***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biore ten oeparol na sluz i powiem wam.ze jego go ogolnie duzo ale tego sluzu plodnego co sie rozciaga jeszcze u siebie nigdy nie zauwazylam, a staram sie sprawdzac codziennie.
OlivkowaMama ja mam.pare takich testow z allegro, ebaya i innych stron i.nigdy nie wyszedl mi pozytyw. Ale za to z apteki markowy wychodza mi zawsze pozytywy kiedy nue trzeba. Takze nie wiem. Powtorz jutro ze dwa razy ten test i bedziesz wiedziala o ile owu nie bedzie pierwsza10.09.2019 Marcel -
Hej kochane dziewczęta. Po różnych przejściach wracamy do gry. Obecnie czekam na okres, który ma być we wtorek i od tego cyklu znowu zaczynamy starania. Jakieś porady, żeby szybciej się udało? Coś, co podajecie swoim facetom?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
MeggiGirl wrote:Hej kochane dziewczęta. Po różnych przejściach wracamy do gry. Obecnie czekam na okres, który ma być we wtorek i od tego cyklu znowu zaczynamy starania. Jakieś porady, żeby szybciej się udało? Coś, co podajecie swoim facetom?10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:A masz jakies leki na tarczyce? Bo z takim wynikiem bedzie trudno
Tak, to TSH juz dawno zostało unormowane, to nieaktualne info, a nie mam teraz jak tego zmienić.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
MeggiGirl wrote:Hej kochane dziewczęta. Po różnych przejściach wracamy do gry. Obecnie czekam na okres, który ma być we wtorek i od tego cyklu znowu zaczynamy starania. Jakieś porady, żeby szybciej się udało? Coś, co podajecie swoim facetom?
Nona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:07
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Też kupiłam te testy (tak swoją drogą są o nieeebo lepsze niż te inne allegrowe, tamte ani razu pozytywne na 100% nie wyszły) - wczoraj miałam identyczny i nie uznałam go za pozytyw, ale dziś już taki:
Myślę, że u Ciebie też już lada chwila będzie pozytyw powodzenia!Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Nona wrote:Witam dziewczyny,
Mieliśmy intensywny weekend, dopiero nadrobiłam i mam nadzieję, że wszystkie powpisywałam, jeśli to czytasz ukradkiem a nie ma Cię na liście-ujawnij się-w sierpniu jest bonus->samo zapisanie sie na listę gwarantuje ciążę.
Miłego wieczoru
Nona jak mogłaś załatwić taką super gwarancję za samo zapisanie się, ja ja w tym miesiącu postIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
MeggiGirl wrote:Hej kochane dziewczęta. Po różnych przejściach wracamy do gry. Obecnie czekam na okres, który ma być we wtorek i od tego cyklu znowu zaczynamy starania. Jakieś porady, żeby szybciej się udało? Coś, co podajecie swoim facetom?
Hej Meggi!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cześć wszystkim Proszę o zapisanie na 20go. Coś o mnie, 2cs o drugiego maluszka, cykle różne, raz 38 dni, a np. ostatni 29 dni. Pomagam sobie testami owulacyjnymi żeby wiedzieć kiedy wystąpi. Dziś 12 dc, blada druga kreska, także czekamy,
❤️ dziś zaliczone
Nona lubi tę wiadomość
3 cykl starań o bąbelka
-
tęczova wrote:Też kupiłam te testy (tak swoją drogą są o nieeebo lepsze niż te inne allegrowe, tamte ani razu pozytywne na 100% nie wyszły) - wczoraj miałam identyczny i nie uznałam go za pozytyw, ale dziś już taki:
Myślę, że u Ciebie też już lada chwila będzie pozytyw powodzenia!
tęczova, gdzie moge je kupic? -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:07
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny