-
bry:) dołączę biegam od miesiąca:) tak po pół godzinki:) czy są efekty? nie wiem bo sie nie mierzę, lepiej się czuję po prostu, pupa jakby jędrniejsza:D
powodzenia wszystkim trenującym,
Vanessa gratuluje pozytywnego szoku:)gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przynam bez bicia że nie ćwicze jeszcze ale dietę trzymam jako taką :] waga powolutku idzie w dół :]
Z tym, że gadałam z lekarezem i powiedział mi że dopóki nie zgubię przynajmniej 10-15 kg to nie powinnam za bardzo ćwiczyć bo mam i tak mocno stawy poobciązane, żeby się nie załatwić
Dopisałam was już dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 20:41
-
nick nieaktualnyamazonka wrote:a próbowałaś balsamy ujędrniające z serii maXSlim firmy Eveline jak dla mnie nr1 i nie drogi, poprawia kondycje skóry w połączeniu z ćwiczeniami.
właśnie chciałam sobie zakupić balsam ujędrniający, a czy można go kupić w rossmanie z tej firmy ? -
Witam,widze ze dziewczyny ostro ruszaja cialem,bo nawet malo co tu zagladaja u mnie na razie przerwa...za duzo pracy,bo sie przeprowadzamy,ale przy pakowaniu i rozpakowywaniu pozniej tez sie nagimnastykuje
Pozdrawiam Was wszystkie -
no ja też wczoraj zaliczyłam moje magiczne 32 minuty biegu:D
Strażaczka Cwiczysz z Ewką???? jeju ćwiczyłam z nią 1,5 roku ale mnie stawy zaczeły boleć....
mam tyle płyt jej chyba wszystkie do pewnego okresu:)
muszę na allegro wrzucić bo na pewno juz do niej nie wrócę, przejadła mi się ale ogólnie ją lubię
a to jest jakaś lista ćwiczących? -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:no ja też wczoraj zaliczyłam moje magiczne 32 minuty biegu:D
Strażaczka Cwiczysz z Ewką???? jeju ćwiczyłam z nią 1,5 roku ale mnie stawy zaczeły boleć....
mam tyle płyt jej chyba wszystkie do pewnego okresu:)
muszę na allegro wrzucić bo na pewno juz do niej nie wrócę, przejadła mi się ale ogólnie ją lubię
a to jest jakaś lista ćwiczących?
ja miałam mocno zabiegany tydzień ale od jutra trzeba wrócić do treningów żeby ładny domek dla brzdąca przygotować:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja juz od prawie 2ch msc chodze z kijkami sredno robie 8-10km chodze wieczorami 3razy w tyg i jak sie udaje raz w tyg basen...poszlo w dol 4 kg z czego jestem niesamowicie dumna...nigdy wczesniej ani nie wttzrzymalam z cw tak dlugo ani nie spadlo mi az tyle...moze to inieduzo ale dla mnie to jest osiagniecie:) i moze nie widac tego zabardzo to samopoczucie zdecydiwanie lepsze i kondycja sie poprawila:) zamierzam tez jakies cwiczenia w domu zaczac ale nie wiem czy mi ro wyjdzie bo maz jedzie do szpitala i bede reraz zabiegana...ale mam nadzieje ze znajde czas na kijki albo cwiczenia:)
Takze pozwolicie ze dolacze:)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze tak...w ogole nw zaleca sie intensywnego odchudzania podczas staran....a od 2ch msc chodze na kije 3-4razy w tyg i niestety miesiaczka sie spoznila i byla dziwna zdecydowanie nuenormalna jak na mnie a uwazam ze az tak intensywnie nie cwicze..wiec intensywniejsze cwiczenia napewno wplywaja na nasz organiz wiec na temp raczej tez....Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiekawe jak bedzie wygladac moja malpa po tym biegowym cyklu zrywu dostalam jak sie wk... Ze nic sie nie udaje (zajsc) wczesniej nie cwiczylam bo sie balam ze to zle wplynie, ze nasienie wyplynie, jajo sie nie zagniezdzi... Ehhh teraz mam to gdzies , biegam i dobrze mi z tym, przynajmniej nie czuje sie jak slon. Jak dziecko bedzie mi dane to jajo da sobie rade
gosia_9020 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
A ja dzis oczywiscie po godzinnej ZUMBIE od tego miesiaca postanowilam chodzic dwa razy w tyg jest super. Co do wagi to nie wiem czy spadla bo sie nie waze ale samopoczucie lepsze pupa sie uniosla to widac i bardzo wzmocnilo mi to nogi co zauwazylam bedac w gorach a tak wgl. Pytalam lekarza czy jakos moze zle wplynac na starania i wczesna ciaze jak jeszcze sie o niej nie wie taka aktywnosc jak zumba to mowil ze nie bedzie dobrze dobrej nocy