***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje! Ja nie wytrzymalam, zrobiłam test, widzę na nim druga kreskę. D. nie widzi. Czekam do poniedziałku... Zwariuje chyba!!
Mika88, Pomarańczka83, MałaMi90, przedszkolanka:), Niezapominajka2, OlivkowaMama, didi123, Nona, KasiaH lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualnyJa nie naklaniam nikogo ale wlasnie nie wiem czemu wtedy sie udalo mialam wtedy taki maraton w pracy i wogole i jeszcze ta joga tak sobie ubzduralam z ta joga ze ponoc wycisza ale niektore figury wymagaja nie lada wyzwania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 18:53
-
MeggiGirl wrote:Nie z porannego i nie robiłam, bo nikt niczego nie zobaczy hahahaha. Jejku po co ja jestem taka niecierpliwa?
Spokojnie, nie tylko ty Ja wczoraj tez dla sportu sobie zatestowalam z rana, 11dpo piekna biel vizira xD Niczego innego sie nie spodziewalam, wiec nawet nie smutam -
nick nieaktualnyspeakyourmind93 wrote:Ja sama z siebie chcialam wrocic do cwiczen juz przed wakacjami, nie mam tej formy co kiedys i tak z 7-8 kg chcialabym zrzucic. Moze jakbym skupila sie na czyms innym niz obsesyjne zajscie w ciaze to bylyby wieksze szanse na poczecie
-
speakyourmind93 wrote:Gratuluje zaciazonym! Wszystkiego dobrego
przedszkolanka moze rzeczywiście tak bylo? Jak mowisz ze to bol nie do pomylenia... a testy ovu robilas wczoraj np?
U mnie nie wiem czy sie nie rozkreca @... dzis teoretycznie 12dpo,na bieliznie i papierze delikatne plamienie, na razie jednorazowe. Ni to brazowe, ni rozowe. Mialam testować w piatek,byc moze nie doczekam. Zobaczymy co sie z tego rozkreci
Robiłam wczoraj i dzisiaj juź po tym bólu i negatyw..
Co do ćwiczeń to polecam- uzależnia -
nick nieaktualnyJa za to moge polecic pare aplilacji ktore ulatwia ruch jesli ktos ma telefon z samsunga to samsung health dopoero moje poaczatki mam aplikacje endomondo ale ostatnio korzystam z start running jesli chodzi o joge to lece z youtoba i myslenie o ciazy nie jest problemem do tego fajna muzyka.
-
Kiedys korzystalam z Samsung health namietnie, musze do tego wrocic.
Mi ciezko z systematycznoscia, mam prace głównie fizyczną, szczegolnie na nockach i potem jestem tak padnieta, ze chce tylko lezec a nie jeszcze sie ruszac.
Ale moze chociaz 2-3 razy w tyg, i tak jak piszesz Mika, bedzie ladna sylwetka -
Gratuluję zaciążonym !!!!
Dziewczyny, nic lepszego nie mogłam dzisiaj przeczytać - jak się laski nawzatem motywują do ćwiczeń to zawsze coś fajnego z tego wychodzi. Ja mam takie swoje historie, że za każdym razem, jak po przerwie zaczynałam ćwiczyć to znajdowałam nową pracę
Aktualnie również szukam motywacji do ćwiczeńprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mnie zmotywowała siostra. Ja bylam 6 tyg.po porodze,ona szczupla,chodziła na pole dance . Zawzielam sie na drzemkach małej,dieta Chodakowskiej i heja. Wynik? 3 lata z przerwa i jestem o jakies 10 kg.lzejsza od niej. Siostra niestety roztyta moją motywacją teraz jest to,ze pozniej bedzie gorzej zrzucic i mam zamiar być w miare możliwości aktywna również w ciazy(oczywiscie bieg odpada ale jakaś Ania Dziedzic czemu nie )
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Chyba nie powinno tak być bo jeszcze trochę z nas testuje na koniec sierpnia.
Niezapominajka2, Nona, Sung lubią tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
kozgo wrote:Okres dziś przyszedł jak w zegarku. Narazie jakoś delikatnie czekam na armagedon.
Ja ćwiczę od 3 lat regularnie 3-4 razy w tyg pole damce akrobatyka streching ale u mnie gorzej z odżywianiem nie lubię warzyw i ciężko mi się przełamać.
Dobrze,że chociaz sie nie spóźnił
A pole dance zazdroszczę :d
Co do warzyw to wszystkich?;o