***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No cześć kochane Ja dziś mam 1 dc, i to będzie pierwszy cykl, który znowu się będziemy starać. Zrobiłam dziś morfologię krwi, mocz, TSH, CRP, wszystko w sumie w porządku, CRP mam za wysokie, ale chyba znam przyczynę. TSH 1 z kawałkiem, więc jestem zadowolona.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Nona wrote:Meggi, super ze ślubem, ciekawe co się uda pierwsze-bobas czy ślub
Miłego dnia dziewczyny, jutro nasz szczęśliwy gorący miesiąc
czuję, że będzie sie działo i nie nadążę z wpisywaniem serduszek!
D. twierdzi, że najpierw ma być bobas, a potem ślub. Będziemy na razie starać się ogarnąć jakieś NASZE mieszkanie, bo mamy trochę dość wynajmowania. Mam nadzieję, że uda się przed urodzeniem dzieciaczka. Ja też zmieniam pracę, od września idę pracować w nowej szkole, to wszystko co się dzieje, to szaleństwo.Nona, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ja śluzu nie mam za wiele, nigdy w sumie nie miałam. Ale od wczoraj podbrzusze mnie ciągnie, może coś się dzieje
Mam dobre nastawienie w tym cyklu, chodzę szczęśliwa bez powodu. Może to przez pogodę, dużo wycieczkujemy z małą weekendamiOlga_89 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:08
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chyba po wymianie zdan z Kati pamiętacie. Wyłączyłam sie z lipcowego testowani odpuściłam starania przestałam myślec liczyć a nawet byłam pewna ze lipiec jest bez owulacji zero dolegliwości wyjechaliśmy na wakacje wczoraj z mężem wróciliśmy z Krety dzisiaj weszłam zeby poszukać testowanie sierpniowe i cos mnie jeszcze podkusiło ze sutki inaczej bolą niż zwykle zrobiłam test. I jestem w ciazy!!!!
Multiwitamina, MeggiGirl, OlivkowaMama, agniecha2101, RudaAnna, didi123, Isaura81, Natalia91!, JennyXS, SylwiaLu, MałaMi90, iNso87, Sung lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3491ccd67b4.jpg
Ostati okres 2 lipca - dzisiaj 30 dc 19 lipca miałam urodziny i sex był tylko 19 lipca 20 lipca i 22 lipca bo libido w tym miesiącu było słabe No i cos tam wcześniej jeszcze było ale to jakoś zaraz po okresie
Ps. Jak klikniecie w zdjęcie wyraźnie widać kreseczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 18:14
Multiwitamina, OlivkowaMama, tęczova, zosiak88, Violaaaaa, Nona, ams, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Cześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chyba po wymianie zdan z Kati pamiętacie. Wyłączyłam sie z lipcowego testowani odpuściłam starania przestałam myślec liczyć a nawet byłam pewna ze lipiec jest bez owulacji zero dolegliwości wyjechaliśmy na wakacje wczoraj z mężem wróciliśmy z Krety dzisiaj weszłam zeby poszukać testowanie sierpniowe i cos mnie jeszcze podkusiło ze sutki inaczej bolą niż zwykle zrobiłam test. I jestem w ciazy!!!!
Super!!
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3491ccd67b4.jpg
Ostati okres 2 lipca - dzisiaj 30 dc 19 lipca miałam urodziny i sex był tylko 19 lipca 20 lipca i 22 lipca bo libido w tym miesiącu było słabe No i cos tam wcześniej jeszcze było ale to jakoś zaraz po okresie
Ps. Jak klikniecie w zdjęcie wyraźnie widać kreseczke
Widać kreseczkę i bez klikania. Gratulacje i zarażaj nas koniecznie!
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3491ccd67b4.jpg
Ps. Jak klikniecie w zdjęcie wyraźnie widać kreseczke
Gratulację zdrowo rośnijcie !♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
nick nieaktualnyPrześledziłem moj kalndarzyk i wynika jakby owulacja była 20 lipca czyli 19 dc wiec beta Hcg 11 dpo 51 progesteron 22,60. Nigdy takiego nie miałam i juz zauważam objawy bezsenność jak widać to jeden z nich bol zębów taki jak przy nadwrażliwości senność w dzien siku nad ranem ja nigdy do wc nie chodziłam i sutki sa bardzo wrażliwe na dotyk ale nie ubrania tylko skory i jestem głodna a jak byłam na wakacjach to bardzo swedzialy mnie sutki
-
Karmelllka90 wrote:Cześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale chyba po wymianie zdan z Kati pamiętacie. Wyłączyłam sie z lipcowego testowani odpuściłam starania przestałam myślec liczyć a nawet byłam pewna ze lipiec jest bez owulacji zero dolegliwości wyjechaliśmy na wakacje wczoraj z mężem wróciliśmy z Krety dzisiaj weszłam zeby poszukać testowanie sierpniowe i cos mnie jeszcze podkusiło ze sutki inaczej bolą niż zwykle zrobiłam test. I jestem w ciazy!!!!
Super GratulujeMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Oleczka94 wrote:Kozgo ja mam bol glowy od 3tyg codziennie... przez te upaly (u nas w Uk). Staram sie nie truc ibupromami codziennie ale dzisiaj to byla jakas tragedia... musialam.
Sung lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3