***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
makalotia wrote:Twardość i miękkość raczej nie. Miękka mogła być, a owulacji być nie musiało. A może jednak była ?10.09.2019 Marcel
-
Isaura te testy są chyba faktycznie lepsze, zaczęłam dziś sikac ale mam dopiero 11dc więc jeszcze do mojej owu hoho
Ta kreska z dziś dość ciemna ale wiadomo jaśniejsza od kontrolnej, chyba są czulsze od tych co miałam wcześniej33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Oleczka94 wrote:Teoretycznie to teraz mam dni plodne. Czekalam na nie ponad 30dni! Wiec bez jaj! hehe noo wczoraj mialam spadek temp, dzisiaj troszku wzroslo to moze w koncu jutro cos ruszy
-
nick nieaktualny
-
OlivkowaMama wrote:Isaura te testy są chyba faktycznie lepsze, zaczęłam dziś sikac ale mam dopiero 11dc więc jeszcze do mojej owu hoho
Ta kreska z dziś dość ciemna ale wiadomo jaśniejsza od kontrolnej, chyba są czulsze od tych co miałam wcześniejIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:07
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pytanie mam, plamienie, ból moesiaczkowy 7 dni przed okresem. Teraz sporo stresu mam, nerwow. Mozliwe jest to ze po prostu ze stresu, przemeczenia? Lub wczesniejszy okres przez stres? (20dc dzisiaj)
Czuje sie jakby mnie mialo doslownie zalac a tu plamienie. Szyjka zamknięta mimo wszystko03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”