***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę mnie wpisać na 28
Mam dziś takiego lenia...pozmywałam i wyniosłam śmieci i już nie mam siły zrobić nic więcej. A jeszcze łazienka do sprzątniecia...i przydałooby się poukładać ciuchy w szafie. Do kitu.

Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:08
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hej dziewczyny

Nona, proszę wpisz mnie w tym miesiącu na 4ego i 30ego sierpnia, taka kumulacja mi się szykuje
chociaż bardziej liczę na tego 30ego bo teraz
mam tylko 3 dni przed owulacja, wiec słabo
którejś z Was udało się zajść w ciąże z tak wczesnym współżyciem przed owulacja?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zSung wrote:O, Meggi,
witaj ponownie 
Mam nadzieję, ze u Was ok
Ja swojemu daje po prostu multi suple metylowane. Nic innego nie brałby. I tak jęczy
U nas ok, odpukać, D. sam zaproponowal rozpoczęcie starania i ślub.
)
Dzisiaj byłam po skierowanie na badania morfologia krwi, poziom TSH, badania ogólne moczu i jeszcze parę rzeczy zleciła mi lekarka, choć internistka, do której zawsze trafiam przez NFZ jest straszną zołzą i ze wszystkim robi łaskę...
Nona, Sung lubią tę wiadomość

Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
.
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
.
Nona lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Nona dokładnie, wieczorami padamy jak kawki a do tego te upały wcale nie sprzyjają przytulańcom. My jesteśmy razem już 13 lat i czasy kiedy sexy były codziennie lub prawie daaawno się skończyły. Do tego ja nie wiem kiedy mam owulację, więc ciężko nam się wstrzlić w ten moment. A potem się dziwię, że nie jestem w ciąży hehe
Nona lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️

-
nick nieaktualny
-
.
Nona lubi tę wiadomość
Dzisiaj OF wyznaczyl mi owulacje
.... nie wiem co na ten temat sadzic. Wiec narazie nie bede sie zapisywac. Bedzie co bedzie. Z wami jestem caly czas i was sledze. Jesli do 11ego nie przyjdzie @ to zatestuje 11... nie wiem ile to bedzie dni po ani nic. Poprostu jest to taki neutralny termin. Zero spiny
Wszystkim sierpniowym przyszlym mamuska zyczee zafasolkowania!!!
Nona lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualnyMy 16 lat, mąż bliżej do 50 i cierpi po paru dniach bez
taki typ.
Choć teraz tak gorąco, że nawet jemu się nie chce...
A u mnie 12 dc i 2 dzień śluzu. Trochę za wcześnie... wolałabym, żeby owu przyszła za 5 dni. Będzie już 3 dni po ostatnim antybiotyku.