***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę mnie wpisać na 28 Mam dziś takiego lenia...pozmywałam i wyniosłam śmieci i już nie mam siły zrobić nic więcej. A jeszcze łazienka do sprzątniecia...i przydałooby się poukładać ciuchy w szafie. Do kitu.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:08
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hej dziewczyny
Nona, proszę wpisz mnie w tym miesiącu na 4ego i 30ego sierpnia, taka kumulacja mi się szykuje chociaż bardziej liczę na tego 30ego bo teraz mam tylko 3 dni przed owulacja, wiec słabo którejś z Was udało się zajść w ciąże z tak wczesnym współżyciem przed owulacja?Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:O, Meggi, witaj ponownie
Mam nadzieję, ze u Was ok
Ja swojemu daje po prostu multi suple metylowane. Nic innego nie brałby. I tak jęczy
U nas ok, odpukać, D. sam zaproponowal rozpoczęcie starania i ślub. )
Dzisiaj byłam po skierowanie na badania morfologia krwi, poziom TSH, badania ogólne moczu i jeszcze parę rzeczy zleciła mi lekarka, choć internistka, do której zawsze trafiam przez NFZ jest straszną zołzą i ze wszystkim robi łaskę...Nona, Sung lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
.
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
.
Nona lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Nona dokładnie, wieczorami padamy jak kawki a do tego te upały wcale nie sprzyjają przytulańcom. My jesteśmy razem już 13 lat i czasy kiedy sexy były codziennie lub prawie daaawno się skończyły. Do tego ja nie wiem kiedy mam owulację, więc ciężko nam się wstrzlić w ten moment. A potem się dziwię, że nie jestem w ciąży hehe
Nona lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
.
Nona lubi tę wiadomość
Dzisiaj OF wyznaczyl mi owulacje
.... nie wiem co na ten temat sadzic. Wiec narazie nie bede sie zapisywac. Bedzie co bedzie. Z wami jestem caly czas i was sledze. Jesli do 11ego nie przyjdzie @ to zatestuje 11... nie wiem ile to bedzie dni po ani nic. Poprostu jest to taki neutralny termin. Zero spiny
Wszystkim sierpniowym przyszlym mamuska zyczee zafasolkowania!!!Nona lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualnyMy 16 lat, mąż bliżej do 50 i cierpi po paru dniach bez taki typ.
Choć teraz tak gorąco, że nawet jemu się nie chce...
A u mnie 12 dc i 2 dzień śluzu. Trochę za wcześnie... wolałabym, żeby owu przyszła za 5 dni. Będzie już 3 dni po ostatnim antybiotyku.