***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy ktoras z was bada szyjke?
W jakim czasie po owu lub przed owu sie wam obniza badz robi sie w ksztalcie nosa? Co do otwarcia to nawet nie wspominam, bo dla mnie jest praktycznie caly czas otwarta... (nie wiem jak to jest w praktyce).10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ja też nie badam szyjki.sluz plus testy owu. Jak w sierpniu nie zaskocze to we wrześniu usg gin w 12dc żeby zerknąć czy jest tuż przed owu I sex kontrolowany. Tak zrobiłam z pierwszym dzieckiem i poszło
Ja idę w 10 dc tak samo zobaczę i pozniej pójdę w 17dc żeby zobaczyć czy wszystko pękło i jest Ok chyba ze lekarz powie ze mam przyjść wcześniej. W tym cyklu pozytywny test owu miałam pol dnia wiec nie wiem o co chodziNona lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was bada szyjke?
W jakim czasie po owu lub przed owu sie wam obniza badz robi sie w ksztalcie nosa? Co do otwarcia to nawet nie wspominam, bo dla mnie jest praktycznie caly czas otwarta... (nie wiem jak to jest w praktyce). -
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Robiłam 3 razy dziennie i tylko jeden był pozytywny inne mocne negatywy:/
Mógł spadać poziom ale tez mocz mógł być rozwodniony. Ważne ze był pozytywny.
Ja badałam rano poziom LH i wyszło że jest super wysoki i ovulacja lada dzień, a test ovu pokazał skok dopiero ok 23 jak mocz był bardziej zagęszczony i LH sie nazbierało odpowiednio.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Oleczka94 wrote:No wlasnie wiem ze ona wedruhe w ciagu dnia ale twardosc czy miekkosc sie nie zmienia? Bo teoretycznie mialan miekka ale juz twardnieje a owu nie bylo
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:06
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”