***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj śniło mi się, ze byłam w ciąży, a dzisiaj śnił mi się okres :p za bardzo to wszystko przeżywam chyba02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ja jutro powinnam okres dostc .. pewnie nie przyjdzie żebym mogła się łudzić, ze jakimś cudem sie udało :p potem zrobię w sobotę test i chwile później pojawi się @ :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
A poza tym jesteśmy w Bieszczadach
wynajęliśmy cały dom, mały przeszczęśliwy
niedługo ruszamy na Tarnice
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs czekamy na wieści.
Dziewczyny,która pije niepokalanek na progesteron? Pomaga to? Gdzie moźna kupić? Chyba się skuszę,będę miała drugi przedłuźony cykl..
Zmielone nasiona. Smakują jak pieprz13 zł w sklepach zielarskich.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Skoro mowa o snach... Mi się dzisiaj śniło, że D. mi umarł. Jak ja byłam w tym śnie załamana. Wyprowadzalam sie z naszego mieszkania, bo nie wiedzialam, co mam w nim robić bez niego. A taki sen podobno oznacza zmiany. Haha. Ślub, przeprowadzka, remont, macierzyństwo. Zobaczymy... Za dużo o tym myślę.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Dziewczyny, mam pytanie. Ostatnie dwa cykle miałam potwierdzona owulację więc wiem że faza lutealna jest bardzo długa. W tym tygodniu dziś już jest 15 dzień. Test ciążowy negatywny. Jest to bardzo denerwujące ponieważ mam silny psm w tych dniach . Wiecie jaka może być przyczyną ? Któraś tak miała i ma jakiś patent czy może wcale się tym nie przejmować ?https://ovufriend.pl/wykres,ce5b54ce7246b7e383e1a71a090364df.html
Staramy się o drugiego maluszka, karmiąc starszaka. -
Cześć dziewczyny. Ja okres powinnam mieć w sobotę, czyli za dwa dni... a dzisiaj śluz zabarwiony pomarańczowym cappuccino... Super! Nigdy w życiu nie plamilam przed okresem, zawsze po prostu się zaczynał, ot tak! Czyżby niedomoga lutealna w momencie, w którym zaczynamy się starać o dziecko? Fantastycznie
-
Niezapominajka2 wrote:Cześć dziewczyny. Ja okres powinnam mieć w sobotę, czyli za dwa dni... a dzisiaj śluz zabarwiony pomarańczowym cappuccino... Super! Nigdy w życiu nie plamilam przed okresem, zawsze po prostu się zaczynał, ot tak! Czyżby niedomoga lutealna w momencie, w którym zaczynamy się starać o dziecko? Fantastycznie
-
No u mnie równiez od czasu starań wszystko wzięło w łebPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Pozostało
❄️ 4BA
brak przebadanych -
Mag 78 wrote:Dziewczyny jeśli gin widziała wczoraj ślad po pękniętym jaju to myslicie ile maksymalnie dni do tyłu mogła byc owulacja???? z temperatur aplikacja pokazuje mi piątek ale nie wiem czy to możliwe....
Nie wiem,ale pamiętam jak kiedyś bylam na usg i lekarka widziala to było do 2 dni po( na świeźo) -
Niezapominajka2 wrote:Cześć dziewczyny. Ja okres powinnam mieć w sobotę, czyli za dwa dni... a dzisiaj śluz zabarwiony pomarańczowym cappuccino... Super! Nigdy w życiu nie plamilam przed okresem, zawsze po prostu się zaczynał, ot tak! Czyżby niedomoga lutealna w momencie, w którym zaczynamy się starać o dziecko? Fantastycznie
U mnie to samo zawsze jak w zegarku w 29dc okres a od staran cykle po 24-25 plamienia itd
My jutro na 3 dni ns Mazury niby ma być brzydka pogoda ale nieważne, weźmiemy gry planszowe i będzie super. Ale mi się dziś nie chce masakra.
Ej a nie można edytować nazwy z sierpnia na wrzesień i byśmy tu zostały?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mialam takie w tym miesiacu PMS ze hlowa boli znaczy cycki mnie nie bolaly ale mialam tak mega wkurzenie ze nic mi nie przechodzilo . PMS mozna zmniejszyc sportem i wlasciwa dieta zobaczymy jak w tym cyklu bedzie niw nastawiam sie na twstowaniw bo seks tylko dwa razy 13 dc i 17 dc a owulacje to ja mam roznie skacze jak chce:/ Jestem po treningu biegowym pod koniec niestety bardzo mniw bolaly jajniki